- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Nem megvédeni akarom őt, de ahogy említette is, nem filmes szakiknak alkották azt a gépet, hanem olyan lelkes amatőröknek, akik esetleg elviszik magukkal hétvégére egy délután túrázni, ott csinálnak vele 3x10 perc vidit, vagy 15x2 percet, aztán otthon rátolják gépre és kiteszik facséra, instára, egymásnak küldözgetik, esetleg megnézik egy fhd tv-n. Nekem mondjuk már eleve nem lenne opció az 1080p mellett az alacsony fps. Amatőröknek, a fenti esetekben (is) viszont bőven jó.
. Nekem is hiányzik egy olyan gép, ami hordozhatóságban hasonló méretű, de tudásban egy p4 pro körül van.
. Tudom, hozzam be a bilit. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem is hiányzik egy olyan gép, ami hordozhatóságban hasonló méretű, de tudásban egy p4 pro körül van.
. Tudom, hozzam be a bilit. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)