- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasvold
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Köszönöm szépen!
Új Mavic-re hiába várunk, mert elvileg nyárra ígérték a Mavic 3-mat, de már azt is kitolták 2021-re. Az Air 2-t pedig áprilisra ígérték, azt is tolták, jó ha az idén év vége felé megjelenik. Ebben gondolom a "korona" is közrejátszik és az Autel Evo 2 - Skydio 2 páros úgyszintén. Úgyhogy nem várok tovább, ahogy tudod Phantom-ban gondolkodtam, ( 4 Pro V2.0) de az újonnan 570 ezer és plusz legalább egy akksi kell még hozzá. Annyit pedig már nem akartam rászánni. A zoom pedig jól jöhet ha jönnek a rablók a méhesbe
400 ezerért nekem már megfelelő vadonatújan 2 év garival, 1 év ajándék Care-el és plusz 1 akksival.Mindenképpen nagy területen fogom kipróbálni elsőként, persze előtte átnyálazom a Duplitec-től letölthető magyar használatit.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Új Mavic-re hiába várunk, mert elvileg nyárra ígérték a Mavic 3-mat, de már azt is kitolták 2021-re. Az Air 2-t pedig áprilisra ígérték, azt is tolták, jó ha az idén év vége felé megjelenik. Ebben gondolom a "korona" is közrejátszik és az Autel Evo 2 - Skydio 2 páros úgyszintén. Úgyhogy nem várok tovább, ahogy tudod Phantom-ban gondolkodtam, ( 4 Pro V2.0) de az újonnan 570 ezer és plusz legalább egy akksi kell még hozzá. Annyit pedig már nem akartam rászánni. A zoom pedig jól jöhet ha jönnek a rablók a méhesbe