- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZS3NI
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
need loot.
-
NyxNyxNyx
addikt
Megér 6rare-t egy random mythical? kaptam egy ilyen receptet
-
Pocok256
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nem csak ha orosz akkor 80% mid feed pudge van
Maradék 20% meg más nemzetiségű 
-
tocsek18
senior tag
nah első értelmesebb csapat, eddig lvl5volt rekord xD
full oroszok voltak lol persze pudge afk
-
ZS3NI
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Az egész market egy nagy bughalmaz ma.
Össze vissza ugrálnak az értékek.
A kulcsok is már "drágábban mennek" mint a storeban...
hihető -
rt06
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
1: kell neki par perc
2: van, hogy kesobb sem latszik, sem neked, sem masnak, ekkor vedd ki es tedd be ujbol -
BoneDragon
veterán
Érdekes, az én shadow essencem nem jelenik meg a piacon, pedig legolcsóbban raktam be.

-
ZS3NI
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Igen
Más.
van olyan köztetek akinek vannak felesleges kulcsai amit real moneyra váltana be?
Ha igen, akkor dobjon egy pmet megegyezünk.
Paypalon vagy utalással tudok fizetni
-
ZS3NI
őstag
válasz
Lacccca87
üzenetére
ugy vettem észre hogy most nem "dobbant".
ursa passziv nem hat rá, igazából az az ember az ok hogy "csak" level 40ig mentünk, mert meg volt róla győződve hogy a legjobb item neki a HOT így kapásból vett 5 darabot meg egy orchidot. Majd próbáltunk neki szólni hogy nem igazán hatásos a build amire így reagált: " cyka "
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én csak a trade miatt.
bár most inflálódik rendesen. Még az elején 3-at kért egy koma egy mythical mount-ért, most meg 1 rare-nek örülök de nagyon. -
Lacccca87
addikt
Legalább Rare cuccokat kell beleteni?

Mert ha nem akkor vásárold össze a steam marketről apróért a cuccokat azát kraftold össze még lehet meg is éri.
Vicces amugy ez is murfi törvénye eddig kb semmi értékeset nem találtam, de van már aki a mostani currerek közül kapott....Cursed itemeknek van valami spec tulajdnosága a nevükön kívül?
-
.LnB
titán
Van rá mód, hogy receprből kiszedjem valahogy a cuccokat? Rányomtam az "Apply"-ra de mivel ahhoz a recepthez kell vagy 6 tárgy meggondoltam magam. Azt hittem 2 tárgyból is csainál valamit, mint a TF2 esetében. De nem. Szóval van megoldás?
-
BoneDragon
veterán
Nem tudom miért van mindenki ráizgulva az essence farmra, nem sok értelmét látom.

-
la_cc
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Felvettelek.

-
RefeeZ
tag
Lvl. 30-nál pusztultunk el random pubon. Kb. 7 essence esett.
-
.wantííd
tag
Nincs kedve most valakinak diretideozni? Kellenének emberek roshanhoz.

steamem: thealpha911
-
Lacccca87
addikt
Na megvan az új glitch. Most Tusk vágja pofán

-
NyxNyxNyx
addikt
Úgy a tizedik kicraftolt itemem végre rare lett... Beszarás mennyire szerencsétlen vagyok.
Egy Slardar Arms of the Deep Vault Guardian sett mennyit érhet? dota2prices.com szerint 3 kulcs, de ahogy nézem a lounge-t talán 1 kulcs körül mennek az ilyesmik.
-
la_cc
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Még neked is "csak" 295 óra van...

Mihez kellene beugró? Pub cm?
-
Lacccca87
addikt
válasz
-conrad-
üzenetére
Mondjuk a bokor is elég ha van bőven DMG, mert mindig resetelődnek skillek ha elég gyorsan leütik a kellő hp mennyiségekre. A troll ultija meg tényleg hasznosabb ilyen szempontból.
Kár lenne ha kivették volna
jó móka volt de majd figyleni kell a többieket megint mivel tolják el sokáig, nem hiszem hogy hosszú időbe telne nekik kitatlálni egy újabb glitchet 
-
-
-conrad-
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Treant elvileg már nem működik, bár nem voltam otthon és nem próbáltam még. Rubick meg nem treant ultija miatt kell, sőt tegnapi rekordban még egy partyban is voltak így nem is tudta volna lopni ha akarja sem, hanem azért, hogy a troll ultit spammelja a csapatában lévő meele-kre.
Sokkal rosszabb volt a Treantos próbálkozás ha beleavatkozott Rubick is. -
Lacccca87
addikt
Az a baj még a Dire Tide végével hogy sok a retard, hiába tudja a 10 ből 9 mit kell csinálni, 1 nyomorék is leronthajta a próbát azzal hogy megveszi a szerinte jó cuccokat (etheral.......) aztán rá TP-zik roshanra és elkezdi ütni ugy hogy szinte senki nincs ott és ezzel értékes másodperceket veszítünk :/.
Vagy arra mennek hogy az első kört nyerjék amibe ugyse esik semmi jó max gyér recept vagy essencia, és ezért hoznak a végén használhatatlan hősöket. Kedvencem a Skywrath aki folyamatosan tolja az ultiját meg az etherealt csak azt nem veszi észre hogy az ulti nem sebzi roshant.Legjobbak egyébként azok a melle hősök akiknek vagy van valami aktív buffjuk vagy passív critjük, aztán odaálni és csak ütni mint a hülye 3 BF-el Daedalusal meg 2 divine -al. Meg kell bokor + rubik ami felváltja lopja a fa meg a troll ultit esetleg a magnus empowert.
Próbáltuk ezt a cukros dolgot is hogy nem etetjük meg de ugy meg a dühe ment fel, habár a végén toltunk bele 1 cukrot azzal lenullázta de kezdéskor így is benne van 25 cukor. Szóval ez csak akkor jó opció ha menet közbe többet pumpálnánk bele mint 25.
-
Lacccca87
addikt
Ja van olyan amibe konkrét cuccok is kellene azokat a végén pakold bele.
Olyan recept meg nem éri meg ami x rare/unsulal/common ból csinál 1 et mert az mindig ráfizetés.Amíg az alkalmaz-ra nem kattintol addig nem lesz benne a cucc, viszont minden receptbe ki kell tölteni az összes slottot.
-
Lacccca87
addikt
Receptből is jobb esik.
Egyébként itemnél számít valamit ha kap még egy átkozott jelzőt?
tegnap összeraktam a 4 külön essence-bpől egy szokatlan sisakot OD hez ami még átkozott is csak nem játszottam vele hogy lássam változtat e valamit.Egyébként vicces de egy Bokorral (treanprotector) szinte alap a lvl 7-8, mindig utolsó előtti pillanatban beultizol és az szakítja roshan hülyeségeit.
Illetve akinek receptekkel küszködik mert belerakja és kisötétedik az próbálgassa a többi itemet is bele (random slottok-nál) mert nem mindent lehet belerakni. Ha valamit sikerült beletolni olyankor érdemes az alkalmaz-ra menni és után ált. a többi slot már nem fog elsötétülni.
-
Oliverda
félisten
Oké, köszi!

-
Lacccca87
addikt
Na érdekes módon sikerült összehozni egy értelmesebb pub dire tide ot lvl 19 ig mentünk a 20 is majdnem meglett kb tizede maradt csak az életének

-
Oliverda
félisten
Hello!
1366x768-ban elmegy Intel HD 4000-rel a a játék?
-
DeathBat666
aktív tag
Aki már egy jó ideje dotázik, és lenne kedve hétvégén 5 ösözni, az jelöljön be steam en, mert mindig kéne 1-2 beugró.

Persze mikrofon kötelező, és min 300 óra, azért nem muszáj vérprofinak lenned.

-
Pocok256
veterán
A naix tele eszi magát cukorral majd belebújik a stormba epizód megvan ?

-
burny
aktív tag
válasz
-conrad-
üzenetére
Áh, ezért van olyan sok BF, sosem értettem.
Undying az ultija miatt nagyon jó választás (amplified damage).
Nyelv választás nincs diretideban, azért kerülnek össze mert a mm szintjük ugyanaz.
De a legjobb védelem (és a leggusztustalanabb is egyben) telepakolni a tök környékét branch-el. Odajönnek 2 üres slottal lopni, véletlen felvesznek 2-t és csak rohangálnak körülötte
Vagy megállnak kipakolni, és meghalnak vagy elmenekülnek. -
-conrad-
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Nem tudom, hogy hogyan csinálják, lehet olyan nyelv+szerver kombinációval nyomják ahol kevés a player és hamar összesorsolja a 2 teamet (pl. afrikai szerver rus only, csak egy példa).
Ebben nem vagyok biztos én is csak hallottam, hogy ha nem eszik Rosh cukrot akkor nő az armor, de ha eszik akkor meg az attack speedje nő. Tehát ezzel magyarázták, hogy elhúzzák roshant és megakasztják, de ennek nem néztem utána.
Sok hős van amivel nagyon jól lehet cukrot lopni (QOP, AM, Puck, Void, stb) de sajna nem jók amikor meg kell ölni.Egy szemét trükk amit lehet használni esetleg: dobáld bele az enemy playerbe a kiszedett cukrokat, lemegy a hp-je, meg tudod ölni azonnal.

Ha meghalt kipotyog belőle, felszeded, viszed haza. -
Ghostface
senior tag
válasz
-conrad-
üzenetére
Tegnap néztem egy visszajátszást abban úgy láttam hogy nem etették Roshant, így nőtt folyamatosan a dühe amitől nőtt az armor, de amikor már csak fél perc volt hátra és biztos hogy volt Roshan nem ér oda senkihez akkor kapott egy cukrot ami nullázta a dühét és így minden armor bónuszt. Viszont a harcra így is kap egy 25-ös armort bónuszt amit egy cukorral ikonnal jelez + lesz rajta még egy a megevett 1db cukor miatt és 1-esen lesz a dühe, de ettől több így nem megy rá.
-
lebesgue
tag
Kicsit off-diretide: tegnap a Na'Vi megint -20000 goldról hozta a meccset Empire ellen, itt a VOD.
Ami érdekes, legalább is én nem gondoltam így végig: Puppey vett egy difut a veno-nak, csak azért, hogy levegye a hexet a társairól. Nem mondom, hogy ez nyerte meg nekik, de hatalmas előnyt jelentett. Nem ez az egyetlen példa, hogy egy olcsóbb cucc semlegesít egy drágábbat, bár a hotd már nem dominál necro unitokat. -
Lacccca87
addikt
válasz
-conrad-
üzenetére
Ezeket mind vágom. Én konkrétam arra gondoltam hogy a játékosok ugyanazok és nem a picckel hősök.
Azt viszont nem vágtam ha nem adunk roshannak cukrot akkor nő az armorja, ezek szerint az a jó ha teletömjük nem? Legjobb egyébként azt csinálni hogy amikor ütitek az ellen üstjét akkor odajön roshan akkor beletolni az össze cukrot ha már épp menekülőre kellene fogni, igaz így a saját csapatnak nem lesz plsuz cukor de az ellennek sok lesz a minusz.
Nyertünk már hasonlóképpen egy olyan kört ami bukónak tűnt aztán az ellen azt nem figyelte hogy mi az utolsó 10-20 sec be kecsapkodtunk annyit hogy nekünk legyen több.Ami nagyon aljas de egyébként a végjátékban használhatatlan az Broodmother a hálóval, ha kihozza az ellen akkor fix hogy 2 stunner kell nálunk akik csak védenek, mert különben szépen lassan kilopkodja a cukrokat

Van azért 1-2 alattomos módszer a lopikálásra az fix
.
Pl daggeres nature prophet, betugri kegy alkalmas pillanatban majd akár 1 hp ig is teleszedheti magát cukorral mert elugrik + tp és már be is vitte.
Linkenes + bkb-s stormÉs még lehetne sorolni.
-
-conrad-
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Az első nap után nerfelték pudge-t, a flesh heap resetel 1-re 16 percnél.
Folyamatosan változik a 2 csapat amúgy, egy nuker meg egy support team van.
Az egyik lelke a köv.: troll, pa, magnus, sven és az 5.
5. először Doom volt, lopta a critet az alpha creeptől és azzal boostolta a teamet. Aztán volt lycan, mert valami egy kis boostot ad a howl, illetve jó a sebzése. Aztán volt Jugger is, a damage miatt. Folyamatosan változtatják az 5. embert, megy a próbálkozás.
A másik team a support. Lion illetve SS, ők akik csirkézik ha kell, mellettük a tank Undying. Legutóbb mikor néztem viszont kivették a cc-t, és tettek be damage-t, mert a csapat úgy nézett ki, hogy Undying tank, Rubick aki lopta a troll ultit, meg tettek még mellé meele dps heroat, és tolták ezerrel.Ha Roshan nincs etetve cukorral nő az armorja, ez ugye gond. Ennek ellenére úgy csinálja a csapat, hogy felmegy valaki blink daggerrel highgroundra a wardolós helyre, ott nem éri el és csak egy helyben áll. Így nagyon nagy lesz az armorja de van rá trükk:
Nem mindenki vágja, hogy miért kell a Battlefury a Rapier helyett. Az a trükk, hogy nem Roshant ütik, hanem a mellette lévő enemy hero-t, itt most Undyingot. Ez azért kell, mert így a cleave damage-t kapja Roshan ami nem számol az armorral.
Szívesen csatlakoznék délután-este olyan csapatba aki le akarja verni minél többször.
-
Lacccca87
addikt
Azt nem értem hogy hogy kerülnek a rekordtartó emberkék általába ugyanabba a meccsbe?
Most vagy a chat-et nem látni a visszajátsában vagy nem tudom de ezek nem írnak egymásnak hogy srácok akkor most arra menjünk hogy roshant leüssük mint vak a poharat, vagyik ts-en kellene lenniük vagy valami, de akkor azt hogy tudják összehozni hogy biztos összekerüljenek? Vagy egyszerűen addig leavelnek míg össze nem rakja a 2 csapatot a gép? Aminek mondjuk elég pici az esélye tekinve a játékosszámot.
Kezdethez képest valami változtattak egyébként mert a régi módszert akalmazták az első ciklusba (1 órát tápol a pudge aztán go rohsan) de később már megváltozott a rekdordtartók módszere.Illetve kinek meddig sikerült már eddig leütni?
Nekem eddig a lvl 10 votl a legjobb azt még leütöttük de a 11-esnél csak fél hp.Az a zavaró egyébként hogy sok retard odateleportál és elkezdi ütni ugy hogy senki nincs a környéken és ezzel egy csomó időt bukunk, átalgba lv 4-6 közöttig jutunk el.
Amit meg nem értek a craftolásnál hogy ha bele akarom tenni a receptbe a belevaló tárgyat akkor az csak simán eltünik meg kifeketeteik a téglalap de nem fogadja el. Ezzel lehet valamit csinálni van valami fix rá?
-
Ghostface
senior tag
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
idén vettem rész először a diretide-ban, ezért nem is ismerem a greevileket. Ebben tud valaki segíteni? Ha teszek a tojásba egy shadow essence-t akkor elvileg az fekete lesz. Ha teszek még bele unusual essence-t akkor attól kap unusual effectet.
Lehet az, mitán összerakom akkor lava effectet kap pl.? Lesz benne egy lava gem vagy hogyan? Vagy nem is kaphat ilyen effectet tőle? -
themccormic
tag
Cry vs WTD, hun vs hun

-
themccormic
tag
válasz
lebesgue
üzenetére
2v5+NVC, 4th, BKE, CRY, e1, GSquad, Ivan, LJ, WTD tudtommal ennyi magyar csapat van, vagy legalábbis olyan amibe legalább 2 magyar player található. Legutóbb Haribo-ék csapata jutott legtovább RO32-ig azthiszem, utánuk pedig az LJ egy körrel lemaradva. Volt már magyar csapat a playoffba, így meg van az esélye

-
lebesgue
tag
Kinek kell ma szurkoli Bigpoint-ban?
Láttam, hogy lesz legalább 3 magyar csapat, van reális esély mondjuk egy legjobb 16-ra? -
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok, valaki összetudná foglalni a lényegét ennek a Diretide-nak?
Mentem kettő kört mindkettőt Weaver-rel, cukorgyűjtést mindkettőt nyertük, mindkétszer én lettem a legeredményesebb. Ez nem számít semmit drop szempontból?

Na aztán Roshan csata megöltük egyszer, vagy kétszer majd lejárt az idő. Kaptam egy Wex essence-t és egy Exort essence-t. Ezek mire jók? Mi értelme az egésznek? -
Emu
őstag
Hello!
Nekem már másodjára csinál olyat, hogy behív meccsre, majd dota azt mondja, hogy nem vagyok csatlakozva steamhez, és ledob a szeróról, újra tudok csatlakozni, de nem tudok semmit sem vásárolni, majd megint ledob. Dota és Steam újraindítás sem segített. Valakinek valami ötlet? -
rt06
veterán
akkor varni kell vele kicsit, remelhetoleg hamar ujraelesztik
mondjuk patch notes-ban nem pont errol volt szo, ott csak azt mondtak, kidobnak mindent, s amig e kidobas tart, addig lesz letiltva (illetve a kulcsok es ladak is ki kellett volna hogy keruljenek, mert all items-rol volt szo)esetleg meg azt lehet megprobalni, hogy uj reg, es egy diretide game, utana kellene, hogy dobjon (legalabbis tavaly mukodott)
-
rt06
veterán
válasz
-conrad-
üzenetére
tavaly ugy volt, hogy az elso phase X. (10?) perceben elindult roshan, es mindig kinezett valakit maganak (phase1.5)
ha az megetette, keresett mast
10, vagy 20 etetes utan jott a phase2, amikor le kellett vernitojast tavaly kapott mindenki, lehet iden mar nem, ezt nem tudom, de market-en tuti van 1-2 cent-ert)
-
-conrad-
addikt
Első diretide-om, teljesen el vagyok anyátlanodva. :S Csak az első mode-ot próbáltam, akkor gyűjteni kell a cukrot, vinni a saját tökünkbe, de mikor jön a phase2? Mitől függ? Utána meg sebezni kell roshanra mint az őrült, az megvan.
Aztán kaptam essence-ket, ezek csak a smeevil-be jók? tojást honnan kell szerezni? -
RefeeZ
tag
6-ból 3 játékban nem kaptam meg a dropjaimat a meccs végén. Kifejezett szerencse, hogy nem kúrtak el valamit megint istentelenül.
-
la_cc
addikt
Az orosz témához még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy volt tegnap valami Igor nevű, aki végig kommentelte a történteket a mikrofonba angolul, de amúgy elég vicces volt a gyerek, mert kb így dalolászott... Kurva jót röhögtem rajta!

-
xuldar
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Az Earth Spirit a legutolsó hősök egyike, én hamarabb áttértem a D2-re, mint ahogy kijött. Ellenben az Ember Spirit már félig kigyúrva is iszonyatos pusztítást tud véghezvinni egy közepes méretű csoportosuláson. Nem csodálkoznék, ha valamelyik kísérletező kedvű nagyobb csapat bevenné a majd poolba. Egy Enigma ulti előtti és utáni Sleight of Fist csúnyát üt. Beépített Pipe, lefogás, szuper menekülő és kezdeményező ulti...
-
ZS3NI
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Érthető, viszont oda meg nagyon kevesek.
Ez már csak így megy. Eizo, BB versenyeken is csak top8 körül szokott lenni maximum a magyar krém -
ígyvanferi
addikt
Esetleg nekik lehetne annyi tökük, hogy nemzetközi színtéren is megmutassák magukat, ne csak a kis belterjes közösségükben verjék a nyálukat. Balázs Baumgartner Zsoltos akcióját nem tekintem érvényes próbálkozásnak. Meg ugye azok kazahok voltak.
Milyen a két új hős egyébként? W3 DotA-ban sem próbáltam őket.
-
-
phenomHUN
senior tag
Kint az update! Már szedem is

Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Alienware 17r4 olvass
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Kolink VOID ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Maradék 20% meg más nemzetiségű