- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
keziccsókolom.
egy számomra teljesen életidegen témában szeretnék érdeklődni: drónokról, s úgy tűnik, h ez a toipic, ahol ezzel érdeklődni kell.
háttér: szüleink egy kis faluhoz közel, de kb "tanyán" élnek. kb 240 fokban másznak be állatok a területre.
nevelőapám élvezi az állatok éjjeli mozgását figyelni, s ezért gondoltunk neki vmiféle éjjellátó drónt.
70 éves lesz, s szeretnénk neki vmi szépet, s jót, s amit élvez.
túl bonyolult lehet, h nem az ő világa, de pl xiaomi robotporsziját, robotfűnyíróit gond nélkül eligazgatja, szóval kora ellenére nem teljesen tech analfabéta.a kérdés: mit vegyünk neki?
én 2 technológiával találkoztam eddig amatőr fotográfus/videós tevékenységem során. az egyiket nevezzük fényerősítésnek. a másik lenne az infravörös.
ezek a készülékek melyiket tudják, illetve melyik melyiket? az ideális persze mind2 lenne...nevelőapámat sztem nem izgatja, h mekkora felbontásban, milyen csodálatos képeket készítsen, sem a videoképességek.
ő csak megfigyelne többnyire.
tehát fontosabbak lennének a készülék intrinsic, valós időben átlőtt eredményei, mint fotós/videós képességek.
erre pár szközt tudnátok javallani?
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest