- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Jó, nem fogok itt magyarázkodni, mert már elégszer megtettem az 5 év alatt, mióta DoTA-zom.
Azért olvasd már el a második bekezdést mégegyszer.Az a baj ezzel a játékkal, hogy sokan azt hiszik, hogy tudják minden hős spelljét, az itemeket, akkor ők már prok, pedig ez semmi.
Egyszerűen nem a lexikális tudástól lesz valaki jó játékos, hanem a sok apró dologtól, amit vagy megtanul vagy nem.
Csak erre a többségnek se kedve, lehet, hogy ideje se, de nem látja be.Tegnap volt egy srác, aki Ring of Basiliust nem kapcsolta ki, erre szépen elmagyaráztam neki, hogy deaktiválja, mert akkor a creepek nem kapnak +2 armort és nem tolja ki a lane-t, ergo kényelmesebben fog farmolni. Erre beírta, hogy jé tényleg, köszi.
Na az ilyennel semmi baj nincsen, mert látszik, hogy nem ismeri még teljesen a játékot, de meg akarja ismerni, hallgat a tapasztaltabbra.Ennek az Ezalornak már mindenki leírta, hogy rakjon már a rohadt Mana Leakre és ne az Illuminate-et maxolja, mert Huskar először az Inner Vitalityt maxolta és mivel rohadt kevés manája van, ha nincs healje, talán meg tudnák ölni.
De neeeem, ő sebezni akar, aztán lvl9-en rakott rá először, mikor már kb. mindegy volt.
Hát nehogy már neki megmondják, hogy mi lenne jó a teamnek.
A Force Staffot is kirakta, de kb. egyszer se használta.Nem azt mondom, hogy mindenkinek legyen Dendi szintű micro-ja, de ha az alap dolgokat sem képes megtanulni az ember, akkor keressen más játékot, mert neki is csak szenvedés, hogy folyton kikap.
#971: Erről azt hittem, hogy cask nem tudnak írni privátot, meg invite-olni. Mintha már rakott volna össze olyannal, akit korábban ignoráltam.
#974: Weaver a végén halt sokszor, mikor már szarrá volt feedelve a Huskar, kb. én is hétszer haltam az utolsó 20 percben.
#977: Hát megvettem a Shadow Blade-et, de nem is látták, hogy azt rakok és az első teamfight-nál már volt nekik dustjuk, szóval gondolom korábban is.
Ennek ellenére én is radírt raktam volna Weavernek, azzal CM-et secperc kiszedte volna.
Supportok nélkül meg nem ért volna semmit a Huskar, mikor meg volt a criticalom, 5-6 ütésből megöltem, ulti+mom+stun kombóval. Csak az a mocsok CM mindig engem fagyasztott, mikor tudott, meg persze mindenki, aki tudott engem támadott, szóval volt, hogy elhulltam. De olyan is volt, hogy triple killel nyitottam, de ez már azután volt, hogy 2 oldalt betoltak, mert akkor még csak MoM-om volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs