- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg #6894 üzenetére
"hogy ne lehessen már csak úgy kukucskálni mindenfelé"
Kocsival mentem el a munkatársam háza előtt a minap és kérdeztem, hogy bent az udvarába kié az a robogó mivel még nem láttam vele közlekedni.
Aszonta rá honnan tudom én azt, hogy mi van az udvarába.
Mondtam neki autóból az ÚTRÓL láttam.
Ahhoz, hogy én megtudjam mi van másnak a kertjében egyáltalán nem kell drón, sőt ha gyalog megyek el a házuk előtt még többet is látni mint az autóból.
Tehát ezek szerint kell szabályozni azt is, hogy amikor valaki háza előtt elsétálok akkor ne nézzek be a kertjébe hanem magam elé nézzek mélyen a földre le vagy éppen kifelé az utcára.
Ugye milyen hülyén hangzik?
Ha lesz drón szabályozás ha nem, ha lesz légtér ha nem, ha lesz korlátozás ha nem akkor is mindig lesz olyan aki a szabályokat felrúgja és nem fogod tudni ezt követni.Ezek a szabályok arra jók, hogy az olyan drónosok mint én akik nem kémkedésre meg zavarkeltésre használják a drónt jól megszívjam és csak ellehetetlenítsen.
Ha majd egy app-al ingyenesen lehet kérni légteret és azt 10 percen belül megkapom akkor fogok légteret kérni addig csak repkedek ahol akarok amikor akarok.(kivétel a tiltott helyeken)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest