- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Köszi! Ami nekem igazán lényeges, ha tud ilyet a szoftver, hogy automatán többféle módban tudjon repülni, mert a circle / rocket / spiral elég gyorsan megunható. Tudom, lúzer vagyok, hogy ezeket használom, de amikor értékelhető felvételre van szükség gyorsan, én nagyon szeretem ezeket használni. Az más kérdés, hogy ezek kézzel is lerepülhetők, és már le is tudom őket repülni, még így is sokszor használom, mert így követhetem szemmel a drónt, ami szűkebb helyeken nagy előny.
Az az opció érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini-ITX
- Magisk
- Windows 11
- Yettel topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest