Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
törölt tag
Nem szoktam ilyen csúnyán fogalmazni...de rohadna meg mindenki, aki ner-esítette a digit!
Miközben Portugáliában... [kép] -
törölt tag
válasz
trec12
üzenetére
Oké: tehát árat fognak emelni
....Amúgy is túl olcsó (magyar viszonylatban) a tuti percdíja.
A havi díjasoknál pedig majd az lesz az újítás, hogy kiveszik a kedvezményes roaminból Svájcot és Törökországot, esetleg még az Egyesült Királyságot is kiveszik....miért is ne (a románok már megtették) és berakják Montenegrót és Albániát.
-
törölt tag
OFF-off: jepp tegnap lejárt az a hirdetés, el is felejtettem: 70-260-260x....de mindegy is, mert nem erről szól a téma.
Ami 45, az alkudható....mert mi magyarok mindig alkudozni akarunk, hadd higgyük azt, jól jártunk. Ha valamit kiírsz olyan áron, amennyiért el akarod adni, akkor az úgy nem jó...OFFOlyan számod nem lehet, ami 0650-es és csak 0-ás és hatos van benne, mert a 0650 utáni szám az 1-es volt mindenkinek
Nekem is van egy 50-es számom....megtartottam. -
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Van egy hirdetésem...egy szebbecske telefonszámot találtam, gondoltam nyerek rajta egy pizza árát (5000) . Ír a mókus, hogy ugye aktivált.. Visszaírok neki: miért lenne az....meg amúgy sem lehet aktivált kártyát hirdetni a hardveraprón. Erre ő: oké, de ha kérem beaktiválod a nevedre. Válaszom: be tudod a saját nevedre aktiválni. Erre ő: akkor nem kell.
Mit lehet ehhez fűzni? Gondolta pár garasért visszaél a nevemre aktivált kártyával?....a hülyék a túloldalon vannak....
Úgyhogy nem is olyan kicsi az esély arra, hogy belefuss az "ügyeskedőkbe". -
törölt tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Az, hogy a nowo negyedikként nem tudott kitörni nem jelenti azt, hogy a digi negyedikként nem fog tudni kitörni. Miért? Mert a nowo-nak soha nem volt szándékában saját mobil hálózatot építeni, a digi megtette. A nowo a korábbi frekvencia tendereken se nem indult. A nowo-nak az utolsó frekvencia tenderen nem is lett alacsony (700-800-900) frekvenciája ami nélkül értékelhető hálózatot nem lehet üzemeltetni, a diginek lett 900-on. A nowo nem nyomott áron szolgáltatott huszon évig, hogy piacot tudjon szerezni a másik háromtól, a digi startból nyomott áron indult el...
Már bocsánat, de almát körtével hasonlítasz...Szerk: Romániában a digi 5-ik mobil szereplőként indult.
1. Telefónica (majd Suntel, majd Zapp) 2. Connex (vodafone) 3.dialog (orange) 4. Cosmorom (majd Cosmote, majd Telekom) 5. Digi.A zapp már nincs, a Telekomot pedig a digi fogja a vodafone-nal megvenni.
Jelenleg a digi a második előfizetői számot tekintve.
Szóval hogy is van ez? -
törölt tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Szó sincs arról, amit írtál: Portugáliában a digi 5. szereplőként jelent meg a frekvencia tenderen, ha nem veszik meg a nowo-t akkor is elindultak volna, mert a frekvencia aukció kötelezte őket. Megvették a nowo-t mert jól jött a plusz frekvencia.
Ja: és amúgy a portugál vodafone akarta megvásárolni a nowo-t, de a versenyhatóság megtiltotta.
-
törölt tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Itt a Vodafone és a Digi utódja: jön a One Magyarország
A meglévő ügyfeleknek nincs most teendője
jaj....dehogy nincs....szeretnétek, ha nem lenne teendőnk....pedig van: szolgáltatóváltás. Etesse a holdudvarotokat más. -
törölt tag
válasz
Per Me
üzenetére
Köze nincs a kis/nagybetűhöz.
A diginél a teljes ügyféladat nagybetűs, tehát az ügyfél neve is, az anyja neve is....Mégis a születési hely miatt dobták vissza egyik esetben, másik esetben az anyja neve miatt. Közös pont egy bizonyos karakter ("ő").Esetemben: név+utónév+születési hely+édesanyám utóneve....mind-mind ékezet nélküli. 1 db nem szabvány karakter van: édesanyám vezetéknevében 1 db "ő"
De én itt lezárom...Nem muszáj elfogadni, amit írtam. -
törölt tag
válasz
gyulaszu
üzenetére
Én arra tippelek, hogy a diginél angol/román átadási rendszer van számhordozásra, és átadáskor átkódolja az "ő"-t valami más, 2-3 karakteres izévé.
Mivel csak 1 db "magyar" ékezetes karakteren bukhatott el nálam a dolog, és a fórumtársnak is pont ennek a karakternek a jelenléte miatt futott zátonyra a folyamat, szerintem ez lesz a megoldás.Előttem volt kinyomtatva volt mind a két szolgáltatónál lévő szerződésem: minden karakter egyezett, ahogy a fórumtárs esetén is.
-
törölt tag
válasz
Chalkboard
üzenetére
Tipikus…a hosszú “ő”-vel van a gond. Nem tudják átadni ezt a karaktert. Nekem édesanyám nevében volt “ő”. Hihetetlen, hogy még mindig nem oldották meg.
“Manuálisan” kell átvennie a yettelnek, tehát élő ügyintéző veszi át, aki felhívja a számhordozáskor a digit. Nálam így oldották meg. -
törölt tag
válasz
Chalkboard
üzenetére
Ha leírnád a születési helyed, talán tudnék tippet adni
-
törölt tag
Van tudomásom arról, amit írsz. A cellmapper CID adatai alapján szinte kizárólag csak a megyeszékhelyeken maradt meg a vodafone infrastruktúra, és minden más esetben az orange állomások antennáit használva vannak ran-sharingben. Számomra úgy tűnik, hogy bár szeretnék, de nem tudják eladni a román vodát.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)