Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mister_X
üzenetére
Nem hinném.
Ha tudom, hogy ennyire bírjátok a vicces dolgokat akkor linkelek többet:
I'M THE JUGGERNAUT, BITCH!
Dota 2 SHITTY DIGEST vol.1-4
Blending in with the Russians (Dota 2)Meg ugye a The DOTA2 Reporter!!! (ez hosszú)
-
wikings2
őstag
Lapozgatván a könyvecském erre leltem. Techies wololo!!
-
Én az 50 pontra hajtok, ~3-4 oldal láda, meg common-uc.
2 armory expandander, aminek NAGYON örültem, ~fél éve akartam venni, csak mocsok drága. 4€/db
Ráadásul már nem 120, hanem 240 slotot ad.(én úgy fogom fel, hogy kaptam 16€ értéket)
Kaptam még egy brood szettet, ami már megvolt... értéke ~15centMár szerencsére megeszi a player cardokat is, a legutóbb még nem kellett neki.
Mondjuk nem bánnám, ha azokból a rohadt piros lovakból is hajtogatna kolbászt.A smurf accon 1 commont ajánlottam fel, remélem ad érte 1 lila bogyót.
-
xuldar
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A téli offeringet én is megpakoltam minden szeméttel, aztán kb. semmit nem kaptam belőle. Tanultam belőle, ezért most 1db ládát tettem bele. Azt a 25 comp pontot megéri, többet nem.
-
NyxNyxNyx
addikt
nekem nem nagyon érte meg, egy oldalt raktam tele commonokkal és uncommonokkal, de nem tűnt fel hogy annyi mindent kaptam volna. Egyszer csak lett az inventorymban egy armory bővítő, de azt szerintem mindenki kapott. Ja és kaptam 38 pontot a compendiumban. Ha "ritkább" dolgok beletevéséről van szó, arról nem tudok nyilatkozni.
-
ZS3NI
őstag
Hogy működik az offering cucc? Van pár felesleges dolgom, mennyit érdemes berakni?
-
xuldar
addikt
válasz
wikings2
üzenetére
Nekem konkrétan eltűnik, nem alttabolok, hogy ezt csinálja. Az is lehet, hogy a sok effekt alatt nem látszik, de egy 5v5 csata közepén egy carryvel nem mindegy, kit ütök. De ha be sem tudom célozni, megette a fene az egészet. Tutira nem látszik, csak ha elviszem a képet/kurzort a csatáról.
-
wikings2
őstag
Már vagy ~3 hónapja nyüstölöm, de mikor beraktam akkor is volt némi változás, de elenyésző a mostanihoz képest. ssd inkább a bootolást/ másolás /tömörítés feladatokkat gyorsította fel töredék részére a volt wd 500 as hdd-mnek.
Nálam is megesik ez a kurzor "bug", de csak alt-tab után jelentkezik hogy a kinti éppen aktuális kurzor jelenik meg a játékban. Ezt általában egy ujjúbb alt-tab orvosolni is szokta nálam. -
xuldar
addikt
Apropó kurzorbug. Van valakinek ötlete, le lehet-e cserélni az ingame kurzort? Nem egyszer fordult már elő, hogy nagyobb csatában egyszerűen eltűnt a kurzorom, nem láttam, hova kattintsak. Ha meg kihúzom a kép szélére, ahol nincs eksön, túl sok időt veszítek. Pedig semmi baj nincs a szememmel.
-
válasz
goodboy007
üzenetére
Én W8-at használok, de összehasonlítani nem tudom.í
Az a vga sajnos elég gyenge... Szerintem a mostani integrált Intel cuccok erősebbek.
Az asszony laptopjában egy 545v van de az is sz@r(dota full lowra húzva éppen elmegy 20-30fps körül).
A tied 20-30%-kal lehet erősebb.(#9764) wikings2: SSD nem most került bele véletlenül?
Én használtam vagy 10 amd vga-t az utóbbi pár évben, egyikkel se volt bajom sose.
Most van ez a kurzorbug, hogy a dota átveszi a windowsos kurzort, de szerintem nem az nvidia tehet róla, valamelyik patchel jött. -
wikings2
őstag
Amd athlon 5600+ 2.6ghz x2 cseréltem Amd phenom x4 9950 2.8ghz BE-re. 780 chipsetes alaplapom elbírja és viszonylag kedvező áron hozzámvágták

goodboy007: radeonnal én sosem egyeztem ki, állandóan driver problémáim voltak és már az omega mittudomén milyen drivertől kezdve fent volt minden mire helyrejöttek a játékokon belüli fps problémák. Nekem most egy gt9800 al masszív 60fps+ jön az előbb említett proci és 2gb ram társaságában OCZ agility ssd-vel. (proci overclocked, mivel black edition bírja a szuflát az 550w chieftech táp kiséretében).
-
goodboy007
senior tag
Na akkor tuti nem a laptopom szar, csak újra kéne tegyem a rendszert.
i3-330m, hd5650m, 4gb ram és valami mocskosul szarul fut. Ha leveszem a lehetséges legkisebb felbontásra, akkor is szinte játszhatatlan szintre esik az fps, kb 20-60 között ugrál, de rengetegszer inkább 20-hoz közel.Windows 8.1-en próbálta valaki, hogy jobban fut-e, mint Win 7-en?!
Mert gondoltam rá, ha már mindenki az egekig magasztalja, fel kéne dobnom, hátha azon jobban futna. Kb. egy éve tettem újra a rendszert és utána se lett jobb, próbáltam több féle drivert és az se segített.
Azért a Source nem mai darab, eszerint még egy gt 210 is elviszi 20fps-sel, 1080p-ben, medium textúrákkal, nekem meg valami 1024x800-on, low-on is egy szar és a kártyám szerintem jóval erősebb
.
Azt hadd ne mondjam, hogy kb. még az explorer.exe-t is kilőttem, hogy tuti semmi se fusson a háttérben, de az se segített. -
-
wikings2
őstag
válasz
Pocok256
üzenetére
Azért négy maggal kényelmesebb, mivel így 2 mag a dotára, másik kettő pedig a háttérben futó dolgokra (virusírtó, alapfunkciók) tud figyelni. Legalábbis én ~1-2 hete váltottam procit és megdobta a játékélményt: (betöltési idő redukálódott,hero pick után 00:00 kor nem fagy be a játék 10 másodpercre azonnal bedob és hasonló nyalánkságok), de szerintem ez a téma lazán elfért volna egy hardveres topikban is, most visszaolvasva hogy mikről is volt szó.
"(hogy ne lehessen scriptelni instant halált)"
Ezt nem teljesen értem, és már sokszor használtátok. Ez most a batrider sticky oil + burn "alapú" sebzésekről (ion shield, shackle) szól vagy totál mást kell értsek alatta?
-
Pocok256
veterán
Látom sok a komment már a dota 2 gépigényéről... 1 fontos dolgot kell tudni a doto 2 összesen 2 magot használ ha van egy 8 magos géped akkor is csak 2 magot használ. Szóval minél magasabb órajelen kell lennie annak a 2 magnak és ennyi.
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A szerkre: sztem új bug volt azután, hogy a rot stackjét "javították" (hogy ne lehessen scriptelni instant halált).
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Fixelték a rot sebzést(felét sebezte pudge-on).
-
-
wikings2
őstag
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Tudja a 2560x1080 felbontást Szerintem i3 már kevés lesz.
-
Lacccca87
addikt
Mikortól lesznek a tényleges meccsek illetve a döntők a TI4-en?
Éppen a szabadságolásokat beszéljük a kollégákkal és jó lenne tudnom mikor kell kivennem rá a szabit
csak itt ne mtudok ránézni az oldalra. -
törölt tag
Szomorúan tapasztalom, hogy az SC2 nem tud 2560x1080-t. A Dota2-vel mi a helyzet?
Másik dolog, hogy egy i3 elég ehhez a felbontáshoz, maxolt grafikával? Tegyük fel, hogy VGA fronton minden rendben és 60 fps a cél.
-
ZS3NI
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
De az nem élvezete a nézők számára. Kin legyen a kamera? Ha nem játékos szemszögéből megy, az durvára élvezhetetlen. Ha meg játékoson van, folyton ugrálnia kell a kamerának, hogy minél több információt közölhessen a nézővel. Sajnos ez nehezen kivitelezhető FPS-eknél.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
üzenetére
Úgy, minden országból menne egy csapat. A selejtezőket meg lebizniszelnék a nemzeteken belül az eSport olimiapi bizottság szervezésében. Mondjuk már csak az a kérdés, hogy milyen játékok lennének? Mindenképp olyan játékok kellenek, ahol kijön a csapatmunka előnye / az egyéni teljesítmény, számítanak a kombinációk, és ami fontosabb, élvezetet nyújt a közönség számára. Egy DotA meg egy LoL meccs, ami sokáig tart és teljes mértékben a csapatmunkára van építve, élvezetes. De egy FPS, már nem lenne az, viszont az is kellene egy olimpiára.
@D1rect: heti hat nap? Hét!!

-
törölt tag
válasz
Mister_X
üzenetére
"eSport olimpia" Jó lenne, de ha olimpia, akkor minden nemzetnek kell küldeni csapatot nem? Mi kiket küldenénk?
Mert az oké, hogy a románoknak, szerbeknek rengeteg csapatuk van, de nekünk kb 3, ebből a WilD aki esetleg még valamelyik szomszédos országgal versenyezhetne, kár, hogy itthon nem kap akkora figyelmet ez az egész eSports dolog, mint tőlünk északra, keletre, nyugatra. 
-
törölt tag
Nekem is voltak fps droppok, de újratettem dotát és jó lett.
Konfig, ha valakit érdekel: AMD FX 6300 six core 3.50ghz proci, gtx560ti vga, 8gb ram
-
6m$

-
Amióta 2x buffolták(duration, és nem orb) a fury swipest sztem mindig azt kell maxolni.
Lane-en ráütsz 1-et a következő lasthitedre és a tied 100%. Ha ez nem lenne elég, még lifestealt is kapsz belőle.
Ha van egy stun, akkor rá tudsz tenni 3-4-5 stack-et és ha nem pilled el(de jó eséllyel el fog), csak megfogod Earthshockkal."Erdőben ezzel szemben a swipes-ot érdemes maxolni, mert ott te fogod fel az összes ütést, minél hamarabb be kell darálnod a creepeket, annyi manád meg úgysincs, hogy folyamatosan overpowert használj."
Izé, alapvetően ezt írtam, csak mondtad, hogy Roshanhoz kell az Overpower, mert leüt.Szerintem ön- és közveszélyes a roshanozás egyedül 4-5 perc környékén(lvl 3-4?). Talán, ha dire vagy elmegy, de az is elég meh, és simán benézhet egy runáért szaladó/gankelő mid vagy support.
-
xuldar
addikt
Lane-en az overpowert érdemes maxolni, mert csak egy lassítás vagy stun kell, és be tudod vinni belőle az összes ütést. Last hithez sem lényeges a fury swipes. Erdőben ezzel szemben a swipes-ot érdemes maxolni, mert ott te fogod fel az összes ütést, minél hamarabb be kell darálnod a creepeket, annyi manád meg úgysincs, hogy folyamatosan overpowert használj.
A 4-5. percben nem nagyon szoktak félpercenként benézegetni roshanhoz, inkább csak skillel, pl. clock rakétával. Max. 1 perc alatt úgyis bedarálod. Nem az ulti hiánya miatt megy le lassabban, hanem mert a swipes-on kevesebb pont van. De nem annyival lassabb, hogy ne érje meg.
-
-
xuldar
addikt
A "rosszul kell skillezni" erős túlzás, összesen 1 pontot kell máshova tenni, és azt is csak akkor, ha erdőzöl. Viszont minél hamarabb behúzod rosit, annál több szintet ér az érte kapott xp, a csapatodnak is jól jön a tőkeinjekció, illetve annál hamarabb lehet majd menni hozzá a következő aegisért.
-
xuldar
addikt
Slark azzal kb. mindent leszed magáról, még egy rakás ultit is (pl. Pudge, Bane, Bounty hunter). Ha jó ütemben nyomod el, még a stunokat is. Pl. látod, hogy a semmiből egy cica nyíl pont telibe kapna, és el tudod nyomni előtte, akkor csak 1-1,5 mp-ig tart 5 helyett.
A doomot viszont nem szedi le
-
la_cc
addikt
Igen, az 1/0-t vágom, de mégse tűnik el, gondolom valamit elkeféltem és persze nem csináltam biztonsági másolatot se.
Majd az uninstall segít rajta.Ez lett megrendelve végül:
ASROCK H81M-HDS
INTEL Pentium G3220 3.00GHz 1150 BOX
KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz CL11 KVR16LN11/4
GIGABYTE GV-R726XOC-2GD R7 260X 2GB GDDR5 PCIE
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW
SHARKOON Vaya
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM
BENQ GW2320 -
ígyvanferi
addikt
A SEA selejtező első kettőjének megjósolása nem igazán sikerült (bár az Arrow és az Orange között sokáig vacilláltam (pechemre Winteréket választottam), hátha a kínaiakat jobba ismerem.
LGD és HGT lesz az első kettő. Halljátok szavam! -
wikings2
őstag
Hát ez elég pocsékul hangzik magyarul, rémálmom lesz.
Szóóval a Disarm-ot elszenvedő egyedek nem tudnak autoattackolni. Silencer last word-jet ha nem szeded le magadrol valamilyen castolással időben, akkor nem csak silencel-ődsz hanem disarmot is kapsz, mellé.
Silencer és invoker képes egyedül ilyen effektre magától (meg oracle ugye), egyébként pedig heaven halberd nevű item is tudja ezt. -
San398
őstag
Az a lényeg 1-el bekapcsolod 0-val ki
Mi lett a configban végül is megrendelve?Más:
Silencernél ezt olvasom harmadik skill:
"Last Word
Megbűvöli a célpontot, aki ha varázsol, sebződik és elhallgattatást szenved. Ha a bűvölés lejár, a célpont a sebzés és elhallgattatás mellett lefegyverzésre is kerül."Több hősnél is olvastam hogy lefegyverzés. Ez mit is jelent? Gondolom nem azt, hogy minden tárgyat elveszít! A manája csökken drasztikusan? Ha igen akkor az visszaáll arra a szintre ahol előtte volt vagy maradandó a csökkenés?
-
xuldar
addikt
Igen, mert lvl 6-on mentél rá vladival, ami nagyobb sebzés, több páncél, picit nagyobb életszívás. De most már elég egy mask magában, és lvl 4-5-ön lehet rányomulni. Így még be tud darálni. Az se 15% bash, nem láttam még olyat, hogy 5-nél többször ütött volna bash nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Cyberpunk 2077
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mobil flották
- World of Warships
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB eladó! 100% akku, 2026.11.11-ig apple gar
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A többire majd unalmamban kerítek időt, játszania is kell valakinek.

Majd az uninstall segít rajta.