Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz forceberg #9302 üzenetére

Persze...most muszáj engem összezavarni? :P :DDD
    (Viccelek nehogy komolyan vedd)
    De ahogy mondják, minden viccnek van alapja...

Elmondom, a történetem...:
    6 évig Phantomoztam...és valahogy mindig az volt bennem, mióta megjelent a mavic széria, hogy ez egy "hülyeség"...nekem egy drón legyen merev "szárnyú", merev rotorokkal...
    Néztem a maviceket, és képtelen voltam elfogadni, hogy "ketté van vágva" a rotor, "fityeg jobbra-balra" stb...
    Aztán amikor megjelent a mavic 2pro, egy fotós kolléga vett egyet, egy kijelzős kontrollerrel,
    és azt vettem észre hogy munkánk során amikor gyorsan kellett helyet változtatni, autóba be(amiben 0 hely van ) előtte összecsomagolni a holmit stb...a kolléga egy perc alatt vette ki és repült, majd egy perc alatt dobta vissza, míg én "nyomorultan" szereltem szét a phantomot, akasztottam rá a gimbal merevítőt, stb...mindig ment "az ugatás"..."gyere már nem érünk rá"...

Rájöttem, hogy mégsem olyan ördögtől való ez a hajtogatós koncepció, és megváltam a phantomtól idén....mert azóta a racer+gopro vették át fő munkagép szerepet, de kell egy stabilabb gép is az "olyan" anyagoknak, így vettem egy mini3pro-t kijelzős rc-vel...(kicsit féltem a kamerájától a P4proV2 után, de azt hiszem kielégítő lesz...)

Szóval az "utat nagyjából bejártam", már tökéletesen elfogadom, hogy a hajtogatás nem ördögtől való...de még egyelőre "hajtogatós szűznek" érzem magam,,,nincs benne gyakorlatom...
    ÉS azt gondoltam, ha lehet miért ne tárolnám nyitva otthon is, és munka közben :U

De minden hajtogatós pro és kontra tapasztalatot szívesen meghallgatok :R :R

Szerk:
    Ráadásul a phantomot én az elmult 3 évben "privátban" már soha nem vittem sehova...(nyaralás, kiránydulás,stb.)Belefáradtam a méretébe, a cipelésbe, a ...a...aa...körülményes...kva jó, de körülményes...
    Szeretném azt hinni, hogy a mini egy kicsit változat ezen :U

Új hozzászólás Aktív témák