Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Általánosságban elmondható, hogy a Mavic kamerája elmarad a kívánt szinttől. Én magam is ezért vettem inkább P4-et. A Mavicen túladtam kb 2 hét után. (vagy még annyi sem). Összességében az is elmondható, hogy a neten lévő videók igazából 1080p/25 FPS-el készültek, ami BIZTOS, hogy kevés bármelyik gépnek a kamerájához. Az sem mindegy, hogy sport módban, sokkal agilisebben fordulsz, vagy másik - olyan repülési módban, ahol mind a sebesség, mint a reakciók sokkal finomabbak. Én alapvetően ha felvételt készítek, maximum P (pozició) módban teszem, sport módban csak a repülési elemzésekhez szükséges videókat készítem, későbbi tanulmányozásra. És 1080p/50 fps alatt nem állítok felvételt. Ehhez már valóban jó micro sd kari kell, sokan itt véreznek el, ezért szaggat a felvétel, vagy szakad meg. Célszerű a 80mb/sec-es karik használata, és a magasabb felbontás beállítása. 4k-hoz a legtöbb, uhs1-es kártya el fog vérezni. A P4-hez is használható olyan üzemmód, amivel a mozgást sokkal jobban, finomabban lehet elvégezni, ezáltal a felvételeid látványosan jobbak lesznek. Nem beszélve arról, hogy a mozgásból adódó, hirtelen fényváltozásokat egy gyorsabban mozgó kameramozgással, vagy drón mozgással sokkal kevésbé fogsz tudni kezelni. Ha komolyabb videózással akarsz foglalkozni, a Mavicot el lehet felejteni. Ez nem azt jelenti, hogy az rossz lenne, csupán azt, hogy egyáltalán nem ilyen felhasználásra szánták.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- Tudományos Pandémia Klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung kuponkunyeráló
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- WELOCK ToucA51 Pro
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest