Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Én is így gondolom... Egyébként nálam az a helyzet, hogy egy 3 lakásos társasházban élek ahol az egész földszint 440 nm-es kertel együtt az én tulajdonom. Mindkét másik lakó uber tahó, belém kötnek ahol csak tudnak. Na mármost, ahogy megjelenik a Mavic 3-as szeretnék venni egyet és ül. a kertemben földközelben szeretnék repkedni. Tuti, hogy feljelentenek, de hogy tudják majd bizonyítani (ha engem nem látnak), hogy nekem van drónom? Hiába fényképezik le a drónt, az még nem jelenti az, hogy az én tulajdonom... Azon túl szeretnék repkedni a környéken (családi házas környezet), ott meg hogy tudják egyáltalán bármit bizonyítani? Az persze (szerintem) abszurd, hogy a rendőrség folyamatos megfigyelést végezzen egy ilyen banális dolog miatt, amikor egy kocsilopást is leszarnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest