Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Akármelyiket, de egyiket sem azonnal. És mindig tesztelni, óvatosan. Nem rögtön mélyvízbe küldeni a gépet. Én pár hetet várni szoktam, főleg, ha az új verzióban semmi eget rengető niincs. Kivételt képez, ha az új verzió egy olyasvalamit javít, amitől az előző verzóban agyhúgykövet kaptam. (Volt ilyen is.
. ) A Dji-nál általában az SW update együtt jár az FW update-vel is. Mint pl. a Mini esetében, amikor jött a vrva-várt feature. Ott is SW+FW update jött egyben. A mostani az igazából csak egy optimalizáció lehet, semmi eget rengető. Kis kivárással szerintem telepíthető lesz. Érdemes figyelni a gyári fórumot. Ott hamar visszhangja van, ha valami nem ok.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Nyaralás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% - NZXT Kraken 120 vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. ) A Dji-nál általában az SW update együtt jár az FW update-vel is. Mint pl. a Mini esetében, amikor jött a vrva-várt feature. Ott is SW+FW update jött egyben. A mostani az igazából csak egy optimalizáció lehet, semmi eget rengető. Kis kivárással szerintem telepíthető lesz. Érdemes figyelni a gyári fórumot. Ott hamar visszhangja van, ha valami nem ok.
.