- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Szép videó! De próbáljátok ki úgy is, hogy nem egy vonalban repültök. Másoknál is gyakran látom, hogy csak előre, oldalra vagy le-fel mozog.
Sztem sokkal érdekesebb, ha nem 1 dimenzióban mozogtunk a drónnal, hanem legalább kettőben (ívesen), de inkább háromban egyszerre.
Itt egy példa az összetettebb mozgásra, amit most tavasszal vettem fel, és egy sérült kisfiúnak raktam össze kedvenc zenéjével, aki most tanult meg kerékpározni: https://youtu.be/ZQdovKY1lEw
Nálam mindig fő szempont, hogy ne csak az üres táj legyen a képen, hanem még mozogjon valami, amit igyekszem ívesen körberepülni, + ha tudok, emelkedni/süllyedni közben és ezalatt a kép harmadoló pontján tartani a mozgó témát. Nem könnyű kiszámolni az íveket, belekalkulálni a drón tehetetlenségét, de így sztem érdekesebb anyagok születnek. Még bőven van mit gyakorolnom, a télen kezdtem el én is a videózást.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest