Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A garancia időhöz van kötve, nem "munkaórához". Ez nem autó, hogy év, vagy km limit van, amelyiket előtt eléred. A gép azért van, hogy repüljön. Ha napi szinten órákat, akkor annyit. Ha a motor elpukkan, azzal sok mindent nem tudsz kezdeni. Ha garanciaidőn belül vagy, akkor szerencséd van, ha nem, akkor nincs. Azonnal lejön. Akármilyen magasról. Nagy reményeket nem kell hozzá fűzni, hogy talán nem lesz baja, mert már 100-ról is olyat esik, hogy szilánkos lesz. Fent van a neten egy vidi, amikor egy srác a márvány hidegben, ködben felküldte a géped és valamiért (talán prop fröccsent el a hidegtől, jegesedéstől) lejött a gép. 110 méterről esett, progiban visszanézve a végén már vagy 175 km/órával ért földet kb. Igen, pont így is nézett ki.
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.
. Jöhetne már a Mavic 2, arra kíváncsi vagyok, ha már az egyről lemondtam és nem az lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Revolut
- További aktív témák...
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.