Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
qpakcovboy
üzenetére
A garancia időhöz van kötve, nem "munkaórához". Ez nem autó, hogy év, vagy km limit van, amelyiket előtt eléred. A gép azért van, hogy repüljön. Ha napi szinten órákat, akkor annyit. Ha a motor elpukkan, azzal sok mindent nem tudsz kezdeni. Ha garanciaidőn belül vagy, akkor szerencséd van, ha nem, akkor nincs. Azonnal lejön. Akármilyen magasról. Nagy reményeket nem kell hozzá fűzni, hogy talán nem lesz baja, mert már 100-ról is olyat esik, hogy szilánkos lesz. Fent van a neten egy vidi, amikor egy srác a márvány hidegben, ködben felküldte a géped és valamiért (talán prop fröccsent el a hidegtől, jegesedéstől) lejött a gép. 110 méterről esett, progiban visszanézve a végén már vagy 175 km/órával ért földet kb. Igen, pont így is nézett ki.
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.
. Jöhetne már a Mavic 2, arra kíváncsi vagyok, ha már az egyről lemondtam és nem az lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nem kell parázni, parázva nem lehet repülni. Félelemben nem lehet élni.
Ha akarsz köss rá jó nagy biztit, jó sok évre. Én inkább gar időn belül eladom és veszek egy másikat.