Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Igen, ez így teljesen normális.

A másik dolog is tényleg úgy van amit szintén twine írt: "Hogy a Jóskának is fennakadt a múltkor, meg a Pistának is ilye'nnye vó't nem, ami elrepült!?..."
És tényleg így van.
Még tavaly egy szintén Dunai röptetés alkalmával arra sétált egy idős házaspár. Megálltak, pár szót váltottam velük. Mondta az ember, hogy vigyázzak nagyon a drónomra, mert nemrég a kis unokájának is világgá ment, nem is lett meg többet. Inkább nem mondtam, hogy az esély természetesen megvan rá, de elég kicsi ahhoz, hogy a kis unokának szintén egy air lett volna a birtokban és az ment volna világgá.
Az emberek többségének mindegyik drón egyforma, kívülről számukra semmiben nem különbözik egy dji gép egy tesco-s géptől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos autók - motorok
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még tavaly egy szintén Dunai röptetés alkalmával arra sétált egy idős házaspár. Megálltak, pár szót váltottam velük. Mondta az ember, hogy vigyázzak nagyon a drónomra, mert nemrég a kis unokájának is világgá ment, nem is lett meg többet. Inkább nem mondtam, hogy az esély természetesen megvan rá, de elég kicsi ahhoz, hogy a kis unokának szintén egy air lett volna a birtokban és az ment volna világgá.
Az emberek többségének mindegyik drón egyforma, kívülről számukra semmiben nem különbözik egy dji gép egy tesco-s géptől.