Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-X

őstag

Sziasztok!

Szombaton en is pofara estem a Mavic 2 Zoom-al... :W
    Felmentunk ide a Navacerrada-ra, megjott az elso ho, aztan repultem egy kicsit. Marha jo volt. Visszafele megalltunk egy kis kutnal ugy 1800m magasan, mondom megyek meg egyet a varost levideozom, meg a felhok is eppen felettunk voltak.
    A vegere akartam csinalni egy spiralt a kutrol... 39m-re olyan 30meter magasan megpuszilta egy fa tetejet... pont a vegen a quickshotnak... de en voltam a f@sz termeszetesen, mert nem nyomtam a leallitast, pedig lattam, hogy kozel a fa...
    Nem lett meg a kicsike... Fel meteres ho mindenhol...

Otthon este kielemeztem a felveteleket es a koordinatakat. Ma reggel visszamentem es ott volt 2meterre a GPS koordinata-tol a hoba belefurodva, alig vettem eszre (kb masfel orat kerestem)
    Az egyik propeller leesett es az akksi is kb 1 meterre volt a drontol.
    Egy egesz ejszakat toltott a hoban...de valoszinuleg ez volt a szerencsem!

Mivel a hoba esett ami kb 40centi volt, egyetlen egy karcolas sem esett a gepen... 3 lapat serult, gondolom amikor elkapta a faagakat... Ugy kellett kiasnom a hobol, de nem ment bele a viz, mert fagyott... csak kivulrol erte.

Ma delutan lecsekkoltam minden funkciot es csodalatosan mukodik :Y
    Meg az akksi is :R :R

Szerencsem volt az tuti... De az is biztos, hogy brutalisan ossze van rakva ez a gep! Olyan 20m-t zuhant kb a csattanas utan ahogy szamoltam, de tulelte egyetlen(!) karcolas nelkul :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés