Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm szépen!
Új Mavic-re hiába várunk, mert elvileg nyárra ígérték a Mavic 3-mat, de már azt is kitolták 2021-re. Az Air 2-t pedig áprilisra ígérték, azt is tolták, jó ha az idén év vége felé megjelenik. Ebben gondolom a "korona" is közrejátszik és az Autel Evo 2 - Skydio 2 páros úgyszintén. Úgyhogy nem várok tovább, ahogy tudod Phantom-ban gondolkodtam, ( 4 Pro V2.0) de az újonnan 570 ezer és plusz legalább egy akksi kell még hozzá. Annyit pedig már nem akartam rászánni. A zoom pedig jól jöhet ha jönnek a rablók a méhesbe
400 ezerért nekem már megfelelő vadonatújan 2 év garival, 1 év ajándék Care-el és plusz 1 akksival.Mindenképpen nagy területen fogom kipróbálni elsőként, persze előtte átnyálazom a Duplitec-től letölthető magyar használatit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- TCL LCD és LED TV-k
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Új Mavic-re hiába várunk, mert elvileg nyárra ígérték a Mavic 3-mat, de már azt is kitolták 2021-re. Az Air 2-t pedig áprilisra ígérték, azt is tolták, jó ha az idén év vége felé megjelenik. Ebben gondolom a "korona" is közrejátszik és az Autel Evo 2 - Skydio 2 páros úgyszintén. Úgyhogy nem várok tovább, ahogy tudod Phantom-ban gondolkodtam, ( 4 Pro V2.0) de az újonnan 570 ezer és plusz legalább egy akksi kell még hozzá. Annyit pedig már nem akartam rászánni. A zoom pedig jól jöhet ha jönnek a rablók a méhesbe