- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Könnyű légierő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Talaria tuning
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
DIEGO15
üzenetére
Köszönöm a választ.
Közben tovább keresgéltem a használati útmutatóban a magassággal kapcsolatban és arra bukkantam A legnagyobb repülési magassági és távolság korlátozása fejezetben, hogy Ne feledje, hogy a repülési magasság nem haladhatja meg az 500m-t.
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy itthon, mindenféle szoftveres és hardveres trükk esetében mi az átlagos tapasztalat a repülési magassággal kapcsolatban.
Pár repülés után nálam egyelőre 80-120m között valahol szakad meg a kapcsolat (körülményektől függően). Egyébként elégedett vagyok a kb. 100 m magassággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Házimozi haladó szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Nyáron jön a S.T.A.L.K.E.R. 2 első nagy sztori DLC-je, a Cost of Hope
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest