- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Közben én is beszereztem a Sparkot.
Nyomtam én is fw frissítést távirányítóra és drónra is, nálam szerencsére gond nélkül végigfutott.
Nálam ez a qr kód beolvasás ment nehezen, nagyon nem akarta de végül csak sikerült mindent összepárosítani.Néztem sok videót, kiolvastam a kiskönyvét, azt hittem bonyolultabb ez az egész, több kalibráció stb. De nem, megy minden ahogy kell, nagyon könnyű kezelni. Van mit gyakorolni, baromi érzékeny és nehéz lassan mozogni vele. Van valami mód, hogy kevésbé legyen érzékeny a joyra?
Amúgy tényleg fasza cucc, engem lenyűgöz, hogy a technológia itt tart, egy ilyen ici pici mütyűr ennyire pontosan lebeg és számít ki mindent.
Azt még nem néztem milyen messzire megy, amíg gyakorolok a telekről nem megyek el vele, majd talán a héten a réten is tesztelem.A propeller védőket érdemes mindig feltenni? Gondolom lassabb lesz tőle és -1perc akku idő?
Erre a dji care-re nem láttam csoportos választ hogy érdemes-e. Azért 25e Ft körül van és ahogy látom csak a beázásra ad plusz garit és a szállításra (amit elvileg az ipon amúgyis intéz mivel ott vettem).
1. Esőbe úgysem fog repülni 2. víz fölött se nagyon. ha meg belezuhan akkor meg ki az aki megtalálja?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SSD kibeszélő
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bundle topik
- LEGO klub
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest