- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
A figyelemfelhívás nálad elég egyedi formában nyilvánul meg, azt azért valjuk be
Talán azért, mert nem tudta és ezt a fórumot sűrűbben olvassa...RTX3080 témához inkább "no comment"
Nem, nem olvastam végig, mert egy idő után meguntam, illetve nem a kedvenc márkám kedves "Aura"... A vélemény bárkit érdekelhet ha az objektív és nem csak arra megy ki, hogy folyton a negatívumot szajkózza. A fórumok kellenek
Nem pécéztelek ki, sőt még privátban is irtunk pár sort, ha emlékeznél
Egyébként meg írtam, hogy semmi személyes, csak a sok negatívumnak meglett a "gyümölcse" 
Neked is jó repülést és Hajrá Haladás
Bár a hsz. elején lévő harmadik kérdő mondat után... nem is tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként meg írtam, hogy semmi személyes, csak a sok negatívumnak meglett a "gyümölcse"