Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
Csak egy érdekesség ami velem történt már egy éve. Én nem vagyok egyébként tagja se a DOE-nek, se más gittegyletnek.
Szóval munkám miatt biztosítást kellett kötnöm. Kaptam is ajánlatot (nem írhatom le a biztosító nevét mert a szerződésemben ez is szerepel
) amitől kerekre tágult a szemem. Felhívtam őket és elmondtam, hogy egy "kissé" túl lőttek a célon. Mondtam (és ez így igaz!), hogy a megajánlott biztosítási díj egy Inspire drónra amivel nem repíthettem lakott terület felett mert ezt kikötötték a szerződésben, csak magyar országra (!) többe kerül, mint a repülőmre amiben mégiscsak legalább én, de általában két ember ül, felszálló tömege 450 kg és semmiféle területi korlátozás nincs benne valamint EU-ban mindenhol érvényes. Erre kaptam egy értelmesebb ajánlatott azzal a kikötéssel, hogy az összegről másnak nem nyilatkozhatok, mert az üzleti titok.
És, ha a sors úgy hozza, hogy megint szükségem lesz drón biztosításra nagyon valószínű, hogy akkor is magán úton fogom megkötni. Hacsaknem lesz olyan szervezet amely valóban érdekvédő és rajta keresztül valóban kedvezőbb, noch dazu munkavállaláshoz is jó lesz a biztosítás .
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung RL55VTEBG hűtőszekrény használt
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) amitől kerekre tágult a szemem. Felhívtam őket és elmondtam, hogy egy "kissé" túl lőttek a célon. Mondtam (és ez így igaz!), hogy a megajánlott biztosítási díj egy Inspire drónra amivel nem repíthettem lakott terület felett mert ezt kikötötték a szerződésben, csak magyar országra (!) többe kerül, mint a repülőmre amiben mégiscsak legalább én, de általában két ember ül, felszálló tömege 450 kg és semmiféle területi korlátozás nincs benne valamint EU-ban mindenhol érvényes. Erre kaptam egy értelmesebb ajánlatott azzal a kikötéssel, hogy az összegről másnak nem nyilatkozhatok, mert az üzleti titok.