Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezzel szemben a tény az, hogy a Digi (One) még mindig az egyik legversenyképesebb áron szolgáltat. Tehát egyelőre nem érdemes váltani. Természetesen áremelésre számítani kell. De én mindig úgy vagyok vele, hogy majd a következő dráguláskor ismét áttekintem van-e jobb ajánlat a piacon, és ha van, váltok. Ennyi. Nem érdemes ebbe belevinni a politikát. Racionálisan kell hozzáállni. Nem vagyok One rajongó, ahhoz a szolgáltatóhoz megyek, ahol a legjobb ajánlatot kapom a prefernciáimnak megfelelően.
-
RoyBatty
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez természetes, brutális emelésekre készülnek, utol kell érni a Telekom árait.
-
4Grider
félisten
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Melyik szolgáltatónál szokták előre bejelenteni az új csomagokat? Főleg ha azok drágábbak (több sakkozható szolgáltatást kínálnak), mint az előzőek?
-
trec12
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ahogy nézem a One keretein belül sem lesznek kedvező csomagok, viszik tovább az eddigi vodás, digis csomagokat.
Lesznek új csomagok.
Legutolsó kérdés a cikk alján.... -
pcnet
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nagyon off, de programozó csapat.... 1.5 hónapja kaptam CGM szenzort. A gyári app egy katasztrófa. Éjjel 2től 4ig 5 percenként visított a telefon, mert magas volt a cukrom. 2kor beadtam 1E inzulint, az 3 órán át hat, nincs további teendőm. Miért nem aludhattam tovább? 4kor meguntam és kikapcsoltam a telefonomon a. BT-t. Akkor meg azért visított, mert elveszett a kapcsolat a szenzorral. Fogtam és kikapcsoltam a telefont. Másnap éjjel ugyan ez. Jött egy hidegfront esővel, visított a telefonom mert felugrott a cukrom. Megint kikapcsoltam a telefonomat. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és megkérdeztem, miért nem lehet egy nyomorult szundi funkciót tenni a riasztásra? Azt mondták, mert nekik EU-s jogszabályoknak kell megfelelniük, hogy forgalmazgassák a szenzort. Mutassanak már nekem egy jogszabályt, amely kimondja, hogy egy cukorbetegnek nincs joga éjjel aludni???? Első hónap után nem is akartam felíratni a következő havi szenzort. Pokollá tette az életemet, éjjel, nappal vernyogott a telefon. Aztán beléptem egy cukorbeteg Facebook csoportba és ajánlottak egy nyilt forráskodú appot. Van szundi funkció, mutatja az átlag cukor értéket, a hba1c-t, én választok riasztáshoz hangot, mutatja a cukor esés vagy emelkedés mértékét és nem másitja meg az adatokat mint a gyári app. A gyári, kisimogatja a görbét és ezért korrigálgatja az értékeket. Most kezdem megkedvelni a szenzort és most kaptam magam mellé egy tündér edukátort. Ennyit számít, hogy egy külsős programozó kap egy megbízást, hogy fejlesszen egy appot, vagy leül egy cukorbeteg programozó és olyan appot fejleszt amire egy cukorbetegnek szüksége van. Ez a nagyon nem mindegy! Bocsi az offért!
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Van, de valszeg botcsinálta az összes, ráadásul a kódot lehet olyan írta, aki már nem dolgozik ott... szóval lehet nem olyan egyszerű ezt megoldani... ha egyszerű lenne már feltehetően megtették volna.
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Az egyszerű programozás ára is pont annyival többe kerül, mint amennyit nem szánnak erre...
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Úgy rémlik az az adatforgalom valamilyen mértékegységben, csak gondolom nem sikerült megoldaniuk, és már nem is akarják erre a rövid időre, hogy abban jelezze.
-
kw3v865
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A gyakorlatban nem sok ügyfelet érint, nincs jelentősége az átlagfelhasználók számára. Ha nem léped túl sokkal a 200 perc havi lebeszélhetőséget és nem sokat SMS-ezel, akkor semmi jelentősége.
-
BW78
csendes tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Hát hogy ne érezd magad túl jól. Esetleg picit kellemetlenül. Ösztönöznek minket, hogy menjünk innen másfele, csak nyűg vagyunk
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Azt jelenti, hogy havonta max 4000ft-ot forgalmazhatsz és ennyi. Nagyon szeretnék, ha kettétörnénk a még megmaradt digis sim kártyáinkat...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nálam működik.
Kiírja, hogy nincs mobil előfizetésem.
-
zfer
csendes tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
a honlapon be sem lehet lépni
-
gabor9991
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Elseje óta nálam sem jó.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ez már nagyon politikai téma, ami tiltott a fórumon, ha jól tudom...
Ettől függetlenül tetszett a hozzászólásod! Van benne igazság bőven.
-
olajbogyo
aktív tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Bizony igazad van!
Én lemondtam a sunyiba mindkét digi mobilunkat, kenjék a hajukra.
Minden, amit hazafias megfontolásból megvettek, brutál megdrágult. Már előre retteghetünk, hogy ha elkészül paks2....
Mert, hogy itt lesz a világ legdrágább áramdíja, az tuti biztos.
Egyébként azt mondta a telefonos ügyfélszolgálatos hölgyemény, hogy brutál sokan mondják le a szolgáltatást!
Erdélyben élő rokonaimnak meg még mindig olyan feltöltőkártyás mobiljuk van, hogy feltöltenek 3000Ft körüli lejért, de mindenhová ingyenesen telefonálnak+ van nekik pár ezer ingyen sms, külföldi szám hívása ingyenes, azt hiszem 80 perc ingyenessége van, ők hívnak minket. Adatforgalom mindenhol ingyenes nekik az eu ban....Még csodálkoztam is, hogy mikor itt voltak nálunk, nem kellett nekik a wifim jelszava, mert mondták úgyis ingyenes! Csak lestem, mint hal a szatyorban! Hát mi folyik itt nálunk? -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A 3 mbit jelenleg papíron van.
A gyakorlatban 10 mbit a korlát.
A vodás csomagon jelenleg nincs korlát, de az új publikus vodás csomagokra is 5 mbit korlátot tettek(*), szóval csak idő kérdése.(*) Ez 2024-ben amúgy nagyon gáz, ilyen új csomagokat kiadni. 0 fejlesztés, helyette sebesség korlát. Gratulálok a vodának, én biztosan nem leszek többé vodás.
-
zzola
titán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
-
PLaci58
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Lemondod a digis előfizetést, ugrik a számod és kérsz egy ingyen simet a vodától, lesz egy új számod. Ha ragaszkodsz a digis számhoz, akkor számhordozás kell az új simre.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Majd ha egyszer összeolvadnak EGY-gyé, akkor nem kell számhordozás.
Csak győzd kivárni.
-
zzola
titán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
El vagy tévedve egy picit....
-
4Grider
félisten
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Számhordozás nélkül semmire nem válthatsz Digiről.
-
fornettisuti
veterán
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Elvitte az inkvizíció.
-
domper2015
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Nálunk célt értek, 3/3 Telekom.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Az Aktív csomag. 275 perc + 4 GB net 3e alatt van.
Vagy van adatkártya is náluk, ha csak az kell. -
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A legolcsóbb csomagjuk 275 perc beszélgetést és 4 giga netet tartalmaz 2884 ft-ért, 7 GB-vel 3120,13-al 3830, 24-el 4778 ,50 GB 5836, korlátlan nettel 7610 ft.
Ha csak netre van szükséged 4 GB 1283 ft a korlátlan 6011 ft-be kerül. -
cs_dy
tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Szvsz a Fidzse célja az emberek állandó stresszben tartása, hogy ne tudjanak fejlődni, mert ilyen cégekkel kell foglalkozniuk mint pl. a Vodafos.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
2G-n nincs adatszolgáltatás, nekem ritkan ha olyan helyre megyek de amint van rendes 4G visszamaszik megint.,
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A szerződésszámod kell. Igen azt az első kiküldött számlán fogod látni. Illetve, amikor kötötted a szerződést, akkor is meg tudták volna mondani a szerződésszámod, de ebben nem vagyok biztos.
-
Peter.70
addikt
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Call meter 3G
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Androidos app nincs. Bár nem lenne rossz.
És igen, az ügyfélkapuban meg lehet nézni a forgalmat. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
A lezártakat megtudod nézni a számláknál.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi