Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Hát, a DC is amerikai, és egy darab helyi játékosuk van, plusz onnan nyomják. A nyelvi korlátok miatt nem fog ez összejönni. Nagyon kevés kínai tud rendesen angolul, még kevesebb nem kínai tud kínaiul. De ugyanez igaz a CIS és más európai játékosok esetében is. Épp ezért nem nagyon lesz ilyen mix csapat, pláne nem kínaiakkal. Kivételek persze akadnak, lásd az említett DC-t.
-
wikings2
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
aui kicked, no win for ya
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy igen, puppey remekül draftolt, és a kisebb nagyobb bakik ellenére is sikerült jól megjátszaniuk az egészet. EG fanboyként nem zavart hogy behúzták a wint, sőt, végre puppeynak is sikeredik valami mióta eljött a navi-ból aminek örülök. (EE ről nem is beszélve aki nem is emlékszek hogy mikor végzett 2. helyen kivül valahol máshol
) -
-
-Faceless-
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Dokival nem igen tudok lehozni egy meccset, a doom-al is midre kellett mennem, mert lina nem volt hajlandó, és még így is agyonvertem a drowr.-t.
Mine takarítást zeussal szoktam, de roaming zeust nagyon könnyen le lehet kapcsolni, és nem is megy egyedül a rövid táv miatt. -
Xelloss
tag
-
-Faceless-
őstag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Ha van szükség bármire, akkor írj pm-et, és megbeszéljük. Nem akarok én is neki kezdeni, ha már valaki hozzáfogott.
De a pa témát légyszíves vedd bele, mert minden héten egyszer legalább feljön...
Nem kell részletesen mindent kifejteni, hanem úgy kezeld a cikket, hogy mindenki tudja melyik hősnek pontosan mik a képességeik, a wiki-n minden részletesen le van írva a képességekről. -
PitbullStyle
tag
válasz
phenomHUN
üzenetére
Még több tiebreaker

Aki erről lemaradt volna, annak erősen ajánlom:
C9 vs LGD base-race
Érdemes 60fps-be nézni!
-
-
-Faceless-
őstag
-
-
-
-
rt06
veterán
válasz
phenomHUN
üzenetére
megbocsajtok, de ha megnezed, abbol indult ki, hogy - sokadjara - fikazott le egy egesz nepet, csak azert, mert kikapott egy jatekban
elhiszem en, hogy van, mikor tenyleg 4 hulyet kap az ember, megesik mindenkivel, no de szegeny forumtarssal folyamatosan ez van - es ez imho nem lehet veletlen (vagy karma, vagy azon a szinten van, ahol ez jar neki)
-
ígyvanferi
addikt
válasz
phenomHUN
üzenetére
Azért jó sokat kellett feltegyél, hogy nagyot akassz ezzel a két összecsapással.
Túl sokat kockáztatsz, túl kevés nyereményért szerintem. Amennyire biztosnak látszik a két Arrow game, annyira könnyen megtörténhet itt a bo1 rendszerben bármi. Jobb szeretek ilyenkor kevésbé valószínű kimeneteleket megtenni kis téttel.

Azt én magam sem értem, miért nem bíztam a mouzban a Titan ellen.
Azért így is majdnem megtízszereztem az eredetileg tegnap feltett tétek értékét. És tényleg könnyen megy refoundból a fogadás.
Ma mondjuk szerintem még nehezebb lesz tippelni. Mindenki extra erőket mozgósít majd, hogy ne hozza magát nehéz helyzetbe, vagy még inkább hogy megmaradjon a remény a továbbmenetelre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LG LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó az ahogy van ,amúgy elég ötletes volt. Nem sokat tudtak tenni ellene..

Persze mindenkinek más a játszható nálam ha 30 fps alá esik egy ilyen játékban a képfrissítés akkor az már nem jó.