- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
atesz19910
üzenetére
P3 alatt én nem vettem volna használt gépet. A P2 szériával elég sok gond volt és már egyáltalán nem támogatják. Alkatrészt szerezni hozzá is nehéz, vagy lehetetlen, éppen ezért javítani sem egyszerű. Én még mindig hajlok a hw-es hibá(k)ra, főleg, ha ennyi baja van, többek közt a kalibráció. Ha downgradeled és a hiba ugyanúgy fennáll, akkor elég egyértelmű. Teljesen szét kellene "dönteni" és úgy átnézni. Ha az FC hibás ha tudsz is szerezni másikat (ha nem javítható) az annyiba kerül, mint egy hibátlan, komplett gép. (~100 euró). Egyszerűen nem éri meg. P3 alatt ne vegyél ilyet. És ha P3-at veszel, abból se a Standardot vedd.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Fellowes corsivo ülő/álló munkaállomás
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs