- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10296 üzenetére
személyeskedni:
"komoly önértékelési problémák vannak"
"nem írnál ilyen hülyeségeket"ha nem hiányzik, legyen minimális modorod. nem felém, mert ugyan rohadtul felbosszantottál, s szükségtelenül, de az már nem számít, nem kell már ide jönnöm többet.
az utánam következőkért.szedd össze magadat. ha van infód - oszd meg.
az okításodra senki nem kíváncsi.ne aggódj, távol maradok. amit akartam, megkaptam, s nem neked köszönhetőleg.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10247 üzenetére
hűha, itt komoly intellektus-problémák vannak.
szomorú, hogy gondolatmenetemet-érvelésemet nem hogy értékelni, de követni sem tudtad.
de télleg, ne érezd magadAT megbántva.ha naprakész lettem volna, NEM tettem volna fel kérdéseket.
s ha feltettem kérdéseket, nem gyalázkodást vártam volna a helyi "főokostól", hanem infót.
amit kértem is, és jócskán adtam is a prohardver topikokban, s magánlevelezésben.megvan, ami kell, te meg pávakakaskodj a kis szemétdombodon.
-
galocza
aktív tag
válasz
galocza #10244 üzenetére
matematikailag igaz - lenne, ha nem lenne negatív tartomány.
amit írtál, az az információ üres HELYE, jelzése, h kellene ott valaminek. egy tér, ami be/kitöltést igényel. vákuum.
azt hiszem, megegyezhetünk abban, h ez negatív tartomány, kevesebb a semminél.de röviden összefoglalva, tőlem, neked:
kabbe.
tőled nekem nem kell semmi.
ücsörögj csak a kis üvegtornyodban. -
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10243 üzenetére
kidolgoznád?
ez eddig kicsit kevesebb volt a semminél. -
galocza
aktív tag
air 3s lett.
elsőre csöppet félénk volt, de másodjára, még első nap felvitte az öregúr a fák között ellavírozva, s megnézte, van-e elég széna a vadaknak.összefoglaló: sok népszerű témánál van.
megfordítva a kérdést: miért ne lenne?
ez alatt nem azt értem, hogy "elvárt", vagy hogy "kötelező".
de minden topikban van pár igazán hozzáértő, s ők válaszolják meg ugyanazokat a kérdéseket századjára.
és ilyenkor, amikor felmerül uaz a kérdés 101. alkalommal, el lehet küldeni a kérdezőt, h "olvasd mán' el a qrva összefoglalót"!mind1, nem az én ügyem, s volt 1-2 év, amikor én is okos voltam egy dologban, s én sem vállaltam fel.
szóval abszolúte nem szemrehányás lett volna. -
galocza
aktív tag
válasz
Tigerclaw #10187 üzenetére
nagyon köszönöm hasznos válaszodat.
s igazad is lett. air 3s lett a vége, s amikor közel küldtük a dámokhoz (saját terület, saját dámszarvasok), egy ideig nézegettek bután, közelebbre vive felfutottak az erdőbe.
de ez megszokás kérdése: mivel területük mellett napi rendszerességgel párszor elmegy autó, amiatt már fülük bojtját sem rezgetik.
sajnálom, de páros patások buta fajta...de az igaz lehet, h igazi VAD vad nem viselné ilyen könnyen.
bááár...
nyugati országrészben élünk, itt nem az a gond, h mikor ölsz vadat, hanem h a vad mikor öl meg téged, az autóddal együtt...
öregektől mentünk hazafelé kb este 9kor ("tanyáról" városba), s tesóm satufék, mert egy szarvascsorda azt az időt érezte helyesnek átcaplatni az úton. bambultak a csillogó szemükkel, bele a reflektorba, néztek bután, s szépen átballagtak... -
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10100 üzenetére
az öreg öreg. de attól nem írnám le 8).
amihez van kedve, azt megtanulja, s az kb ezer dolog. az utóbbi 20 évben (s előtte sem lustálkodott) megtanult építeni s épített magukank egy faházat, egy tavat (+halnevelés, horgászat), gépészként faüzemet indított s vezetett úgy, h újdonságokkal megtűzdelt gépeket tervezett, +íjászat, éjjeli fotográfia, kutya (kuvasz!) nevelés, gyümölcs- és zöldségkertészet - és a többi...
SZERET tanulni 8).
asszem ő sem azzal kezdené, h menjünk bele a zalai erdőkbe, éjjel, 0 rutin mellett 8).de van éjjellátós távcsöve, s szereti nézegetni a dögöket. ahol élnek, szarvas- és őzcsordák vonulnak át, rókakoma, vaggyesznyó... ő ezt kedveli. ha működne - ez egy előrelépés lenne neki.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10100 üzenetére
nagyon-nagyon köszönöm válaszodat.
de csak faggatnálak tovább: ezek az éjjellátósok melyik módszertannal látnak éjjel?
-
galocza
aktív tag
keziccsókolom.
egy számomra teljesen életidegen témában szeretnék érdeklődni: drónokról, s úgy tűnik, h ez a toipic, ahol ezzel érdeklődni kell.
háttér: szüleink egy kis faluhoz közel, de kb "tanyán" élnek. kb 240 fokban másznak be állatok a területre.
nevelőapám élvezi az állatok éjjeli mozgását figyelni, s ezért gondoltunk neki vmiféle éjjellátó drónt.
70 éves lesz, s szeretnénk neki vmi szépet, s jót, s amit élvez.
túl bonyolult lehet, h nem az ő világa, de pl xiaomi robotporsziját, robotfűnyíróit gond nélkül eligazgatja, szóval kora ellenére nem teljesen tech analfabéta.a kérdés: mit vegyünk neki?
én 2 technológiával találkoztam eddig amatőr fotográfus/videós tevékenységem során. az egyiket nevezzük fényerősítésnek. a másik lenne az infravörös.
ezek a készülékek melyiket tudják, illetve melyik melyiket? az ideális persze mind2 lenne...nevelőapámat sztem nem izgatja, h mekkora felbontásban, milyen csodálatos képeket készítsen, sem a videoképességek.
ő csak megfigyelne többnyire.
tehát fontosabbak lennének a készülék intrinsic, valós időben átlőtt eredményei, mint fotós/videós képességek.
erre pár szközt tudnátok javallani?
köszi,
g
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest