Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Xiaomi Fimi a3. Már a kezdetektől úgy gondoltam nem teszem nyilvánossá drón használatomat. Az itteni megnyilvánulás az más. Azt már én is belátom akárhol még regisztráció nélkül sem repkedhetek, nagyon nincs hova menni rizikó nélkül. Mostanában gyorsabban ver a szívem.
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.(#4663) VANESSZA1:
A szokás hatalma. Szeretek egy helyről vásárólni ha tehetem, a várakozás nem mindig zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Specialized Levo SL Comp
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.