Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaddeNNNN
addikt
Foglalt légtérben ugye látod a térképen, hogy le van foglalva(más színnel jelöli).
Az ellenőrzéshez nekem annyi a hozzáfűzni valóm, hogy 3 éves rövid pályafutásom alatt amióta a cégnél repülök még egyszer sem volt. Sőt most volt olyan a román határ mellett Makó alatt, hogy elfelejtettem lefoglalni a légteret mert siettem hogy két 50km/h-s széllökés között megrepüljek egy repce földet egy Matrice 600 PRO-val. Aztán amikor 2 nap múlva mentem vissza láttam, hogy egy hete katonai hadművelet van földfelszíntől 2km magasságig és le van zára a légtér. Senki nem jött oda hogy mit képzelek. Viszont ha egyszer történik egy baleset, amit köteles vagy bejelenteni akkor abban biztos lehetsz hogy azt is megnézik melyik konnektorba dugva töltötted az akksijaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest