- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
sityupityu
üzenetére
Xiaomi Fimi a3. Már a kezdetektől úgy gondoltam nem teszem nyilvánossá drón használatomat. Az itteni megnyilvánulás az más. Azt már én is belátom akárhol még regisztráció nélkül sem repkedhetek, nagyon nincs hova menni rizikó nélkül. Mostanában gyorsabban ver a szívem.
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.(#4663) VANESSZA1:
A szokás hatalma. Szeretek egy helyről vásárólni ha tehetem, a várakozás nem mindig zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4578
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyiban maradtam magammal, tavasszal és főleg nyáron sokat fogok utazgatni a balcsira a nyaralóba és majd ott elkerékpározok ide-oda, bepótlok mindent. Van 3 gyári és 2 + (1 ) felrakható aksim, meg fogja érni csak miatta elmászni, csendesebb, nem embertől nyüzsgő helyet keresni. Aztán küldhetem a drónt akár messzebbre is a kiindulási ponttól.