- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloZee
aktív tag
Nevetséges.. lekerültem büntetőbe és már a 5. meccsről vagyok kénytelen kilépni, mert vagy valami fasz orosz végig üvöltözik a mikrofonba, vagy feedelnek, vagy afk 3 ember vagy kilép az elején 2. 8 óta egy mecset sem tudtam lejátszani low-priorityban, és ötöt kellene.. úristen.
-
kovsol
titán
Az itemeknél ami a store ban van mit jelent az, hogy Hősies, Sikeres, Vésetes, Romlott, meg van ami csak simán fehér és nincs mellé írva semmi?
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha trade-re akarok venni 2400 pontot akkor azt hogy csináljam hogy ne adja hozzá a compendiumhoz? Annyi hogy a tools-nál vegyem meg, ne a compendiumon belül?

wikings2:
Amúgy azt néztem hogy ha sok ládád van nem is éri meg kibontani őket, mert ha van 9 ládád, annak az árából megtudod venni az összes immortalt beleértve a "ritkákat" is. -
kovsol
titán
Amúgy csak engem szívat a játék azzal, hogy a Bolt és a Könyvtár szökőévben egyszer töltődik be?
-
la_cc
addikt
8 milla is megvan!
Sztm meg lesz a 10.

-
BMS
őstag
Hali

Még soha az életben nem játszottam a dotával
Ne nézzetek hülyének csak kérdezni szeretnék 
Ez jól sejtem,hogy nem olyan játék mint pl a lord of the rings online,hogy gyakorlatilag korlátlan szint van és mászkálsz egy marhanagy világban hanem pl olyan mint a warcraft stratégiai verziója,hogy egy korlátolt nagyságú pályán vagy egy alacsony max szintig?
Elnézést a hülye kérdésekért(nekem nem tűnnek annak mert nem láttam még a játékot)
-
-
la_cc
addikt
Jók ezek az Immortal Treasure-ök...

-
Speeedfire
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Gavi-t írtak, de őket nem is ismerem. YT nem dobott rá semmit.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az kizárt, hogy valakivel az igazi Na'Vi-ból játsszál, ga'vi lehetett, vagy csak elérakta a nevének a tagjüket.
-
Speeedfire
félisten
Érdekes meccsem volt [link], elvileg valami ga'vi/na'vi srácokkal játszottam. Hirtelen rájuk kerestem, de nem épp úgy játszottak, ahogy más videókon. Vagy csak engem szopattak.

Arról nem is beszélve, hogy már az elején kilépett valaki... -
Lacccca87
addikt
-
-conrad-
addikt
Szia,
használj angol steamet, mert a magyar itemnevek szánalmasak.

Illetve van egy dota 2 trade topic, bár nem nagyon pörög, sztem dota2lounge-n hamarabb találsz. -
Tonus
csendes tag
Sziasztok!
Félig off topic lesz.... Nem tudom itt szokás-e itemeket cserélgetni, ha igen ,lenne valakinek egy cserélendő "Vérfoltos térdnadrág"-ja Pudgera ?
-
la_cc
addikt
Én is vettem egy kis szintet, mert, hogy miért ne...
Ezért szeretem ezt a free-to-play koncepciót, akkor fizetek, ha akarok.Nekem esni nem is esik egyátalán, elején 2-3 esett, de az elmúlt hetekben 0.

-
xuldar
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Elvileg abból a lila kristályból is kerül az alapba, amit a compendium fejlesztésére vesznek. Nem egy-két 150+ szintűt láttam már, azt csak a lila gömbök cserélgetésével elég nehéz elérni. Szóval simán lehet, hogy a jelenlegi comp tulajok vesznek majd ilyen szintnövelőt, ha látják, hogy megéri.
Szerintem nem is készültek rá, hogy ilyen hamar összegyűlik az első 12 fokozat, az új oldalon a jutalmakon látszik, hogy gyorsan összehányták, legyen még további cél. Lassan a tavalyi 3x-osára hízik a nyereményalap. Mekkora összegre tippeltek az első helyezettnek? Ha a tavalyihoz hasonló módon osztják, már most bőven 3 milla fölött jár.
-
Lacccca87
addikt
-
.LnB
titán
Bocs, hogy csak így ide "szemetelek" de gondoltam ránézek hogy áll a gyűjtés!
7milla!!!
omg! Egyre durvább? Vannak becslések? Meg lehet a 10misi? Én mint Mihály, nem hagyhatom ezt most ki 
-
ZS3NI
őstag
Van egy magyar érdekeltségű meccs a mostani BOCE-n, hát persze hogy ez az egy stream offol... fuck
azert gl tuncieknek!
-
NyxNyxNyx
addikt
Dettó, és nem értem hogy kerülnek ilyen szintű emberek 3k mmr közelébe. Alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Még talán nem is találkoztam olyan supporttal aki pullolt volna és nem velem volt egy partyban. Meg a másik a sok auto attackos. Ebből úgy érzem sose fogok tudni kitörni.
-
-
wikings2
őstag
Szerintem 3-4k korul offlanezni érdemes. Razor/Phoenix/Clock/Tide bármelyikével meglehet keseríteni az idióták játékát, persze némi tapasztalatot igényel a dolog, de ha már hozol soloban egy normális esetben dual/tri lanet akkor sokkal könnyebb helyzetben van a csapat, mint bármelyik másik megnyert laneval.
Supportolni max 4k-tól. Shadow demon too op -
válasz
Pocok256
üzenetére
Nécsak: Supporting to 5k. Status: Done.
(#9955) ZS3NI: Rettenetesen alul vannak értékelve a supportok, mert a legtöbbje csak vesz egy csirkét+wardot és ezzel be is van fejezve.
Ül a carry mögött nézi, ahogy harassolják ketten szerencsétlent, és amikor az ellenfél legnagyobb halom creepje beérne torony alá, na akkor pullol.
De persze csak egy single pull, így aztán megint kitolja az ellenfél tornya alá, hogy aztán elkezdje elszedni a lasthitet, mert a noob carry nem tud farmolni...
Legalább 1 dologban konzisztens, mindig ugyanoda teszi a wardot, teljesen mindegy, hogy alakul a játék. -
ZS3NI
őstag
válasz
goodboy007
üzenetére
+Ezzel a lendülettel akár 2v2 kupát is rendezhetünk, én szivesen társulok veled de_cs bácsi.

-
goodboy007
senior tag
válasz
wikings2
üzenetére
Az ESL szabályzata se rossz szerintem.
Tömören: Nincs rúna, bottle, soul ring
A Same Hero mode-ot meg bár utálom, 1v1-re nem nagyon van jobb mód, hogy ne legyen counterpickAmúgy támogatnám a dolgot
!
Lebonyolításnál szerintem lehetne az is, hogy mindenki játszik mindenkivel, aztán mondjuk double elimination.
Pl.: 10 nevezett esetén mindenki mindenkivel, majd az így kialakult sorrend alapján, 1-6,2-5,3-4 felső ág, 7-10,8-9 alsó ág.(#9951) Lacccca87 : Inkább pickeljenek még egy carryt, minthogy legyen egy teljesen haszontalan, freekill support, aki semmit se csinál, csak farmolja az agha-t.
-
burny
aktív tag
válasz
wikings2
üzenetére
Nekem 3100-ról esett vissza 2650valamennyire.
Permanenant low prio cykanoobokkal, battlefury-s chaosknightokkal, feederekkel, csapatmunkára képtelen egyénekkel, wardot csak folyamatos b@szogatás után wardoló supportolókkal.Kizárt a normális meccs esélye, ott dől el hogy kinél van kevesebb retardorosz, és disconectel-e valaki.
-
ZS3NI
őstag
válasz
wikings2
üzenetére
Nem rossz ötlet bár nem értem ezt a counter pickelős szöveget.
1on1 only mid same hero.
sima 1v1 tournament szabalyok. bo3
de ha mindenkepp mas host akarsz, akkor volt nem is rég egy olyan 1v1 kupa ahol "hasonló" erősségű hősök játszottak egymas ellen. (qop vs puck) stb.
meg is van: A Fistful of Tangoes
-
wikings2
őstag
Töröm a fejem egy ph! csokikupán már régóta, szóval bedobom az ötletem, ha lenne igény akkor módosítgatjuk, lezsírozzuk aztán megrendezzük.
A csokikupa itt vidéken azt jelenti hogy jelképes nevezéssel indul mindenki (legyen modjuk 1 treasure key ~400 forint) és a győztes mindent visz a végén. Mivel kevesen vagyunk ezért 1v1 only mid-re gondoltam, és ha mondjuk lennénk 8-an akkor random/valami mmr alapú sorsolással lehetne bo1-ezgetve 7 meccsel (vagy 2. 1. helyet bo3 al azaz 9 meccs után) győztest hirdetni , aki 8 kulcsal lenne gazdagabb és egy "dota2 fórum Janija" címmel.
Nevezéshez mondjuk ~100 napos regisztráció legalább 20 szakmai komment és lelkes ujonc rang szükségeltessen, hogy ne legyenek multi-user csalók.
Amiben sántít az elgondolásom és nem vetettem még fel a témát az az, hogy milyen pick-mód legyen mivel counterpickelve egyszerű győzni 1v1-ben. Erre valami olyasmi ötletem támadt, hogy sorsolnánk random generátorral minden meccsre egy first attributum típúst szóval mindkét félnek csak abból lehetne pickelni, és a pick idő lejárta előtt pontosan 00:05 kor kellene lenyomniuk a pick gombot, így elkerülve a direkt counter picket, de ez sem a legjobb elgondolás mondjuk maga az 1v1 sem mivel a dota nem erről szól.
Szóval ha valaki kitalálna valamit erre/ egyáltalán van ilyesmire igény hogy mindenkinek egy kis adrenalint csempésszünk szánalmas kis dota2-es életébe akkor irkáljatok. -
wikings2
őstag
Most nekem is sikerült egy 4740---> 4290 et csinálni 4 nap alatt. Vizsgaidőszak éljen és dicsértessék!
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Jogos, én csak az első és az utolsó értéket figyeltem.
(#9940) ZS3NI: Fú, így már tényleg borzalmas az MMR rendszer.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacccca87
addikt
válasz
Hokunda
üzenetére
Lényegtelen.
Amint enged érdemes rá menni.Mondjuk ez is vicces hogy amikor bejött cska ezt nyomtuk ismerősökkel, mostanra már rászoktunk az AD-re ott bulisabb játszani

Amit legutóbb láttam nagyon vicceset az a Bat sticky + Shadow shaman shackel. Nem hittem el amikor láttam hogy ezzel a kombóval le lehet szedni bárkit is, majdnem mint egy pugna ulti csak attól jobban sebez kellőt stack után.

-
Hokunda
senior tag
Üdv, noob kérdés de körülbelül mennyi lejátszott meccs után érdemes ranked meccsekre váltani? 300-400? (jelenleg 81W 53L) Vagy lényegtelen a meccs mennyiség?
-
ZS3NI
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
+idegességemben még utána is lossoltam, szóval történelmi mélyponton vagyok.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Azt jelenti hogy imbalanced, tehát OP. PL-re szokták mondani mert pubok-ban könnyűnek tartják lehozni vele a meccseket. Ennyi igazából, de nem értem miért ne lehetne pickelni. cyka oszt cső
-
la_cc
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sokszor elég annyi is, hogy nem ciril betűvel irkálsz...

-
Speeedfire
félisten
Tegnap folyamatosan imba-zott az egyik srác és jelenteni is akart. Nem értem. A másik csapatból volt, aki ezt mondogatta. Ez mit jelent és mit csinálhattam rosszul?
[link] -
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Akkor ugattam le mikor már kb. ötödszörre nem fogta fel. Support silencerrel meg semmi baj sincsen, ha olyan ellenfelek vannak.
Azért hoztam mert doom, storm, windranger, kotl voltak, nagyon sokszor jól jött ellenük. -
-conrad-
addikt
Mai gyöngyszem:
Háttértörténet - pudge/mid, nyx/off, PA/safe instapick, mindegyik jelölte a mapon hova megy, maradt 2 hero. Hoztam egy silencert PA melé safelane-re supportnak, last pick egy spirit breaker. Mondom ebből mi lesz... ofc nyx supportolt mert ő carry itemeket megvette, és ment safelane-re...
Mindenki írja neki, hogy "bara go offlane with nyx" semmi reakció, egy faszrajzolgatás+nyilazás után elindult azért.
Aztán elkezdett mindenkit barázni, fingunk nem volt mit akar.
ééés a végén ez a párbeszéd:
(a "run bara"-t pudge-nak spammelte)

fingja nem volt, hogy az ő hősének a neve bara, de persze mindenki hülye orosz, mert a bara biztos szitokszó oroszul. -
la_cc
addikt
Én akartam, nem ők!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elég rendesek voltak, csak ajánlani tudom az ipon-t!
Egyébként durva milyen stabil lett a dota, valahogy a last hit is másmilyen lett, meg kell újra tanulnom...

A hős pikkeléskor van egy nagyon kicsi beszaggatás, de utána még ancient elestekor se szaggat be.

-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
szerintem nincs aktiválva, de haladhatnának...
-
ígyvanferi
addikt
Az új, 14-es cél (hogy minden nap egy adott hőssel kell nyernem 25 pontért) gondolom még nem került aktiválásra, vagy csak nem találom?
-
Lacccca87
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Mármint azt hogy magyar nyelven van vagy azt hogy nem ér annyit a compendium jelenleg hogy megnyissam?
Mert minden kiválasztgattam már benne amit lehetett meg bepipáltam stb...
Majd ha lesz új oldal benne akkor érdemes lesz, addig meg mind1. -
Lacccca87
addikt
Másnak is szar a compendium? Nem tudja megnyitni nekem egy hibaüzenttel.
-
la_cc
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Pedig vannak mély pontjaim...

-
San398
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
MMR-nél mi a jobb, ha nagyobb vagy kisebb a szám? Még soha nem játszottam ranked meccset.
-
Mister_X
nagyúr
Na azé. Nekem is 60FPS a Vsync miatt, pedig csak egy Pentium G840-em van egy 1GB-os GDDR5-ös HD7750 társaságában, 4GB RAM-nal. Egyedül az Acient felrobbanásakor ment le 45 környékére egy pillanatra, de aztán visszament 60-ra. Jaigen, minden csutkára tolva, 1440*900. Kéne egy jobb monitor...
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Szeretném mindenkinek megköszönni, aki segített az elmúlt másfél hétben, sokan voltatok...

Hardver probléma volt valószínűleg. Az alaplap lehetett hibás, olyat is csinált, hogy a "jack dugó ki/be" ment másodpercenként többször, ebből kifolyólag nem lehetett 100-as a lap.
Annyira felhúzott a hétvégén, hogy a mai nap vissza is vittem a boltba, kicseréltettem a cpu-t i3-ra, +4 gb memória + gigabyte lap.
Most játszottam 2-t és stabil 60-as ping maxra húzva minden.

Üdv mindenkinek!

(Ha 3k MMR környékén szeretne vki gamelni, adjon hozzá friend-hez nyugodtan. 142588966
) -
WinnerB0Y
senior tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Lány

Majd szólok neki, hogy kamatoztassa a tudását amit grafikusként tanult, és jöhet még ilyen
De sajnos nincs neki több Dotas rajza :s -
WinnerB0Y
senior tag
Egy kis érdekesség egy volt osztálytársamtól.

-
goodboy007
senior tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Riki ellen szvsz Force Staff a legjobb counter, Invokernek ráadásul nagyon jól passzol az a cucc.
Amúgy ha ellennél sok az 1000hp alatti hero, akkor Eul-t is érdemes rakni, felemeled, közben megy alá a sunstrike, meteror, deafening blast, ha jól timing-olod, instakill. Bár én inkább pusholni, meg teamfightolni szeretek vele, nem supportokat vadászni.
Exort, Quas vokerrel, könnyebb lane-ezni és vannak herok -pl.: OD-, amik ellen "kötelező", ha nyerni akarod a lane-t. Viszont mivel ilyenkor általában lvl9-10-ig nem raksz Wex-re, könnyű gank-elni, valamit valamiért.
Wexvokerben az a jó, hogy szinte 522-vel futsz és nincs aki utolérjen
.
No meg sok kis manapoolos hero ellen, szvsz az Exortos erősebb, teamfightban több dmg-t lehet vele kitolni és könnyebb vele lane-t tolni a Forge Spiritek miatt, Wexessel viszont könnyebb üldözni és gank-elni.Amúgy az egyik legnehezebb hero, amihez skill kell, nem luck, de ha megtanulsz vele játszani, akkor szinte verhetetlen. Jó lane controller, jó pusher, tele van teamfight spellekkel, nehéz megölni, earlybe, late-be is erős, pushtaktik ellen is jó, egyszerűen nem tudok olyan szitut amikor ne érné meg kihozni, ha jó vagy vele. Ráadásul kevés mides hero van, ami tud lane-elni ellene úgy, hogy nem lesz totálisan elnyomva.
Tapasztalat alapján: TA, OD, DK, Magnus, Puck, Storm, SF, de ezek is főleg az első pár szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honda topik
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

3-4 win-nél nem volt több a 2 Recent Games oldalon. Ez picsafüst, nem loss-széria!
), a tárgy leírások pedig lényegi angol tudást nem igényelnek.
)