Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Xiaomi Fimi a3. Már a kezdetektől úgy gondoltam nem teszem nyilvánossá drón használatomat. Az itteni megnyilvánulás az más. Azt már én is belátom akárhol még regisztráció nélkül sem repkedhetek, nagyon nincs hova menni rizikó nélkül. Mostanában gyorsabban ver a szívem.
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.(#4663) VANESSZA1:
A szokás hatalma. Szeretek egy helyről vásárólni ha tehetem, a várakozás nem mindig zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- Asztalos klub
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.