Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Szombaton en is pofara estem a Mavic 2 Zoom-al...
Felmentunk ide a Navacerrada-ra, megjott az elso ho, aztan repultem egy kicsit. Marha jo volt. Visszafele megalltunk egy kis kutnal ugy 1800m magasan, mondom megyek meg egyet a varost levideozom, meg a felhok is eppen felettunk voltak.
A vegere akartam csinalni egy spiralt a kutrol... 39m-re olyan 30meter magasan megpuszilta egy fa tetejet... pont a vegen a quickshotnak... de en voltam a f@sz termeszetesen, mert nem nyomtam a leallitast, pedig lattam, hogy kozel a fa...
Nem lett meg a kicsike... Fel meteres ho mindenhol...Otthon este kielemeztem a felveteleket es a koordinatakat. Ma reggel visszamentem es ott volt 2meterre a GPS koordinata-tol a hoba belefurodva, alig vettem eszre (kb masfel orat kerestem)
Az egyik propeller leesett es az akksi is kb 1 meterre volt a drontol.
Egy egesz ejszakat toltott a hoban...de valoszinuleg ez volt a szerencsem!Mivel a hoba esett ami kb 40centi volt, egyetlen egy karcolas sem esett a gepen... 3 lapat serult, gondolom amikor elkapta a faagakat... Ugy kellett kiasnom a hobol, de nem ment bele a viz, mert fagyott... csak kivulrol erte.
Ma delutan lecsekkoltam minden funkciot es csodalatosan mukodik
Meg az akksi is
Szerencsem volt az tuti... De az is biztos, hogy brutalisan ossze van rakva ez a gep! Olyan 20m-t zuhant kb a csattanas utan ahogy szamoltam, de tulelte egyetlen(!) karcolas nelkul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest