- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lebesgue
tag
Ő elmondja, hogy mi az
Egyébként a lényeg annyi, hogy Pseudo-randomnál kisebb az esély a sok bash-ra egymás után, ugyanúgy a hosszú sikertelen sorozatra is. Szóval közelebb van a 4-ből 1-hez mint a pure random - attól függetlenül, hogy ugye az sem tényleges véletlen, azt is random generátor csinálja. -
MaciG
addikt
Szóval akkor másnak is feltűnt.
ÉS igen az első bash-ra gondoltam, mert tudom, hogy van cd-je 
De mi az a pseudo random ? Mert nekem csak annyi világos, hogy 25% esély a bash, tehát nagyjából 4-ből 1.
-
tikshow
addikt
1 sec-es vagy hasonló cooldownja van - most fejből nem tudom pontosan - amint letelt ez az idő, utána kezd el számolni az esélyekkel. Na mivel Ursa egy pár másodpercig ritka gyorsan kioszt pár ütést ezért bead egyet talán, utána meg sok időbe fog telni mivel semmi as itemet nem szokás neki rakni épp a már említett spell miatt.
Esetleg egy MKB-vel be lehet próbálkozni, de vannak neki hasznosabb cuccok.
-
MaciG
addikt
Csak nekem tűnt fel, hogy ha ursanak teszek bashert, akkor ritkábban jön be a bash ,mintha egy másik hősnek (lycan) tennék.?
-
ZS3NI
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Most megy, volt egy cirka 20p pause a dendinternet miatt
-
ZS3NI
őstag
navi - alliance
-
.LnB
titán
Szó sincs róla, nem az Oroszok hibája. De pont ezért vagyok mérges, mert minden meccset átértékelek, ha hibáztam. Viszont ennél egyszerűen nem tudtam többet tenni. Ez dühít, hogy egyetlen társam se volt képes csapatként játszani. Mostanra lenyugodtam, majd a következő jobb lesz.

-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
+1
-
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Így van Feri
azt akartam, a nagy rage közben még ezt is elrontottam. -
.LnB
titán
válasz
lebesgue
üzenetére
Na akkor Ezt figyeljétek. Tényleg én sose panaszkodom mert tanulásnak veszem még a játék jelenlegi szakaszát számomra. De így elb@szni a játékomat már komolyan felháborító. Remélem kiderül a score board-ból hogy a teamfight abból állt, hogy én harcoltam egyedül az ellenfél teljes csapatával. Mert mindenki kihalt körülöttem. A csapatom egy kivétellel mind Orosz. Kész. Pub játszhatatlan. Látom a dota lényegét, vagy inkább mélységét. Azt, hogy mennyire jól is lehet ezt a játékot játszani, hogy micsoda lehetőségek rejlenek benne. Viszont ehhez csapat kell. Nincs mese, így nem lehet.
Elnézést a kiborulásomért, eddig bírtam, nyeltem mindig nagyokat, de a mai két meccs betette a kaput. És még én érzem magam szarul.

(#6980) lebesgue Ezt nem tudtam, köszi az infót akkor figyelek majd erre. Ez esetben egy Urnát elbírt volna valamelyik support szerintem. De látod, egy sem volt

-
lebesgue
tag
Két meka sokszor hiba, mert 25 mp-ig (amíg a plusz 2 armort kapod) nem hat rád a másik heal, enélkül 5 meka lenne minden játékban. Részedről mindenképp jó döntés volt, hiszen ha siekrül időben megvenni, az sokat segit teamfightban.
Ha már viszont WR, én kétszer próbáltam noobgameben carry WR-t, mindkétszer bottle+phase+deso+agha builddel. Utána már mindegy volt, mert ledőlt minden torony az ultival. Lehet még mkb, sheep(hogy legyen mana), daedalus. -
.LnB
titán
És ne legyek mérges?
WR-el voltam.. egy kérésem volt, vegyen valaki még meka-t. Mert a sok carry nagyokat ütött. Áhhh nem...Megkérdezték minek? -
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Ilyenre gondoltam köszi szépen!

-
ígyvanferi
addikt
Szerintem pont jó erre is a dota2alttab.com.
De ezeket is böngészd át, elég jók, jól használhatóak, könnyen kiválaszthatod, mire van a csapatodnak szüksége: Picking the Right Support, Picking the Right Carry. Esetleg még a Surviving the Hard Lane Solo, de ezt nem olvastam el, csak most láttam, hogy van.
-
Lacccca87
addikt
-
lebesgue
tag
Sajnos a hivatalos dota2.com oldal sem megbízható, ott is sületlenségek vannak sokszor, illetve olyan kategóriák vannak mint nuker/disabler/ganker/durable: nem sokat segítenek abban, hogy most akkor wardolj vagy inkább farmolj. Pl. undying support, de durable és gankelni is jó.
Én pro meccseket néztem/nézek joinDOTA-n, szerintem onnan lehet a legjobban megtanulni, melyik hős mire jó, illetve van a DotaCimenanak egy sorozata, amiben fele hős megvan (Sunsfan és Lumi csinálták). -
.LnB
titán
Na köszi az infókat, sokat segített. Akkor végülis, igaz nem magamtól, de jól csináltam. Ezt kívánta meg a szituáció. Az igaz, hogy stun-al vigyáznom kellett. Lion és Jakiro volt ellenem a lane-en. De nem volt gond. Def-be játszottam, nem is öltek meg.
Nincs véletlenül egy oldal ahol a hősökre lebontva leírják melyik minek jó? Persze tudom, hogy van több build egy adott hősre, de egy amolyan dota2alt+tab szerű oldal nincs erre külön? -
lebesgue
tag
Nem kell mérgelődni, a Nyx az egyik legjobb hard support, szóval 15 pecig szinte barnacipő+wardok+wand az összes cucca. Szokott solomid is menni, viszont egy core Nyx kockázatosabb pick, főleg mióta az impale point target.
A Traxex-szel a probléma - többek között ezért nincs foglalkoztatva elit körökben -, hogy ha ráugrik valaki, nemcsak az attack speed és a damage vész el de az összes armor is, ami már lvl 6-on is 5.6 armor plusz, tehát elég egy stun és vége. Szerintem sem ő sem a sniper nem kezdőknek való, inkább hozzanak dragon knightot vagy undyingot, azokkal úgyis nehezebb meghalni. -
-conrad-
addikt
Az probléma nálad még az, hogy olyan playerekkel tesz egy játékba akik hasonlóan keveset játszottak és tapasztalatlanok. Drow ranger pl. az új playerek körében gyakori pick, mert faék egyszerűségű. Ha normálisan játszik vele a végén már silence sem kell csak autoattackol azt lever mindenkit.
Nyy pedig support, szóval nem jogos a felháborodásod. Neked kell ellátni a support feladatokat, meg pl. leütheted drow-nak, hogy ki tudja nyírni.
Más kérdés, hogy kevés cuccal lehet vele gankelni a papír herokat midgame. -
.LnB
titán
Én egy más dolgot vettem észre, ami egyáltalán nem orosz player függő. Mégpedig a DR pickelő eszetlen emberek. Rengetegszer találkozom olyan emberrel aki DR-el képtelen megérteni, hogy az egyik legnagyobb fegyvere a silence. Főleg teamfight-ba. Lődözgetik a rohadt frostarrow-ot orrba szájba, de egyik sem képes megérteni, hogy egy rohadt silence-el többet segít a csapaton. És ebből a legjobb fajta az aki nem is tesz rá pontot csak az utolsó szinteken. Néha a hajamat tépném. Tegnap volt egy srác, aki végül miután háromszor kértem szépen, hogy használja akkor már észbekapott. De ritka az ilyen, legtöbb nem érti meg. Jó meccs is lett, 58perces kő kemény küzdelem. Minden percét (kivéve amit nem
) élveztem, Nyx-el voltam még tanulom. És mivel senki nem volt hajlandó supportolni kénytelen voltam én megtenni helyettük. Én nem vagyok egy tapasztalt player de egy kicsit mérges voltam emiatt. -
tocsek18
senior tag
azért ez az oroszozás, jó rájuk fogni de simán ki lehet kerülni az "elohell"ből ahol már értelmeseket is lehet játszani akár oroszokkal, meg tanáncs nem ap-t kell játszani aztán no orosz sd rd cm aztán 0orosz
esetleg ott van még a dota.rts.hu channel egy kezdőbb magyar simán jobb mint egy tard rusnoob
-
Pocok256
veterán
válasz
-conrad-
üzenetére
Hát na adtam a játéknak még1 esélyt.... Bementem mondom ha nem lesz orosz avagy nem lesz nagyon retard társ akkor nem törlöm és nem megyek át 8 év után LOL ozni.... Háááát ki találja meg a két oroszt ?
Szóval dota törlés és addig vissza sem teszem amíg nem lesz értelmes MM és orosz szűrés ... mert addig full fölös csak idegeskedem ....
-
-conrad-
addikt
válasz
Pocok256
üzenetére
Mai meccsek:
4 orosszal, én voltam Slark
Windrunner a legnagyobb GPM-el, ő volt a supportom... hiába írtam, hogy ne tolja a lane-t meg nem kell belelőnni az arrow-ot a lowhp-s creepekbe hanem hagyjon farmolni, csak oroszol vartyogott.itt nem voltak oroszok, én voltam Venomancer
25 perc alatt vége lett, ugyanúgy single draft, bementem midre venoval...Normális társak, nincs anyázás, gj volt meccs közben, meg gg a végén azt ennyi. Meg jelezték ki mikor lépett le lane-ről. Ellenfélnél mondjuk szánalmas itemek, 3 mask drownál, na mindegy.. pedig noskill herokat is kaptak mint drow meg sniper.
-
lebesgue
tag
Ezt látta valaki?
Egyébként az első három meccs arról szólt, hogy több necrobook nyer, aztán XBOCT kapott egy Medusát és hozott egy 555lasthit/863gpm statot. Közben Puppey, FLUFF és qojqva is hatalmasat játszott. -
Иван
őstag
válasz
Lacccca87
üzenetére
> Átl 5-ös stack be vagyunk és állt ugyanaz az 5 ember játszik így a besorolásunknak egyformának kellene lennie elvben.
Aha. Pontosan miért is? A solo ELO-tok valószínű sose lesz akkora. Mindig lesz a csapatban leggyengébb és legjobb játékos. TMM-ben kap az ötös stacketek EGY számot, sima MM-ben meg valamilyen algoritmus szerint az öt solo ratingből próbál egy hasonló matchupot keresni másik 5 queue player közt.
-
Lacccca87
addikt
Hát egy rendes ranking tényleg ráférne nem ez az össze vissza számolgatom szerű.
Az se ártana ha kiírná pontértékbe mint ahogy a HoN nál volt, ott legalább láttad hogy majdnem egyezett a 2 csapat összepontsáma meg azért arra is figyelt hogy ne atomhájg+ ulow legyen egy csapatba mégha az átlag meg is lenne.Átl 5-ös stack be vagyunk és állt ugyanaz az 5 ember játszik így a besorolásunknak egyformának kellene lennie elvben. Mégis inább az a jellemző hogy vagy nagyon alázunk vagy nagyon aláznak. Kiegyenlített játék az én lejátszott kb 1200 meccsemből jó ha 20% volt, pedig pont ezért lenne az ranking.
Valamelyik nap még meg is kaptuk hogy maphackerek vagyunk... hát ha azok lennénk nem hiszem hogy 50-55% os WIN rateünk lenne
Mondjuk egyátalán nem lep meg mert pl ott a CSGO is, ott még látni is milyen besorolásba van az ember a jelvények alapján és ott is vanak furcsa párosítások.
-
Иван
őstag
válasz
-conrad-
üzenetére
Én hetek óta csak 5 stackelek bevált ismerősökkel, CM-ben, elkezdtünk aktívan TMM-ezni az elmúlt hetekben. Ezért szoktam el a blyatkodástól.
Amúgy kellene egy sima funkció a report gombok közt, ami language abuse-t mutat, és aki sokat kap, annak X időre régiózáras lesz a játéka. Kb 80%-kal csökkene a csak oroszul beszélők száma az EU szervereken. Ez persze mint a LPQ-nál, a partira is vonatkozna.
Amúgy meg nem kell mondanod, autoattackoló supportok mellett is hiába rakok, 6-7 perces midasokat lanen, ha a mides pudge a 0-9-es statokkal brillírozik a 9. percben. Én ahhoz vagyok szokva, hogy egyedül az én lanem van megnyerve (de nem elvesztve) a többi meg feedel.
Általában nekem a pub arról szól, hogy én ölök gyorsabban, vagy a társaim feedelnek-e jobban. Szóval az esetek 80%-ban nem te és az ellenfél között folyik a csata, hanem közted és mondjuk az "анал интрудэр" nevű mides pudge/invoker közt.
-
h.adam.92
őstag
Ezt még csak én nem láttam?

-
-conrad-
addikt
Ma mentem egy game-t, 2 magyarral és két randommal. Pickeltem shadow shamant, egyik magyar juggert másik shadow demont. Jött 2 orosz, első kipickelt egy OD-t, másik meg egy invokert...
Volt ward folyamatosan, meg courier, én csináltam 12 killt mert nem nagyon kaptam segítséget, addig az invoker 1 killel meg 8 halállal sidelane-elt úgy, hogy a SD folyamatosan halt mert ment vele segíteni aztán folyton szarban hagyta. OD egyszer jött be segíteni, 1 killje volt összvissz a 40. perc környékén, és nem csinált semmit. Ultival betoltam mindegyik lane-en az első towereket de már az elején látszott, hogy 3v5 nem lehet nyerni.
2. game, egy ismerőssal capt. draftot toltunk, jött pár ciril betűs név akik - mivel én lettem a capt. nem ők - már a pick alatt leaveltek.
Nem volt fenn elég ismerős 5 fős partyhoz így ki is léptem.Mondhatsz bármit, nagy kalap szar lett a dota mióta nem beta, és 80%-ban a retardált oroszok tehetnek róla akkor is, ha te szerelmes vagy az orosz dolgokba.
Nem tudnak játszani, leszarnak mindent, nem képesek még angolul sem megszólalni, akkor is a ciril faszságukat írják ha egyedül vannak 9 angolul beszélővel egy játékban. Ott az orosz szerver, takarodjanak oda és boldogítsák egymást.
Mivel utálják a saját fajtájukat átjönnek ide de itt sem tudnak normálisan viselkedni és bomlasztják a közösséget. -
Kleroo
veterán
Valaki egy dota party?
Nyugger heal wardja végre felgyorsult 450-re

-
Иван
őstag
Jaj, hát srácok, el is felejtettem hogy hétvégi dotert nem szabad tolni, mert előjönnek az orosz bányászok, anyukák, apukák, 12 évesek, 0,0001mbit netesek és hasonló állatfajok.
Teljesen el is felejtettem az utóbbi 2 hónapban, milyen az igazi, friss, ropogós blyatkodás.
Ellenben holnap jön diretide + az összes megmaradt hero + mapeditor + custom gamemodes, ez most már tuti!
-
joe-ker
senior tag
válasz
themccormic
üzenetére
Igen tudom hogy hány kártya van összesen és hányat db-ot dob,de mivel ingyenesen lett aktiválva így nem dob kártyát.
-
themccormic
tag
válasz
joe-ker
üzenetére
8 kártya van összesen. Ebből 4-et akkor is droppol ha nem vettél semmit, a maradék 4-et csak akkor ha elköltesz egy bizonyos összeget. Talán 5 vagy 10 eurónként jár 1. Randomra adja, így az is előfordulhat hogy elköltesz 100 eurot és kapsz 10 ugyan olyan kártyát. Tradelhető így lehet cserélgetni ami már megvan olyanra ami nincs.
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,de lehet hülye kérdés.
Megvan a Dota 2 ingyenesen mint sokaknak,ha megveszem a Dota 2 Early Access-t (CD kulcs) akkor úgymond eredeti lesz,kapom a kártyákat is? Vagy már nem használhatom fel?
Köszi! -
Emu
őstag
Köszi a választ!
Ez mind szép és jó csak marha idegesítő, hogy én még a last hit-eléssel is küzdök...ha valami véletlen folytán valamelyik oldalsó lane-n nem halok meg egyszer sem, akkor is általában 10-15 perc elteltével egyszercsak jön gankolni két 4-5 szinttel a magasabb és képzelheted onnantól mennyi esély van bármire is a meccsen... -
rt06
veterán
eloszor is, a szinteknek semmi koze a matchmaking-hez (mm), az csak arra jo, hogy minden szint eleresekor garantaltan kapsz egy item-et meccs vegen, illetve e-penisz meregetesre jo
masodszor, a noob-ozassal ne foglalkozz, ha valaki csak ennyit tud a csethez hozzatenni, nemitsd le a fenebetovabba van minden jatekosnak egy nem lathato matchmaking rank-je (mmr), ami egy modositott elo pontszam, ez alapjan tortenik a jatekosok osszesorsolasa, de ez nem publikus, csak a valve tudja
a problema az, hogy ez csapatjateknal nem feltetlen tukrozi huen a csapatok erejet, mert siman elofordulhat, hogy ha nem is pro a masik csapatban 3 ember, egyutt jatszanak, osszeszoktak, vagy szimplan csak jobban kommunikalnak
tovabb rontja a dolgot, hogy a valve meg mindig probalja csiszolni a mm-et, fogy jol is valogassa ossze az embereket, illetve viszonylag gyorsan is talaljon jatekot
es erre meg egy lapattal ratesz az, hogy ha valamelyik csapatban olyan stack van (vagyis ket, vagy tobb jatekos party-ban), ahol nagy az mmr elterese, az eleg rendesen fel tudja boritani az egesz dolgotszoval en azt mondanam, hogy szerencse kerdese is, illetve meg fejlodoben is van a mm
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Remélem valaki el tudja nekem mondani Dota meccskeresési technikáját.
Még csak most kezdtem a játékot, kb. 2 hónapja. Azelőtt sosem játszottam vele úgyhogy gondolhatjátok, mindenki nooboz
meg a hősöknek a töredékét ismerem csak. Mióta elértem 5. szintet, azóta mintha máshogyan hívna be játék. 5 szintig kiegyenlített volt mind a két oldal, nagyjából a meccsek felét nyertük felét buktuk. Azonban azóta....egyet sem nyertünk az utóbbi 20-25 meccsből, sőt annak is örülnöm kell ha egyáltalán 1 felett van a K/D-m. Másik oldalon szinte mindig van 3 "pro" akik lényegesen jobban játszanak mind a többiek és gyakorlatilag megnyerik a meccset ha a másik kettő semmit sem csinál akkor is.
Én vagyok csak szerencsétlen, vagy ennek van valami oka? -
-conrad-
addikt
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Most toltam egyet shadow shamannal, supportkodtam az elején.
Bloodstone, refresher, agha, travel boots, scythe, blink dagger, és a végén már mivel nem akart bemenni senki (3v5 sem toltak lane-t, back back.....) ezért refresher ultiztam ami leverte először miden a tower meg 2 racket, majd köv körben a belső 2 towert azt win.. De ilyen S&Y+blademail-es silencer volt a csapattárs, ő pickelt utoljára. Carry-t akart választani előtte ezért ilyen BH, sniper, enigma, meg shadow shaman team lett.. ... tolt egy 0/8-at gyorsan az elején, yess... meg BH, aki 3x ölt egyedül roshant mert kell neki questhez.
Enigma 1x tolt ultit.
Jó game volt.
bonus: kiléptem, kapcsolom ki a gépet, de patchel a dota... omg jön a halloween event!
Erre pár új set, meg 1 jegyhez csatolt courier. yeah. -
ígyvanferi
addikt
Nevetséges szerintem ez az új easy mode... Most volt egy kis kihagyásom, tegnap óta játszottam 5 meccset, abból 4-szer voltam supporttal. Carry CM, carry WD, carry Lina, carry Dazzle volt, midassal, de ténylegesen supportoltam is emellett. Alig bírtam elkölteni a pénzem. Tele voltam itemekkel. Persze sok killt meg assistot is találtam, de ettől függetlenül, hogy mindig 2-3. legyek xpm, meg gpm-ben... Hát nem is tudom. Persze lényegesen könnyebb így a support élet, de szerintem ezzel rossz irányba halad a játék.
-
burny
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Early game-ben nagyon kell vigyázni hogy ne kapjon egy kis feedet, pillanatok allatt be tud vinni irdatlan sebzést. Ami fáj neki az orchid/hex. Nem hiszem hogy OP lenne.
-
Timber-re ráférne egy adag nerf, az elmúlt meccseimen folyamat szívok miatta, ha nincs a csapatban legalább 1 stun + 1 aoe stun... Másképp megfoghatatlan.

-
rt06
veterán
-
la_cc
addikt
Ezek ez Event-ek, hol jelentek meg tavaly? Új game mode-ként vagy hogy?
-
Lacccca87
addikt
Na, CSGO ba is besett egy kis Haloween hangulat (pályán lévő csirkék szellemnek vannak maszkírozva).
Már csak a Dota maradt ki.De ha valami eventet csinálni fognak akkor arra sztem ma vagy holnap 18:00 tól lehet számtani, ha nem lesz ezen a két napon semmi akkor később se valószínű.
Pedig most benne lennék egy kis cukor lopdosásba
Múlt éven is poén volt, sok retard OROSZ (csak hogy témánál maradjak) meg egyéb nemzetiséű mind hozta a blinkelő meg elszúszó meg menekülő hősöket, mi meg piceltünk egy zeuszt aztán toltunk ultit amikor jól felszívta magát cukrokkal és volt vagy 300Hp össz vissz
Nem is emlékszem mi volt a leghatékonyabb csapatösszeállítás erre a módra de volt pár ötletes. -
rt06
veterán
válasz
tocsek18
üzenetére
az nem ugy van, hogy niggerek vagytok mind?
-
tocsek18
senior tag
nobok vagytok mind

-
Pocok256
veterán
Én élvezem ahogy pufogsz XD
-
Иван
őstag
CYKA BLYAT IDI NAHUI
-
Spet
addikt
válasz
Lacccca87
üzenetére
Elméletileg lennie kell majd, hiszen találtak erre utaló nyomokat : Holdout gamemode illetve új ismeretlen egységek
Szerk.: De ha azt látod hogy valami 300-400MB-os patch vánszorog lefelé akkor biztos az event kezdete lesz az

-
Lacccca87
addikt
Na hát az első fecske meg is érkezett (habár nem teljesen az első mert az a Killing Floor volt) TF2 be elindul a Haloowen event, remélhetőleg ma este vagy legkésőbb holnap este beizzítanak valamit Dota 2 be is

-
rt06
veterán
válasz
MagicKnight
üzenetére
szamomra nem az a legzavarobb, hogy ezt igy eljatszotta - ha velem tortenik, valoszinuleg legyintek, hogy hulye szegeny ,mert valoban nem annyira durva, mint amiket irsz, vagy mintha felmenne egy sziklara es hivna oda ultibol a nepet (ilyen esett mar meg velem)
ami engem sokkal jobban zavar, es kimondottan undorito viselkedesnek tartom, hogy ezt felteszi netre, es sokadmagaval rohog azokon, akiket szivatottugy altalaban veve melyen elitelem a mas karara torteno szorakozast, szoval igenis, en kevesebbre tartom, aki ezen nevetni tud
-
.LnB
titán
válasz
MagicKnight
üzenetére
Jogos, magamra vettem pedig nem is kellett volna

-
.LnB
titán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Nézd akkor engem is leminősítesz. Mert én a kereken 180 meccsemmel sokszor kerülök össze hozzám hasonló kezdőkkel. Gondolom a rendszer így működik. És nem tudok mit tenni ellene, vagyis tudnák, bekuncsorgok egy csapatba, de míg nem érzem azt a szintet ami után nem rontanám el mások játékát, addig eszem ágában sincs. Úgy gondolom ez a tanulópénz. Nem is állítottam, hogy rengeteg hülye orosszal hoz össze a sors, mert nem. De találkoztam már párral. Engem az irritál bennük, hogy hiába irkál, nem tudom mit akar.
-
Pocok256
veterán
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Hát na amióta ez a video kint van és valaki KOTL -t pickel folyamat tolják a GIFF ME MANA szöveget voice on
Nagyokat lehet rajta szakadni 
-
MagicKnight
csendes tag
Mint mondtam én abszolut nem vagyok orosz ellenes(dotában sem). Sőt, a szándékos szivatást is alap esetben gyülülöm,de ez a video nem lépett át egy bizonyos határt.Nem direkt szrba feedelte az nmy-t, vagy itemeket dugdosott,egyszerüen csak úgy tett mint ha supportolna, közbe mégse. És ha ez nem oroszokkal történik, hanem hasonló akcentusú,nyelvtudású emberekkel, akkor is ugyan ilyen vicces lenne(az "áldozatok" se birták nevetés nélkül).Akinek fél mosolyt se tud az arcára csalni,annak vagy tök más a humora,vagy túl komolyan veszi a pubot és többet kéne csapattal játszania.(az meg ,h megrendezett e vagy sem, tök mind1. Sztem így is úgy is vicces).
Meg nehogy már vki kevesebb legyen, mert tud ezen mosolyogni..

-
ígyvanferi
addikt
Én még mindig azt vallom, ha valaki gyakran kerül össze utolsó világtalan, béna, miden pudge-dzsal 0-10-ező orosszal (ukránnal, szerbbel, némettel, brazillal), az meg is érdemli őket, a szintjükre való.
Az a videó meg, bárki bármit mond, hatalmas poén, szállóige lett pár sor belőle, és nem tudom megunni azt az akcentust, a hanghordozást.
-
.LnB
titán
Leírom még egyszer én, hogy látom azt a videót. Három haver, aki nem orosz! Összeállt és csináltak egy Oroszokat kifigurázó videót. Nem szívatnak azok senkit, csak Saját maguknak hülyéskednek. Amivel nincs gond, CS, BF, COD is tele van hasonló kifigurázó videókkal. Sőt ha a magyar 1:8ról is van ilyen, ami ugyanúgy jó poén mint ez.
-
Lacccca87
addikt
Nem uszitó egyátalán. Tapasztalatokat írunk le 1x mindeki röhög rajta egy jót és el van felejtve míg elő nem kerül újra ....ez van.
Te is elmondhatod, meg is tetted csak utána még 1000000000000x ragozod, na pont ez a gond.Egyébként rátérhetünk a te gondolat menetedre is... pl te ki vagy vagy mit csináltál eddig hogy az a tuti amit te írsz? Kb a 2. utolsó senki mint ahogy a legtöbb itt fórumozó.
Mindenki elmondhatja a véleményét a többség meg vagy helyesel mert ő is így tapasztalja vagy nem.
Neked meg pont az a bajod hogy nem a te nézeteidet valják. -
rt06
veterán
válasz
Lacccca87
üzenetére
figyelj, amig ti elmondhatjatok, hogy a orosz jatekosok 90%-a ratyi (hogy teged idezzelek), addig en miert ne mondhatnam el, hogy en mit gondolok a magyar jatekosokrol?
a legegyszerubb modja annak, hogy ez tobbet ne forduljon elo az, hogy nem irogattok uszito jellegu es/vagy baromsagoktol hemzsego hozzaszolasokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
ÉS igen az első bash-ra gondoltam, mert tudom, hogy van cd-je

Na mindegy, lesz azért még ma pár jó meccs.