Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
atesz19910
üzenetére
P3 alatt én nem vettem volna használt gépet. A P2 szériával elég sok gond volt és már egyáltalán nem támogatják. Alkatrészt szerezni hozzá is nehéz, vagy lehetetlen, éppen ezért javítani sem egyszerű. Én még mindig hajlok a hw-es hibá(k)ra, főleg, ha ennyi baja van, többek közt a kalibráció. Ha downgradeled és a hiba ugyanúgy fennáll, akkor elég egyértelmű. Teljesen szét kellene "dönteni" és úgy átnézni. Ha az FC hibás ha tudsz is szerezni másikat (ha nem javítható) az annyiba kerül, mint egy hibátlan, komplett gép. (~100 euró). Egyszerűen nem éri meg. P3 alatt ne vegyél ilyet. És ha P3-at veszel, abból se a Standardot vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Chuch Norris teret váltott!
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- Steelseries Arctis Nova 1 gamer fejhallgató
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest