Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Köszi szépen, de inkább hagyjuk ...
Saját nevemre szívesen venném, hogy én legyek a szerződött előfizető, de az ebben az esetben sajnos nem megoldható.
(Egyébként közeli hozzátartozók között méltányosságból megoldják, de a rokoni kapcsolatot szigorúan leellenőrzik. Tudom, mert átestem már rajta.)
Amúgy csak mondom, hogy ennyi személyes adatot nem vagyok benne biztos, hogy lesz, aki szivesen kiad magáról egy számára idegennek, egy ilyen tranzakció kedvéért. -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Biztos bennem van a hiba, de én soha nem alkudok.
Ha valami jó van hirdetve és az ára is megfelel, akkor érdeklődök, aztán találkozunk és kifizetem. (Ha valaminek meg nem jó az ára, akkor azt a hirdetést meg sem nyitom. Vagy eserleg elolvasom, aztán egyből be is zárom.)
Egyébként nekem ennyit nem érne egy szám, meg egyébként sem érzem kiemelkedően szépnek, de gondolom bennem van a hiba. -
glaci
őstag
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Ha el tudod intézni, hogy közeli hozzátartozók legyünk, akkor én szívesen átveszem. (Az öcsémtől is a nevemre vettem már azokat a SIM -eket, amiket én használok.) De bevallom őszintén, hogy hacsak nincsen valami komoly ismeretséged a cégnél, én nem sok esélyt látok rá, hogy ezt el tudnád intézni ...
-
glaci
őstag
válasz
Necro_Ramone
üzenetére
Vélhetően igen.
(Azt azért megjegyezném zárójelben, hogy nálam szépen váltogat a külföldi hálózatok és a Voda hálózata között, tehát esetedben lehet akár valamiféle készülék hiba is.) -
glaci
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Szia!
Nekem nincs vele gondom. Bár én álltalában mozgásban vagyok, úgyhogy alap, hogy sokszor elmegy és visszajön.
A Telekomnak kicsit jobb a lefedettsége, de nálam az is elmegy - majd visszajön, csak "jó helyen" kell járni hozzá.
Én nem cserélgetném állandóan a SIM kártyát. Először teszteld a SIM -et másik telefonban és a telefont is egy másik SIM -mel (ha van).
SIM cserét a Vodánál csak akkor kérj, ha áthordoztad hozzájuk a számodat. Amennyiben még mindig a DIGI a szolgáltatód, akkor a DIGI -nél tudsz ilyesmit kérni. -
glaci
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Voltam bent egy ügyfélszolgálaton megkérdezni, hogy most már végre tényleg jól informált legyek.
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Telefonáltak is valami központi helyre is érdeklődni és pontosítani, hogy biztosan jó információkat tudjanak adni nekem.
Szóval az alap felállás az az, amit mindenki is ismer, hogy sajnos nem lehet megoldani.
Amikor viszont mégis csak élhetnek ezzel az egyedi elbírálással annak pedig egy esete van. Az amikor nagyon közeli hozzátartozók között történne meg az átírás. Konkrétan a szülő - gyermek és a testvér - testvér kapcsolat az amit elfogadhatnak. (Pl. a tesóm és az élettársa között - akivel a közös gyermeküket nevelik - már nem lehetne megoldani.) Hát ennyi ... Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni, de hát mégis csak az a tuti információ, amit a hivatalos helyen mondanak. (Legalább is az ilyen "kényes" ügyekben.) -
glaci
őstag
Ja és én nem Aktívot vagy Juniort szeretnék átvinni, tehát "alapban" nem kellett volna hozzá más előfizetés, amikor már bárkinek adott volt a szerződés lehetősége.
Csak ugye az első időkben még nem lehetett meglévő előfizetés nélkül igényelni, később meg már úgy maradt az Öcsém nevén, mert úgy mégis csak olcsóbb volt egy picivel. -
glaci
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ajjajj. Akkor most már végképp nem tudom, hogy mi van ...
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
A Te információd honnan van? (Kérdezem ezt úgy, hogy örültem nagyon az új infónak, de a Sajnos a Tiédnek van szerintem nagyobb esélye arra, hogy valós legyen.)
-
glaci
őstag
válasz
h3tibor
üzenetére
Szia!
Honnan van ez az információ?
Kell hozzá, hogy a családtag is meglévő DIGI előfizető legyen?
Azért kérdezem, mert nálunk nem volt elérhető (azóta sem az) a DIGI vezetékes szolgáltatása, ezért az Öcsém nevén van az én általam használt előfizetés. Viszont ha tényleg lehet ilyet, akkor inkább a saját nevemre venném, hogy Őt ne terheljem ezzel. (Most már úgysem nyerek vele semmit sem a havidíjon.) -
glaci
őstag
válasz
Poonkie
üzenetére
Szia!
Annyit még megpróbálhatsz, hogy kiveszed belőle a SIM kártyát és ártakod egy telefonba. Azon átállítod a Voda hálózatra, majd egy kikapcsolás és bekapcsolás után nézd meg, hogy magától fellép-e (roamingol-e) a mobil a Voda hálón. Ha szerencséd van és egyébként az eszköz képes roamingban működni (én úgy gondolom, hogy egy országhatár átlépés után is illene tovább üzemelnie), akkor elvileg ezután, ha vissza rakod bele a SIM kártyát, akkor fel fog majd lépni a Voda hálózatára és újra válaszolni fog az SMS parancsaidra.
Garanciát nem vállalok rá, hogy működni fog, de egy próbát szerintem megér. (Nekem egy MiFi -n ez a módszer "rakta helyre", mert a menüben valamiért nem akarta a Voda hálózatot.)Remélem beválik!
-
glaci
őstag
válasz
Ablakos
üzenetére
Szia!
Szerintem ezt nem ide akartad írni ... ;)
Szerk.:
Egyébként az eredeti állapotot (ha az egyébként megfelelt úgy) szerintem legegyszerűbben úgy tudod vissza állítani, hogy a régi kisebb 2. lemezt átklónozod az újabb nagyra és mindent az eredeti helyére raksz vissza. -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
Idővel ezek majd mind ki is fognak derülni.
Egy részét szerintem még nem is tudják, más része vélhetően MÉG üzleti titok.Meg hát ha mindent (ezt mind) egyből (az első pillanatban) nyilvánosságra hoztak volma, akkor miről cikkeznének később és egyáltalán ki olvasná el a későbbi cikkeket?
Mivel az embereket foglalkoztatja ez a sok kérdés, egy csomót lehet szerepelni a médiában és a köz érdeklődés fókuszában lehet lenni egy csomó ideig, mert mindenki a válaszokat várja majd minden megnyilvánulásban.
Ez a "feszültség fenntartás" tök jó módszer ... :( -
glaci
őstag
válasz
üzenetére
De legalább annyi kiderült belőle, hogy a "főnök" tud arról, hogy a DIGI -nek kevés a frekvencia készlete ... ;)
Ez is valami. Aztán talán "tenni" is készül majd valamit ezügyben ...(A másik, amit már régóta figyelek, hogy ennek a "főnöknek" a kedvenc szava a: "Szinergia" ... :D Nincs olyan riport, amiben legalább kétszer ne hangzana el.)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest