Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
üzenetére
apropó, esetleg tudod, hogy lehet-e már küf-ös TARR simet kérni, így 6 hónap folyamatos néphülyítést követően?
Ne tőlem kérdezd ez nem az én problémám....
elég lesz majd ennyi, hogy igazad volt....de ne fukarkodj majd ennek kinyilvánításával.
Nem fog lázba hozni, hogy igazad volt-e vagy sem.
Én nem állapítottam meg semmi konkrétat a változásokkal kapcsolatban.
-
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Biztos bennem van a hiba, de én soha nem alkudok.
Ha valami jó van hirdetve és az ára is megfelel, akkor érdeklődök, aztán találkozunk és kifizetem. (Ha valaminek meg nem jó az ára, akkor azt a hirdetést meg sem nyitom. Vagy eserleg elolvasom, aztán egyből be is zárom.)
Egyébként nekem ennyit nem érne egy szám, meg egyébként sem érzem kiemelkedően szépnek, de gondolom bennem van a hiba. -
csaszi75
senior tag
válasz
üzenetére
Nem teljesen látni olyat, amit írsz.. de azt írják, hogy a portugál nmhh megtiltotta a Vodafone-nak a NOWO felvásárlását (2022-2024).. s a Vodafone helyett a Digi vehette meg a NOWO-t..
Mellesleg állandóan újabb és újabb tulajdonosa volt/van..
https://www.reuters.com/markets/deals/newcomer-digi-snaps-up-portugals-nowo-after-vodafone-deal-ban-2024-08-02/
https://en.wikipedia.org/wiki/Nowo
2% a NOWO részesedése a mobil és a vezetékes piacon is..
Ügyes ez a Zoli nah
Még mindig az mondom, hogy 5-6 év múlva érdemes erről beszélni
A három ottani nagy szintén beszólt a negyedik kicsi miatt.. -
zsolt_64
senior tag
válasz
üzenetére
Jaj én már sejtem mi ez , az adatbázisok közötii charset eltérés : az amit leírtál az az úgynevezett "kalapos ő" theát nem két ferde vessző a bezű tetelyén, hanem egy ilyen hullámvonalszerű valami. Egyébként gratulálok az érintett rendszerek tulajainak, mert ez kb az internet hőskorában volt gond , azóta feltalálták az UTF-8 at amiben minden írásjel heyesen szerepel. (még klingon abc is van
) õ ---- ő û --- ű
Éljen az árvíztűrő tükörfúrógép
-
Per Me
tag
válasz
üzenetére
Csak ötletelünk a 4iG ügyfélszolgái helyett. Ne vedd magadra! Pár éve egy másik ügyfélszolgálaton egy vezető szóköz miatt nem fogadtak el egy adatközlést. A normális reakció az lenne így a sokadik körben, hogy beszél egymással a két ügyfélszolgálat, ha már ilyen klassz rendszereik vannak.
-
dr9
tag
válasz
üzenetére
Hidd el, a Vodafone RO sokkal rosszabb helyzetben van, mint a Telekom RO. Hamarabb el lesz adva az, mint a Telekom. 2020 óta egy lejt se fektettek be a hálózatba, és már 1-2€-ért kapsz végtelen adatot, csak ne menj el tőlük. A telekom eközben egyre több helyen fejleszti a hálózatát.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Flint 2 OFF topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. A digi valamiért még mindig nem volt képes itt elkezdeni az n78-at. Elvileg jövőre kezdődik Bukaresten, akkor NRCA-ban 1-7_n7-n78-al fogunk látni gigabitet már a román digin is.
/nem volt mit visszaosztani/
Én nem állapítottam meg semmi konkrétat a változásokkal kapcsolatban.
, ami soha nem tudott kitörni..
) õ ---- ő û --- ű