Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
Statikus
üzenetére
Szerintem nem kell ez mellre szívni.
Én például almát használok a repítésekhez, de nem telefont hanem tabot mert azon jobban látok. Air2 (mármint a tab), új volt egykor ma már hamar merül. Ezzel együtt szerintem jobb, mint a droidon futó applikációk noha zsigerből utálom az almát. Nyilván ebben erős szubjektum is van
A telefonom meg droidos, talán az egyik legújabb modell és naponta töltenem kell. Nem használom repítésre meg semmi különleges dologra.Az eredeti kérdésedre pedig a válasz egyszerű: Ha meríti, kapcsold be a töltést. Akkor meg az lesz a problémád, hogy a távirányító merül majd hamar. Így volt ez nekem a tab estében. Megoldás, hogy mindig mindent töltve viszek ki. Ha több kell, mint amit bármelyik cuccod bír és még van aksi a drónhoz, akkor megoldások: autós töltő, power bank , új kasi a telefonba vagy mégse repítesz többem, mint amit a leggyengébb láncszem bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sarok íróasztal
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest