Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Engedelmetekkel akkor én is leírnám a kis véleményem. Tekintsetek rá úgy, hogy az első két részt imádom, a harmadikat pláne. Ez viszont nem fogom ajnározni, de elismerem, ha valamiben remekel... Már ha lenne ilyen persze... Lehet Lesz SPOILER, szóval bocs...
Kezdjük az elején... "WTF?"... Na ne így kezdjük... Nem tudjuk kik vagyunk, nem tudjuk hol vagyunk, egyet tudunk: ölni... valamiért. Eddig nem lenne gond, ha mi elvileg nem szigorú karantén alatt lennénk... Szóval halmozza a logikátlanságokat az első perctől kezdve. Egy démon mellett ébredünk, de addig nem falt fel... Next... Lépjünk tovább ezen. Ez elvégre Doom, nem kell komplex történet.
Nem priorizálva a dolgokat, de kezdjük a manapság trendi dolgokkal előre:
Grafika:
Te jó ég, ez egy Doom 3 HD...! Ne vágjuk már ettől hanyatt magunk! Oké. Tisztességes iparosmunka. Tényleg szép, de ennyi. Az első rész grafikai forradalom volt! Sőt! A harmadik meg tudta ismételni azt... Azaz meg tudta volna, ha egész véletlen nem csúszik egy apró hiba a számításba, egy bizonyos HL2 megjelenéssel...
Hangok:
Semmit sem javult a helyzet az elmúlt 12 évben. Nem rosszabbak, nem jobbak, vannak és tudnak annyit adni az élményhez még, ami kell. Hogy már megint kb. 3 féle hangot tud a tucatnyi hörgő izé, az nem lenne baj. A bajok ott kezdődnek, hogy ez az egész bázis tökéletesen halott. Annyira az, hogy sehonnan nem jön semmi zaj. Sehol egy csipogó gép, sehol egy szikrázó kábel. (Ez más miatt is kifogásom, lásd később!) Van a morgás körben és kész. Más nem kelt hanghatást. Térhangzás szerintem nincs, de ezt betudom a próbagépnek inkább, mert nem akarom elhinni valahol...
Zenék:
Imádom, de... Azért lehetne egy stringgel több azon a gitáron, ha már D alá van tekerve. Ehhez a trancsírhoz viszont megy. Az már nem, hogy folyamat szétesik két track között. Nincsenek átvezetések. Zeneileg sem.
Játékmenet, pályák:
Ez az ugribugri még csak elmenne, de itt nagyszerűen el van cseszve azzal, hogy ennek nincsen körítése. Az EGÉSZ pályatervezés szinte végig statikus. Soha sem szakad le egy út sem, nem áll le az áram, hogy azért kelljen egy kerülőt tenni. Soha sem fordul elő, hogy a pálya egy-egy szakasza roncsolódna, hiába b.szunk szét rakétavetővel mindenkit. Ami törik, az,amit amúgy is szét kell vernünk. Az egész hely úgy néz ki bázis szinten, mintha bekenték volna a sértetlen bázis falait piros festékkel. Egyetlen kiszakított ajtó, egy törött gázcső, egy vibráló lámpa, vagy leszakadt kábel nincs. Ehhez az már csak a hab a tortán, hogy 3 féle pálya van: pokol, UAC, UAC Train. Kész. Ha ezt láttad, mindent láttál!
Ellenfelek:
Szegény golyófogó mind. Azért vannak, hogy legyen az amúgy siralmasan üres pályán miért ugrálni. A nagyobbakba kicsit többet kell lőni, de ugyan olyan esetlen és idióta mind. Ott állnak egy helyben, megvárják még szét vannak tépve. Esetleg feléd ugranak a biztos öngyilkosságba... A.I. reboot is volt: ennél talán még az első rész is taktikusabb. Kár. A fő gonoszok is: ott vár EGYEDÜL egy C.D. hogy levágd?! Hát minimum egy sereg impet odateleportálhatna...
A hell knight, az a hell knight, aminek egy hústoronynak kéne lenni csorgó nyállal, le lett degradálva egy izmosabb imp szintjére?! Hát ez mi már?! Ezek alatt rengne a föld az eredeti játékokban, ha tudta volna a motor. Dobhártyát szaggatna az üvöltésük, helyette itt meg szörcsögnek, mint egy megtaposott pet palack...Fizika:
Olyan itt nincs. A tárgyaknak sem és nekünk sincs tömegünk. A pályaelemek mind oda vannak ragasztva a földre. Még a hordók is! Nem löki fel egyik a másikat, vagy gyújtja be... Felrobban, sebzi ami közel van. Kész.
Ehhez már csak a hab a tortán ez a seggel a takonyban csúszás. A Doom 1 is már igyekezett lépésszimulációt létrehozni. Előszedtem most, megpróbáltam. Köröket ver erre sajnos.-------
A Doom 3 legnagyobb negatívumai közé sorolták azt a játékmechanikát, hogy bemégy egy szobába, középen ott van egy csali, pl. egy láda, kiveszed a tartalmát, körbe tele leszel az őrzőivel... Rettentessen kiszámítható volt. Erre most itt ugyan ezt megcsinálják fészkekkel, amiket el KELL pusztítani és itt mindenki oda-vissza van érte?! Már nem azért, de még úgy is, hogy én tényleg szeretem az első három részt, ezt én is nagy hibának vélem és véltem mindig is...
..és akkor a vége, kb. úgy, ahogy megkérdeztem volna, ha tehetem mikor megláttam... SPOILER veszély:
"...hát te meg ki a jó k... anyádnak képzeled magad plépofa??!!! Bezártatok egy démonokkal tele kamrába, hátha megdöglök... Oké... Most téptem szét puszta kézzel fél poklot, hogy a beleikben úszva ide jussak és TE.. TE... SENKI azzal mersz fenyegetni ENGEM, hogy meg is ölhetnél???!! Na most biztos kitépem a gerinced... ha van olyanod egyáltalán...!!!"
Erre vége...

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Microsoft Rewards
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Háztartási gépek
- Temu
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest