Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, ez így teljesen normális.

A másik dolog is tényleg úgy van amit szintén twine írt: "Hogy a Jóskának is fennakadt a múltkor, meg a Pistának is ilye'nnye vó't nem, ami elrepült!?..."
És tényleg így van.
Még tavaly egy szintén Dunai röptetés alkalmával arra sétált egy idős házaspár. Megálltak, pár szót váltottam velük. Mondta az ember, hogy vigyázzak nagyon a drónomra, mert nemrég a kis unokájának is világgá ment, nem is lett meg többet. Inkább nem mondtam, hogy az esély természetesen megvan rá, de elég kicsi ahhoz, hogy a kis unokának szintén egy air lett volna a birtokban és az ment volna világgá.
Az emberek többségének mindegyik drón egyforma, kívülről számukra semmiben nem különbözik egy dji gép egy tesco-s géptől.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Jövedelem
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még tavaly egy szintén Dunai röptetés alkalmával arra sétált egy idős házaspár. Megálltak, pár szót váltottam velük. Mondta az ember, hogy vigyázzak nagyon a drónomra, mert nemrég a kis unokájának is világgá ment, nem is lett meg többet. Inkább nem mondtam, hogy az esély természetesen megvan rá, de elég kicsi ahhoz, hogy a kis unokának szintén egy air lett volna a birtokban és az ment volna világgá.
Az emberek többségének mindegyik drón egyforma, kívülről számukra semmiben nem különbözik egy dji gép egy tesco-s géptől.