Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek! Egy újabb Smart TV-vel bővült a család, amibe kábeles netet csatlakoztattam. Az IP-címet kiosztotta, ámde sem a net, sem a DLNA nem aktivizálódik, ugyanis nem látom az itthoni kis NAS-t. A korábbi TV-ket sajnos nem én csatlakoztattam, ezért nem tudom, hogy mit kell beállítani ilyenkor, ezért kérdezek.
Ami érdekes, hogy ha Wi-Fi-n csatlakoztatom a TV-t, akkor megy a net is és a DLNA is, tudok szépen lépkedni a mappák között. A kábel is tutira jó, mert ha tegnap még a régi Smart Boxot kötöm be, akkor megy a net és a DLNA azon keresztül.
A hálózatban itt PC-n megjelent a TV a médiaeszközöknél (mondjuk most éppen nem akar). Nyomtam neki egy jobb gombot és azt mondtam, hogy osszon meg mindent vagy valami ilyesmit (Win7).
Vagy ez inkább hálózatos kérdés?

Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Amúgy mi a terv?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest