Új hozzászólás Aktív témák

• Lacccca87

addikt

Azt nem értem hogy hogy kerülnek a rekordtartó emberkék általába ugyanabba a meccsbe?
    Most vagy a chat-et nem látni a visszajátsában vagy nem tudom de ezek nem írnak egymásnak hogy srácok akkor most arra menjünk hogy roshant leüssük mint vak a poharat, vagyik ts-en kellene lenniük vagy valami, de akkor azt hogy tudják összehozni hogy biztos összekerüljenek? Vagy egyszerűen addig leavelnek míg össze nem rakja a 2 csapatot a gép? Aminek mondjuk elég pici az esélye tekinve a játékosszámot.
    Kezdethez képest valami változtattak egyébként mert a régi módszert akalmazták az első ciklusba (1 órát tápol a pudge aztán go rohsan) de később már megváltozott a rekdordtartók módszere.

Illetve kinek meddig sikerült már eddig leütni?
    Nekem eddig a lvl 10 votl a legjobb azt még leütöttük de a 11-esnél csak fél hp.

Az a zavaró egyébként hogy sok retard odateleportál és elkezdi ütni ugy hogy senki nincs a környéken és ezzel egy csomó időt bukunk, átalgba lv 4-6 közöttig jutunk el.

Amit meg nem értek a craftolásnál hogy ha bele akarom tenni a receptbe a belevaló tárgyat akkor az csak simán eltünik meg kifeketeteik a téglalap de nem fogadja el. Ezzel lehet valamit csinálni van valami fix rá?

Új hozzászólás Aktív témák