- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
thomasvold
üzenetére
Lehet, hogy kicsit erős lesz, amit most leírok, de szerintem olyasvalakinek, akinek eddig semmi köze nem volt ehhez a drónos dologhoz, alsó hangon kellene 3 hét read only, mire úgy nagyjából az elméleti alapokkal, géppel, appal, repüléssel, kamerával, stb. képbe kerül, állítgatja az appot, kamerát bekapcsolt gépen, propok nélkül, valamint utánaolvas fórumokon, főleg azokban a kommentekben keresgélve, ahol más kárából tanulni lehet és tud. Aztán újabb 3 hét, amíg kimegy, felszáll, közelben lebeg, kamerát kezeli, próbál repülni ÉS kamerát kezelni..és így tovább, amíg stabilan nem vágja, mit, mikor, hogyan, valamint azonnal tud reagálni a váratlan helyzetekre. Sokszor írtam már, ki kell ismerni a géped, a gyengeségeit ugyanúgy, ahogy az erősségeit. De főleg a gyengeségeit, mert ott lehet hibázni. Gyakorolni az RTH-t, meg úgy általában mindent. Sokan elbízzák magukat, mert egy racerhez képest faék egyszerűségű egy Dji gép, de egy nulláról kezdőnek nagyon nem az. A Dji gépe és szoftvere sem tud mindentől megvédeni. Legnehezebben a tulajtól.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest