Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Megvolt az első para helyzetem a DJI Sparkkal, elkezdtem feszegetni a határokat, a szerencsém az, hogy van raceres tapasztalatom, különben már tengeralattjáró lenne, nem drón.
Néhány tapasztalatot viszont szereztem, pl. hogy RTH-ban sport módban van a drón és nagyon kevés az a 10 mp amíg visszaér, főleg ha egy fa alatt állsz és srégen szálltál fel a víz fölött, tehát nem aktívak a tárgyelkerülő szenzorok, nem tud a drón leszállni, maximum a fa tetejére...
Az első 5 cancelt nem fogadta el az RTH-ra és elkezdett ereszkedni, aztán a hatodikra igen, utána simán visszahoztam a víz fölött manuálisan, de már bent volt a csoki a gatyában. Sosem gondoltam volna, hogy egy fa koronája ennyire le tudja árnyékolni a jelet, viszont nem tudom mi lett volna, ha nem Fly More combóm van, hanem sima és nincs távom. Szóval egy okkal több, ami miatt azt kell venni, hogy legyen egy fizikai gomb, amit para esetén nyomkodni lehet.
Tanulságos volt, az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Deep Pink XBOX Series kontroller
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest