Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fuhur

csendes tag

válasz Timer #7852 üzenetére

Csak egy érdekesség ami velem történt már egy éve. Én nem vagyok egyébként tagja se a DOE-nek, se más gittegyletnek.
    Szóval munkám miatt biztosítást kellett kötnöm. Kaptam is ajánlatot (nem írhatom le a biztosító nevét mert a szerződésemben ez is szerepel :( ) amitől kerekre tágult a szemem. Felhívtam őket és elmondtam, hogy egy "kissé" túl lőttek a célon. Mondtam (és ez így igaz!), hogy a megajánlott biztosítási díj egy Inspire drónra amivel nem repíthettem lakott terület felett mert ezt kikötötték a szerződésben, csak magyar országra (!) többe kerül, mint a repülőmre amiben mégiscsak legalább én, de általában két ember ül, felszálló tömege 450 kg és semmiféle területi korlátozás nincs benne valamint EU-ban mindenhol érvényes. Erre kaptam egy értelmesebb ajánlatott azzal a kikötéssel, hogy az összegről másnak nem nyilatkozhatok, mert az üzleti titok.
    És, ha a sors úgy hozza, hogy megint szükségem lesz drón biztosításra nagyon valószínű, hogy akkor is magán úton fogom megkötni. Hacsaknem lesz olyan szervezet amely valóban érdekvédő és rajta keresztül valóban kedvezőbb, noch dazu munkavállaláshoz is jó lesz a biztosítás .

Új hozzászólás Aktív témák