Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaddeNNNN
üzenetére
Köszönöm a részletes leírást! Nem az volt a mondás, hogy a májdrónszpéazből lehet majd ezeket azonnal igényelni, kártyával fizetni, stb.?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A lakott területen figyelmeztetésnwk meg mi értelme van így, ebben a formában? Mivel a törvény alapján ez n táblától tábláig van, szóval az lenne a normális, ha külterületen csak akkor jelezne, ha ott tényleg releváns a figyelmeztetés. Remélem, foglalt légtérben legalább reális figyelmeztetést ad.
Tudom, még 10 év, és meg is lesz. Tényleg kár ezzel foglalkozni, mert a kutya nem nézi. Vagy, van már reális ellenpélda erre? Tavaly volt nagyobb szabású ellenőrzés, ilyesmi? Én semmi hasonlóról nem hallottam. Most vett ismerősöm egy Mavic Pro 2-őt,repteti kábé mindenütt. Mondom neki, jogsi meg biztosítás, regisztráció legalább legyen, az eseti meg olyan, hogy vagy van, vagy nincs. Ááá minek, motorra sincs papírom... Lehet ezt így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)