- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
Igen, az utóbbi két komment jól mutatja, hogy rossz a rendszer, és abban egyetértünk, hogy rugalmasabb időkeretre lenne szükség. Én valami olyasmit javasolnék, hogy feltöltő kártyás módszerrel az ember vásárol 50 repülési lehetőséget, és az applikációban elsüti akkor, amikor akarja, és erről nyilván kap értesítést az ATC is a problémák megelőzése érdekében. Ha jogsi kell a használathoz, ám legyen, akinek nem éri meg, majd nem repül. De hogy ez az egész helyzet miért minősítené a DOE-t, azt továbbra sem értem. Ez egy ernyő szervezet, összefogja a drónosokat. Mi ebben a baj? Nem ígér semmi olyat, amit nem tart be. Van tagdíj, mint egy golfklubban, de ott se rázzák az asztalt, ha játszani akar a kedves tag, de épp nem lehet, mert vizes a fű.Képzésük nincs, de nem is állítják, szemben sok más hazai piaci szereplővel.
Ráadásul, a Te eseted azért is speciális, mert az írásod alapján dolgozol is a géppel, Nektek eleve rugalmasabb rendszer kellene, a hobbistáknak elég lenne az, amit én írtam fentebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Raktáron lévó 1851-es lapok! Garanciás termékek! Részletfizetésre is!!! ÉRDEKLŐDJ!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest