- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Szombaton en is pofara estem a Mavic 2 Zoom-al...
Felmentunk ide a Navacerrada-ra, megjott az elso ho, aztan repultem egy kicsit. Marha jo volt. Visszafele megalltunk egy kis kutnal ugy 1800m magasan, mondom megyek meg egyet a varost levideozom, meg a felhok is eppen felettunk voltak.
A vegere akartam csinalni egy spiralt a kutrol... 39m-re olyan 30meter magasan megpuszilta egy fa tetejet... pont a vegen a quickshotnak... de en voltam a f@sz termeszetesen, mert nem nyomtam a leallitast, pedig lattam, hogy kozel a fa...
Nem lett meg a kicsike... Fel meteres ho mindenhol...Otthon este kielemeztem a felveteleket es a koordinatakat. Ma reggel visszamentem es ott volt 2meterre a GPS koordinata-tol a hoba belefurodva, alig vettem eszre (kb masfel orat kerestem)
Az egyik propeller leesett es az akksi is kb 1 meterre volt a drontol.
Egy egesz ejszakat toltott a hoban...de valoszinuleg ez volt a szerencsem!Mivel a hoba esett ami kb 40centi volt, egyetlen egy karcolas sem esett a gepen... 3 lapat serult, gondolom amikor elkapta a faagakat... Ugy kellett kiasnom a hobol, de nem ment bele a viz, mert fagyott... csak kivulrol erte.
Ma delutan lecsekkoltam minden funkciot es csodalatosan mukodik
Meg az akksi is
Szerencsem volt az tuti... De az is biztos, hogy brutalisan ossze van rakva ez a gep! Olyan 20m-t zuhant kb a csattanas utan ahogy szamoltam, de tulelte egyetlen(!) karcolas nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Spórolós topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ZTE Blade A36 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest