Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Megvolt az első para helyzetem a DJI Sparkkal, elkezdtem feszegetni a határokat, a szerencsém az, hogy van raceres tapasztalatom, különben már tengeralattjáró lenne, nem drón.
Néhány tapasztalatot viszont szereztem, pl. hogy RTH-ban sport módban van a drón és nagyon kevés az a 10 mp amíg visszaér, főleg ha egy fa alatt állsz és srégen szálltál fel a víz fölött, tehát nem aktívak a tárgyelkerülő szenzorok, nem tud a drón leszállni, maximum a fa tetejére...
Az első 5 cancelt nem fogadta el az RTH-ra és elkezdett ereszkedni, aztán a hatodikra igen, utána simán visszahoztam a víz fölött manuálisan, de már bent volt a csoki a gatyában. Sosem gondoltam volna, hogy egy fa koronája ennyire le tudja árnyékolni a jelet, viszont nem tudom mi lett volna, ha nem Fly More combóm van, hanem sima és nincs távom. Szóval egy okkal több, ami miatt azt kell venni, hogy legyen egy fizikai gomb, amit para esetén nyomkodni lehet.
Tanulságos volt, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BMW topik
- AMD FX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Steam topic
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest