Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Foglalt légtérben ugye látod a térképen, hogy le van foglalva(más színnel jelöli).
Az ellenőrzéshez nekem annyi a hozzáfűzni valóm, hogy 3 éves rövid pályafutásom alatt amióta a cégnél repülök még egyszer sem volt. Sőt most volt olyan a román határ mellett Makó alatt, hogy elfelejtettem lefoglalni a légteret mert siettem hogy két 50km/h-s széllökés között megrepüljek egy repce földet egy Matrice 600 PRO-val. Aztán amikor 2 nap múlva mentem vissza láttam, hogy egy hete katonai hadművelet van földfelszíntől 2km magasságig és le van zára a légtér. Senki nem jött oda hogy mit képzelek. Viszont ha egyszer történik egy baleset, amit köteles vagy bejelenteni akkor abban biztos lehetsz hogy azt is megnézik melyik konnektorba dugva töltötted az akksijaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Le Mans Ultimate
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amerika kész lemondani a kormányról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest