Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
És a Lengyelek is 4x Románok 2x lakos, mint Magyarország, és valószínűleg a DOTA jatékos/fanbázis is ennek megfelelően nagyobb szerintem. És a Myrmidons sincs már, gyakorlatilag semmi nem indokolná, hogy Magyarországon rendezzenek DOTA majort mondjuk Lengyelország vagy Románia helyett a térségben. Talán majd ha valamelyest fellendül az Esport az állami támogatásnak köszönhetően.
-
_drk
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Nem volt nagy baj velük, csak most teljesen szétszedték a csapatokat.
Navi, Allience vissza esett oda ahol pár éve voltak. Liquid, Secret szét lett szedve. azért utóbbi 2-3 évben a nyugati Scene uralkodott, szerintem jövőre megint ők fognak. Arról nem beszélve hogy a DC egy az egyben európai csapat!
Tegnap a veszett VP meccset látva ahogy lehozták simán egyik legnagyobb esélyesek! -
EmptyParadox
senior tag
válasz
lebesgue
üzenetére
Nem néztem végig, mert bealudtam az első meccs után, de szurkolok VP-nek, hogy Majorön is jó teljesítményt nyújtsanak. CIS-nek kellene már egy erős, stabil csapat. Jobban szeretem, ha minden régióból van valaki, változatosabbak a meccsek. Vega Squadron-ra leszek még kíváncsi, most hogy SoNNeikO oda ment. Elvileg G lesz a mid.
SEA-ből meg Faceless-nek szurkolok, remélem Major előtt/által össze tudnak szedni szponzorokat. Iceiceice-t és Black^-et mindig is bírtam. -
Lacccca87
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Első meccset néztem én is és kb nem hittem a szememnek. Amit leműveltek a rúnnál az is vicc volt. Később csak romlott ah elyzet mert olyan embertelen hibákat követtek el hogy az már nekem fájt. Draftot se értettem teljesen. Ettől függetlenül gg, szép teljesítményt nyújtott a VP.
-
rwin5
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
én is bugra tippeltem de már nem akartam üldözési mániásnak tűnni

(#19805) ígyvanferi: voltak biztosan de ennél a küldetésnél nem az volt, hogy 1 csillagra sem sikerült, hanem még semmi ellen nem sikerült még csak 1x se összehozni semmit.
de a tinkert mivel kell megszakítani? Míg pörgeti magának az ultyját?

-
EmptyParadox
senior tag
válasz
lebesgue
üzenetére
Egyetértek. Redditen minden friss hír pillanatok alatt kint van.
Visszatérve a Secretes dolgokra. Én ezen nagyon meglepődtem, hogy szerződés nélkül belevágtak az egészbe. Épkézláb szervezeteknél (EG, Liquid, Alliance, C9...) ezzel kezdenek. Meg ez teljesen alap munkavállalásnál/munkaadásnál.
Aztán Ivan rávilágított erre:
"Persze egy 17-23 éves gépfüggő kvázi gyereknek (aki még az életében nem dolgozott egy percet se "normális" munkahelyen") ez sose fog leesni. Naívak, nem értenek ezekhez (sztem amíg nincs baj nem is érdkeli őket), átdobják őket a palánkon akármikor. "
De akkor is, hát legalább a kedves kis szüleiket megkérdezhették volna, ha ilyen pénzekről van szó.
-
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Belenéztem a 2. Navi vs Secret meccsbe is. Szokás szerint Envyn ment el az egész, végig rosszul helyezkedett. Bf eleve papír, amivel egy gemes, blinkes slardar ellen mászkált felderíteni. Teamfightokban a Navis hősök között állva próbált alkotni valamit, miközben bkb-ja sem volt. Rtz-t végig gankelték, EE viszont freefarmon lehetett (volna), ehelyett többször odament egyedül a Navihoz meghalni. Direkt csinálja vajon?
-
-
customer114
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
Ne is mondd. Már előre félek, ha meglátok valakit piros/szürke kis jellel a neve előtt. Tuti, hogy q-et csinál és köze nem lesz a rendes gamehez. Supportok, akik nem suportolnak. Carryk akik nem értenek hozzá, de a quest az kell. Borzasztó. Nagyon buta ötlet volt ez a quest rendszer a készítőktől.
Személy szerint jól haladok vele. Pozitív tapasztalatom, hogy beszólok chaten az enemynek, hogy melyiket csináljuk és az utolsó pár percben megcsináljuk egymásnak, ha rendes. (és nem orosz)

-
ngáborz
tag
válasz
lebesgue
üzenetére
Aui egy pos4 player volt az utóbbi időben. Ha megnézed az első játékukat az vega ellen rájössz, hogy miért írtam azt amit. Ha nézel weplayleague-ről egy statisztikát kijön, hogy kik overfarmolták Aui-t. Persze ez nem helyes és erre nem lehet 100%-ban hivatkozni, mert nem same hero, nem same matchup, illetve nem same match played volt. RTZ EE szülötte ha a cloud 9-es időket nézzük, amikor még egy teamben játszottak és folyamatosan 1v1-eztek. A roster változások nagyrésze marketing fogás. RTZ tavaly kijelentette, hogy a Sercretben nem volt boldog persze lehet, hogy Kuroky végett mert ő elég cancer player de a játékosok mögött lévő kifizetési és management problémákra is utalhatott.
Összegezve Aui remek játékos de kell egy kis idő neki, mire felveszi azt a ritmust amit egy pos1 mellett kell produkálni.
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Az eddigi leggyengébb Secret lineup. RTZ kedvetlenül játszik, kb. látszik, hogy EE throwjai miatt nem veszi komolyan. EE visszatért a régi formájához. Pedig az elején úgy nézett ki, Puppey gatyába rázta, de most megint hülyeségeket csinál, ostoba módon rambózik sokszor. Egy normális carry kéne. Mondjuk Mr. 9000MMR. Állítom, hogy világverő csapat lenne. Már csak Mr. Babyrage-et kellene megnevelni.
-
ngáborz
tag
válasz
lebesgue
üzenetére
A Navi mint egy kósza virágszál úgy teng a levegőben perpillanat. Van, hogy piszkosul jól játszanak, és valóigaz hogy aprítanak de ez egy t1-es csapathoz képest szerintem kevés lesz. Az Alliance és Empire volt hasonló cipőben, hogy nagyon mentek előre, aztán egyszercsak abban maradt a winrate.
-
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Fear csak addig volt pos4, míg RTZ visszament a Secretből az EG-be, és volt már egy midesük, így RTZ lett a carry. Előtte RTZ mid / Fear carry volt, utána Sumail mid / Fear carry. Fear szerintem sokkal jobb carry mint support, bár supportként sem vallott szégyent. Aui-t nem ismerem carryként, szerintem ezen a pozíción nem játszott még sokat. De valószínűleg Fear bevált pos4-en, ezért hagyták inkább rajta, és kísérleteznek inkább Aui-val. Egy jó enigma ulti egész teamfightokat dönt el és Fear többször játszott ezzel a hőssel, elég jól.
Azt nem mondtam, hogy a support alárendelt szerep, az viszont tény, hogy egy csapat elsősorban a carryt és a midest hízlalja, a supportnak máshogy kell megoldani a felszerelést.
-
Ragnar_
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Ilyen szinten nem követem az egyes játékosok teljesítményét, megnézem a meccsat aztán vagy szórakoztató jó meccs volt vagy meh. Ebből a majorből se láttam csak vagy 5 meccset, de én kb. olyan szintű meccseket várnék, mint a Secret/Liquid 2. meccs. Ott azért elég balanszos volt a meccs gyakorlatilag végig.
-
.LnB
titán
válasz
lebesgue
üzenetére
Sumfail nagyon gyengusz. Nem meta a storm ugye.. zai pedig a legjobb pos 4. Várom, hogy visszatérjen.
Én még egy Envy lecserélést várok. Basszus esküszöm fogyatékos az az ember. Indulatból játszik nem ésszel. Sok 3k-s pub playernek több önuralma van mint neki. Oké, hogy nyertek, de szerintem gyenge láncszem. Csak hát ki mehetne a helyére?Egyébként lehet rtz is lelép az EG-ből (szerintem), vagy pont ő fogja kezdeményezni Sumail kirúgását.
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Ráadásul végig freefarmon hagyták AM-et, pedig Miracle elég jó vele. Különben sincs sok esélye WK-nak AM ellen 1v1-ben a manaégetés miatt. OG-nek eleve az lehetett a taktikája, hogy DP-vel pusholnak, addig AM farmol ezerrel. Ki is jött a végére, nem bírták félig se leütni, sajt+aegis is mehetett a DP-nek az ultija mellé.
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
A +200 casting range-et kifelejtetted. Szinte minden supportnak kötelező, így még távolabb tudnak maradni a csata hevétől, ahol hamar elhullanának. Hihetetlen buffot kaptak ezzel. Az aether többi jellemzőjét mindet tudja valamilyen másik tárgy, skill, stb, de a casting range növelése teljesen új helyzetet és teamfightokat teremt.
-
_drk
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
En is egy haverral tolom!együtt kezdtük még régen az mmr rendszert, csak én jatszottam masokkal is sajnos, ő meg csak velem. Neki most 4k nekem 3k. Es össze vissza dobálja most a játékosokat most. 2500től 4500ig terjedően. Azt nem értem sok a TBD-s is, azokat h dobálja mellénk 2500 game felett.
-
ígyvanferi
addikt
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Szerintem az a Meepo selfdeny sokkal keményebb volt. Ritka, hogy valaki ennyire teljes tudatában legyen annak, ami körülötte történik. Ráadásul meepo elég jó micro-képességeket igényel. Kapott egy shadow strike-ot a QOP-tól, emiatt tudta magát denyolni. Utoljára RTZ-től láttam ilyet, amikor Lycanként a kisfarkasával denyolta magát 3 ellenséges hős között. A kommentátor is egy hatalmas WAT?!?!-tal jutalmazta a megmozdulást.
Ez az utolsó 2 Secret meccs szinte igazi pubstomp volt. A VG világát nem tudta, már a draftnál lejátszották őket. Alchéra is jó húzás volt Huskar, az ultiját teljesen megsemmisíti az égetés. Remélem, nem eresztenek le, mint a TI5-ön. Mondjuk most már a legjobb 4 között vannak. Az EG vs Secret igazi rangadó lesz. Először azt hittem, gyengült a Secret, amikor kiléptek S4-ék, de Puppey jó játékosokat gyűjtött maga mellé és jól irányít, EE-t is ráncba szedte. -
-
xuldar
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Ja, akkor biztosan a TI hagyomány sem eresztett még gyökeret az elmúlt 5 évben, azért nyerték meg/vették komolyan a TI5-öt. Szánalmas magyarázkodás. A 2-300000 dolláros több éves bajnokságokat komolyan veszik, a 3 millás újat meg nem. A profiknak ez csak egy bajnokság a sok közül. Ha nem azt mondja, hogy a pénzért csinálja, vagyis minél többet akar nyerni a játék örömén kívül (pro szinten van még ilyen, amikor napi 10 órákat tolják?), akkor hazudik. Ráadásul nagyon látványosan.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
D sem 'túl erős' (nyilván az A-hoz, B-hez képest). Kérdés, most milyen formában lesz a CDEC, mert az utóbbi időben elég pocsékul megy nekik. Viszont velük ellentétben az [A] meg tarol az európai színtéren. Na majd meglátjuk.
Tök jó, hogy ezt is lehet ingyen nézni ingame. -
PitbullStyle
tag
válasz
lebesgue
üzenetére
Mondjuk az alapján amiket olvasni lehet, azt se tudni hogy milyen csapatok / közvetítők fognak végül kijutni. Vilat twitterén írta hogy az orosz kommentátorok közül eddig csak egy jutott vízumhoz. Ezt abban a postban láttam, ahol azt írták, hogy az egyik Vega játékos kérelmét épp elutasították. Mennyi nap van még hátra, míg kezdődik a bajnokság? Kevesebb mint egy hét, ugye?
Szívás.
-
EmptyParadox
senior tag
válasz
lebesgue
üzenetére
LD tweetelt az Unknownnal kapcsolatban.
-
-
Иван
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
Az inkább a CSGo csapatokról szól, és ott ezek baromi nagy nevek (TSM, fnatic, Navi, envyUS, VP). Am a navinak tök midnegy, mert LANokra úgyse jutnak ki.
ígyvanferi: ettől én is félek, de remélem nem ez a helyzet, és a valve a direkt meghívókat majd súlyozza eszempontból is. Nagyon jó lenne, ha a nagy neveket nem csak 3 havonta látnánk egy majorön, hanem igenis számítana, hogy melyik csapat nem csak színvonalasan játszok, de konstans is.
Elvégre ez szórakoztatóipar, és a játékosokat ösztönözni kéne arra, hogy szórakoztassanak. Végső soron nem róluk szól ez főként.

-
ígyvanferi
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
ZG egy arrogáns f.szkalap. Szépen tönkretette a dota csapatot az évek során.
Ezzel gondolom teljesen meg is ölik a kis tornákat. (Illetve a majorök bevezetésével lehet, hogy megtette ezt már maga a Valve, igazán nem jártam még utána az új helyzetnek.) Csak a tier2-3-4-es csapatok fognak rajtuk indulni, kutyát nem fogja érdekelni. Vagy csak keveseket. Én mondjuk már-már szívesebben néztem ilyen tornákat, valami nagyobb rendezvény selejtezőjét, mint a komolyabb, nagyobb csapatok részvételével zajló eventeket. A legnagyobbak kivétel persze.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Na végül nem lett direkt invite-os a Fnatic, így a két helyből egy az övék, egy meg az MVP.Ph-é.
Csak az iG-ben tévedtél. Mondjuk érdekes, ők ugye ott voltak az ESL-en ellentétben a VG-vel (igaz, a selejtező győztes EHOME helyett, ez miért volt így? Valami vízumgond?), és a 3-4. helyen végeztek, ami nem is rossz. De gondolom így szezon elején még inkább az TI5 szereplés nyom többet a latban. -
.LnB
titán
válasz
lebesgue
üzenetére
Én elhiszem, hogy minden pubstar megcsinálja ezt. De ettől én akkor is lefostam a bokámat.

Nyilván ilyen bestoff. De ha annyi eszem lenne mint neki abban a QoP - Sf szituba, hogy blinkel a QoP elé. És azok a Clock Hook-ok...Omg sírva fakadok, hogy mennyire szar vagyok
Állat a vidi na... ! -
wikings2
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
Ebben az a kár hogy a 10 kor bejelentett bug 6-7 órán belül lesz javítva amíg másik 3 ba belefutsz éles meccseken. Napi 10+ meccsel elég bosszantó tud lenni a téma, és jogosan nevezhető játszhatatlannak. Persze erre lehet az a válasz hogy ha bugos nem kell erőltetni, na de meddig várjon az ember, source 1 be volt bug amig 2 hónap alatt se javítottak ki, és itt se kapkodják el a dolgokat.
szerk: fel nem fogom hogy miért lett mergelve a 2 verzió amíg ilyen buta szar ez a reborn még mindig. rendben van hogy terhelés alatt maximális player baseval hamarabb buknak elő problémák, na de akkor más cégeknek miért elég az a 10 ezer closed béta játékos arra hogy mindent flottul leellenőrizzenek mielőtt kiadják rendesen a témát.
-
.LnB
titán
válasz
lebesgue
üzenetére
Én pont ezért néztem gosu-t. Gondoltam ők szemezgettek reddit-ről meg twitterről, és csak a megalapozott pletykákat teszik ki.
Egyébként szerintem secret nem is nagyon lesz. Inkább egy új Navi-t tudok elképzelni. És akkor a régi/új Alliance is könnyebben elképzelhető.
Puppey, Dendi, Sonneiko, stb stb. szerintem.
-
-
-
Иван
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
RTZ azt is mondta valahol, hogy nem akar nagyon EU csapattal játszani a ping miatt.
VP többet is hozott, mint vártak. C9 és Empire is ígéretesebb volt. Róluk azt is eltudom képzelni, hogy együtt maradnak. NAVI viszont valószínű megint szétesik, ilyen gyalázatos teljesítmény után nincs értelme együtt maradni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
lebesgue
üzenetére
Semmivel sem érzem gyengébbnek a B csoportot. A felsorolt három csapat még mindig erősebb, mint a coL. Sokkal szorosabb lesz a végén az állás. EG, VP kilóg ott is felfelé, de a többiek majd szépen körbeverik egymást. Illetve biztos vagyok benne, hogy az EHOME és a Newbee is igen komolyan összeszedték magukat, szóval bármi lehet.
-
válasz
lebesgue
üzenetére
Azért a Haribo mid elég erős, a ww heal és ulti meg OP.

Vicces, hogy a ww heal-ben levő ember belemehet a Tusk hógolyóba.
Tünce se volt rossz, de most lehet Haribo segítségével tudnak felmutatni valamit.Ha a döntő ma lesz, akkor megnézem és végre szeretnék látni egy jó Tiny-IO-t és nem naga pickeket...
-
Иван
őstag
válasz
lebesgue
üzenetére
Igen, mert a 40-50 éves hivatalnokokat nagyon érdekli mi folyik az esport világában. Sőt, az esportot a vízumkérelmi protokollok elé helyezik.
Amúgy meg 78236487236786587x is leírom: attól félnek, hogy nem megy vissza Oroszországba. Ami a profilját tekintve nem alaptalan gyanú.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Projektor topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Avaria: Iron Rule - Újabb magyar CRPG Kickstarteren egy ismerős csapattól
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5465, 91%AKKSI
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég fura draftja volt az OG-nek. Ezek szerint nem is működött annyira. Legalább is a túloldal jobban.