Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

válasz Tomdriver #6688 üzenetére

Tesztelni kell mert terület függő.
    A Drónhungári-sok is csináltak ilyen tesztet az Air 2-vel semmi közepén, hogy lejjebb ereszkedtek és nem volt jelvesztésük.
    Itt nem is igazán a fákkal van a gond inkább épületekkel és a wi-fi szennyezettséggel.

Amúgy én nem bízok ilyen RTH dolgokban, 1km-re van korlátozva a távolság és amint látom, hogy csökken a jel vagy is már narancssárga akkor jövök is vissza.
    Én is inkább megközelítem a helyet és inkább ott szállok fel ezen az 1km-es körön belül.

Meg is kaptam érte a beszólást múltkor munkatársamtól:
    Milyen drón az amit úgy kell a helyszínre szállítani hát nem tud oda repülni?
    Mondom neki megértenéd az aggályomat ha neked is lenne egy 300k-s cuccod a levegőben tőled több km-re.
    Akiknek nincs ilyen cuccuk sokszor nem tudják elképzelni, hogy milyen azzal a gondolattal élni minden reptetés során, hogy 50% vagy visszajön vagy nem.

Valamelyik reggel felszálltam a házunknál a faluban, hogy csináljak egy szép napfelkeltés 360-as panorámát és mire elértem a ~85m-es magasságot már vagy 20-30 kis fecske körözött a gép körül. Végül csak kép lett belőle mert féltem, hogy valamelyik neki megy a gépnek.
    El kezdtem leszállni és az egész raj követett egészen ~20 méter magasságig.
    Ne legyek parás mi?

Új hozzászólás Aktív témák