- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
betelgeuse
csendes tag
válasz
rothfb #24910 üzenetére
Igen, igazad van. Nagyon kiakadtam ezen a híren talán azért nem is gondolkodtam máson. Megint csalódott lettem, hogy ennyire ki akarják csinálni a Digit. Számomra ez az egész annyira felháborító. Lehet ez a bírság jogos, nyilván én se szeretném ha az adataimmal vissza élne valaki, de szerintem ez másról szól. Kíváncsi lennék az etikus hackert ki bizta meg. Persze tudom ez már összeesküvés elmélet, meg minden. De ne feledjük, hogy az európai szinten az egyik legdrágább mobil piac több 100 milliós extra profitot hoz havonta a másik 3 -nak. (Én kiszámoltam osztrák árakhoz képesti többletet)
-
so_ha
senior tag
válasz
rothfb #24910 üzenetére
Talán lehetett volna ezt más stílusban is, pl:
Linket kétféleképpen tudsz beszúrni, mióta a régi linkelés megszűnt
- A "Link beszúrása" ikonra kattintva a felugró ablakba illeszted a linket, így a hozzászólásban egy szimpla hivatkozás jön létre
- A beírt szöveget kijelölve kattintasz a "Link beszúrása" ikonra és a felugró ablakba illeszted a linket, így a kijelölt szövegen lesz a hozzászólásban a linkUgye, hogy csak hozzáállás, és szemlélet kérdése, hogy beszólunk, vagy segítünk!?
-
-
dchard
veterán
válasz
rothfb #24514 üzenetére
A 400 cella nem 400 torony, oszd el 3-mal. Egy pillanatra fel is húztam a szemöldököt, aztán rájöttem, hogy a nagy fütyköst volt itt 400 torony 450-en
Azon az 5-6MHz duplex sávszélességen nem nagyon volt mint tenderezni, több szolgáltatót ez sehogy nem tartot volna el, nem véletlen volt a gyors váltás 900-ra...
De a legfontosabb amivel itt sokan nem számolnak, az a kapacitás: hiába lehet 80-100 toronnyal lefedni az országot 450-en, ha egyszerre maximum ezres nagyságrendűr hívást lehetett rajta kiszolgálni országosan. Nem véletlen, hogy a 450MHz eltűnt a fenébe, és nem maradt meg egyáltalán.
-
anglergab
addikt
válasz
rothfb #24502 üzenetére
Az a 450 MHz-es NMT volt, analóg hanghívásra.
Itt pedig 1800 MHz van, hanghívásra (2 MHz GSM) és adatra (3 MHz LTE).
Ezeket nem igazán lehet összehasonlítani, mivel az NMT inkább rádióra, az LTE pedig wifire hasonlít és a frekvencia is nagyon eltérő.
Az NMT FM modulátort és demodulátort használt.
Mindkettőnek megvannak az előnyei, hátrányai, de alapvetően más célra is szolgáltak (analóg hanghívás vs. mobil internet). -
Kuter
senior tag
válasz
rothfb #24502 üzenetére
Nem tudom hogy te mennyi idős vagy , de a nagy szart volt lefedve, 1996-ban voltam nászúton a kékes tető környékén 0 térő volt még a szállodában is. Sok kisebb településen 0 térerő vagy csak hébe-hóba. Munkahelyemen felkellet mennem a dombra térerőt keresni. Mány környéke. Gánt környéke még most is halál a mobiloknak.
És ahol most is lakom Tatabánya a 90 években, na itt vannak ilyen régi 60-80 cm vastagságú tömblakások . Bentről nem lehetett telefonálni ki kellet állni az ablakba és ha szerencséd volt ,volt vonal. Így leírva nagyon szép minden ,de ez olyan mint amikor azt mondják a csúnya lányra majd az idő megszépíti. De vannak akik még emlékeznek rá . Én inkább olyan 1989-2000 éveket realizálnám már teljes lefedésre ha lehet ezt egyáltalán mondani.Mert még most is van itt a környéken halott zóna pl barackos kiskertek, Síkvölgy, Környebánya ,na ott nem igen van most sem térerő pedig lenne rá igény. Mert ott is laknak emberek. -
leo81
aktív tag
válasz
rothfb #24330 üzenetére
Nézzük ezt az 5Ft-ot: 3,937Ft nettóban, mert ugye 27% áfát állambácsi elviszi. Hálózaton kívüli hívás után összekapcsolási díjat kell fizetni kb 1Ft és még ott a telefonadó ami 2,5Ft/perc, max. 700Ft /hónap/ SIM. (Tehát 280 percnél többet kellene beszélni az ügyfélnek, hogy a telefonadó kiessen a képletből.) 280 percig marad 0,437Ft/perc. Ez nem hiszem hogy nyereséget termel. Ami még bevétel lehet a Digi hálózatába bejövő hívások után az összekapcsolási díj 1Ft/perc, de szerintem nem sokan hívogatnak 50-es számokat jelenleg...
-
-
beller
aktív tag
válasz
rothfb #24042 üzenetére
Nagyon egyetértek veled. Nem is értem azt, hogy miért kell találgatni, mi lesz. Ez szerintem tippadás a diginek, ami felesleges. Szerintem amilyen korrekt a digi a tv-internet (vezetékes)-telefon triójával, ugyan olyan korrekt lesz a mobil szolgáltatással is. Az is eszembe ötlött, hogy bár ez utólagos fizetésű rendszer (nem feltöltő kártyás) végül is ugyan úgy működik mit a paypal mobilok. Nincs alapdíj, csak amit használ az ember. Ez a normális.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy pártunk és kormányunk az autó pálya díjakkal ugyan ezt tervezi már 4-5 éve. (Vagy mégtöbb) Amennyit használsz annyit fizess. Ez a korrekt üzlet. Lenne. -
DevKiller
senior tag
válasz
rothfb #24042 üzenetére
Így van.
Nem tudom, hogy meddig lesz még tesztidőszak, de szerintem ebben az évben még az lesz.
Az ár meg valószínűleg méltányos lesz. Azt az én véleményem szerint nem fogják megtenni, hogy korlátlan marad a net a teszt után is, mert ha használhatatlan a hálózat akkor megint öngólt lőnek, de azért egy 50 gigára én is gondoltam. Az 1000 ft mint olyan, igenis reális.
Még a vodás kártyámmal(ami ráadásul flottás) még így is simán felveszi a versenyt.
Nagyimmal ingyen beszélgethetek, amit a voda "olcsóért" 3db 0-val kezdődően 35-ftért tesz nekem elérhetővé.Akció a javából! Én kb 1 hónapja kaptam meg a VoLTE-t a Vodával(maguktól aktiválták direkt nem kértem mert bugos mint a * még most is akár...), míg a DIGI-vel első perctől fogva aktív volt és nem csak az SMS-t kaptam, hogy volt egy hívásodKell nekünk az, hogy a csodálatos versenybe beszálljon. Ez a verseny épp annyira komoly mint a Mercedes vs mindenki más az F1-ben.
-
dethroner
veterán
válasz
rothfb #23708 üzenetére
Pontosan arra gondolok én is, hogy 1 év távlatából már összegyűjtöttek annyi tapasztalatot, amire szükségük van. De mivel a frekvencia kevés, ezután is csak digi előfizetők mehetnek rá a hálózatra, de már valami minimális díjért cserébe. Vagyunk úgy elég sokan szerintem hogy bőven használható helyen élünk, és örömmel fizetünk érte. Mert hát azért hoztuk ki a kártyákat, mert tudunk vele mit kezdeni. Ha nem így lenne, be se mentünk volna érte. Így meg hogy van értéke, nem jelenthet gondot hogy ezt meg is kell fizetni.
-
bociusz
aktív tag
válasz
rothfb #23710 üzenetére
Ez a kép szerintem mindennél jobban mutatja, hogy miért lesz egyre égetőbb szükség 5G-re. 3 év alatt több mint négyszeresére nőtt a mobil adatforgalom, a kapacitás és a rendelkezésre álló frekvenciaspektrum viszont véges. Épp ezért kell a meglévő erőforrásokat minél hatékonyabban kihasználni. Forrás
-
-
trec12
addikt
válasz
rothfb #23708 üzenetére
Szakértő én sem vagyok. Szóval jelenleg sem a lefedettség sem a kapacitás nem elégséges a tender meg úgy tűnik végleg elment. Következő tender 2021 használatba vétel 2022 ha és amennyiben. Szóval addig vegetálás lesz? (Addigra a többinek várhatóan kiterjedt 5G hálózata lesz.) Hát nem tudom de én nem látom itt a kitörési pontot. Azt nyilatkozták eltökéltek a folytatásban. Legyen így....
-
dethroner
veterán
válasz
rothfb #23701 üzenetére
Összezavarsz azzal amit írsz. Egyik hozzászólásodban azt írod:
ezért a hálózatért semmiképpen nem szabad még pénzt kérnie, vagy megszüntetni a tesztidőszakot.
Utána meg ezt: a hülyének is megéri 1000 forintért ilyen percdíjjakkal, akkor is ha valahol alig van lefedettség
Akkor most mi van?
Szerintem igenis használható, igenis piacképes és igenis fizetőssé tenném.
Sok helyen nincs térerő? Ok, akkor ők visszaadják a kártyákat, mert nincs értelme fizetniük érte.
Visszajelzéseket azután is fog kapni hogy fizetőssé tette a szolgáltatást, ahogy manapság is kap bőven hideget-meleget a másik három szolgáltató is ha bármi gondot tapasztal az előfizető.
Aki előfizető volt eddig is kábeles, műholdas szolgáltatásra, nem fogja visszaadni a simet és lemondani a többi előfizetést csak azért mert a szemét digi pénzt mer kérni a közel sem tökéletes mobilért.
Szerintem a világon semmi veszítenivalója nincs. Lesznek akik visszaadják, de ahogy nő a lefedettség, egyre több helyen lesz elérthető, az új helyeken egyből lesznek helyettük újak, akik örömmel fizetnek majd érte. -
4Grider
félisten
válasz
rothfb #23701 üzenetére
Ez ugyanaz, mint a covid: Senki nem mondja meg mi lesz 1-2 hónap múlva Magyarországon.
Azért egy adalék: Amikor a Digi bő két éve megjelent ftth-val Budapest XXII. kerületben, nem volt roham az ügyfélszolgálatokon (konkrétan üresek voltak). Az összes UPC-s és Telekomos maradt a fenekén. Még most is erősen többségi szolgáltatók. (A 30 házas utcánkban eddig 3 előfizető tért át Digire.) -
n00n
őstag
válasz
rothfb #23699 üzenetére
De a Diginek jelenleg is 5x ennyi előfizetője van mobilon. Egyébként azt nem tudom, hogy ilyenkor a 4 kártyásaik is egynek számítanak, vagy 4-nek? Nem mintha a havi 100 millió forint akkora egetrengető tétel lenne.
Felesleges fotel szakérteni bármelyikünknek. Csendben várjuk ki mi lesz.
-
dethroner
veterán
válasz
rothfb #23669 üzenetére
Miért kéne gondolkodnia a Diginek azon, hogy kér-e a szolgáltatásért pénzt? Most kint van pár tízezer sim, akik szinte nulla forintot fizetnek, mert a többség egymás között akar ingyen beszélni és ingyen akar netezni. Ha bevezet egy minimális, mondjuk havi ezer forintos árat, visszaadja a sim kártyát kb a felhasználók fele. Mit veszít vele a Digi? A világon semmit, sőt, ennek köszönhetően átmenetileg javulni fog szolgáltatás minősége. És igaz hogy nem attól a kis összegtől fog megtérülni a beruházás, de ha pár szerelőnek a fizetése kijön belőle, már érdemes meghozni ezt a döntést.
Szóval úgy gondolom sokan csak azért kérték a kártyákat, mert ingyen van, ha akármilyen minimális összeget kellene fizetni érte, jelentősen csökkenne az előfizetések száma, ami előnyös is lenne a többieknek. -
Dr. Romano
veterán
válasz
rothfb #23675 üzenetére
Ráírtam a digire, kíváncsi voltam mit reagálnak. Elvileg bíztató a helyzet.
-
törölt tag
válasz
rothfb #23680 üzenetére
Így van nálam például jó, de csak Budapest 11. -Székesfehérvár között járok, illeve itt a nyéki hegyen 6 toronyra csatlakoztam már a Cellmapper szerint. Jellemzően netezésnél nem érzélek különbséget a 15x gyorsabb telenor mobilnetem javára, sőt a telenor gyakran eldobja a jelet (az is B3).
[link] -
trec12
addikt
válasz
rothfb #23680 üzenetére
Hát én nem tudom mi lesz a Digi mobillal? Most egy deka frekit nem szereztek.
Ugye a 900-as freki lejár 2022-ben de a 3 nagy már jelezte, hogy kb. esze ágában sincsen megszabadulni tőle. A Digi meg árverést szeretne ami 2021 tavasza körül lenne. Persze amjd a hatóság eldönti mi lesz, hogy lesz. Egyrészt hol van az még aztán meg csak 2022-ben indulhatna vele ha és amennyiben. Még van a bírósági eljárás ami nem ért véget de nem hinném, hogy bármi ítélet is lenne ami szerint a Digi visszamenőleg mégis szert tehetne frekire ebből a tenderből. Nem sok jövője van szerintem a mobiljuknak
. Bár tévednék! Minden esetre ők azt nyilatkoztás leegyszerűsítve; azért is folytatják...Hát nem tudom...
-
fornettisuti
veterán
válasz
rothfb #23668 üzenetére
1. Azt cáfolom, amit állított. Azt állította gyér, ha neki lehet, nekem is, másnak is, nincs kevésbé igazam, mint másnak.
2. Amúgy, pedig nem hozzád intéztem az arra vonatkozó hsz-t.
3. Az, hogy mi és mennyire érdekel téged, az az egyéni szociális problémád, senkit sem érdekel. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
rothfb #23123 üzenetére
A továbbiakban a Dominós bejegyzéseket törlöm.
Ezekkel fáradjatok a Telekom topikba! -
törölt tag
válasz
rothfb #22912 üzenetére
Pedig manapság sok részlete visszaköszön, a héten írta a Magyar Nemzet, hogy a forint megint erősödött, 1 euro 340 forintról 337-re.
Az 1984-ben a csokoládé fejadag 20 grammra emelése volt a kiemelt hír, de előtte 30 gramm volt a fejadag. -
gabor9991
addikt
válasz
rothfb #22876 üzenetére
Nem egyszerű kártyát szerezni ez is lehet nehézség sokaknak.
Az Alföldön élők választhatnak, hogy Békéscsabára vagy Szegedre utazzanak emiatt.
Ma, mikor már online lehet sim-et rendelni a többi szolgáltatótól ingyen, nem biztos, hogy emiatt eltölt az ember ezzel egy fél napot még elkocsikázik pár liter üzemanyagot, hogy spóroljon párszáz forintot havonta. -
válasz
rothfb #22774 üzenetére
Minden vállalkozás lényege a minél nagyobb haszon, a szerényebb profit bizonyos megszorításokat is jelent általában, amik többnyire az előfizetők/ügyfelek irányában is megmutatkoznak. (Voltam vezetékes fronton DIGI előfizető évekig, ahogy Telekom és UPC is, összevethetném és kidomborodna a dolog, de nem ide való.)
A Domino Most szerintem a Vodafone érdeme (Tuti, ha jól emlékszem), a DIGI nem jelentett akkor és olyan veszélyt a Telekomra nézve.
23 éve kezdtem a Westel900-zal. -
törölt tag
válasz
rothfb #22758 üzenetére
A románoknál 2007-től 7 éven át csak 2100-on szolgáltattak (ráadásul ott 2*15Mhz-et sikerült venni, szemben a magyar 2*4,8-cal). 1,1 millió ügyfelet szereztek úgy, hogy az elején nulla majd 1 eurós előfizetéseket osztogattak a vezetékes ügyfeleknek. Az ügyfelek akkor kezdtek el a digi irányába mozdulni, amikor frekvenciát nyertek 900-on (2014), és ebben a tenderben az ancom (nmhh) kötelezte a vodafone-t, hogy amíg kiépül a digi hálózata (2 évig) belföldi roamingot nyújtson a diginek. Mivel ezzel egyik napról a másikra országos lefedettségük lett, sokan pont a vodafone-tól mentek át a digihez, és ügyfélkörük, 2 millióra nőtt.
Magyarországon nagyon nehéz lesz az ügyfeleket váltásra bírni. Hozzá vagyunk szokva a(z Európai szinten egyik legjobb) minőségű hálózathoz. Nem lesz könnyű eladni a van térerő nincs térerőt.
Ehhez jön még a frekvencia kérdése: amíg nincs alacsony frekvencia, amíg nincs 2*15MHz magas frekvencia, addig fórumozgatunk, de ez így nem üzletképes/profittermelő megoldás. -
sifarr
senior tag
válasz
rothfb #22632 üzenetére
Fogalmazzunk úgy, hogy a térkép 75%-ban kék lesz. A lefedettség nem lesz ennyi.
A térkép területi lefedettséget mutat, én lakossági lefedettségről írtam. Utóbbi mindig, a másik háromnál is magasabb. 800 és 900-as frekinél pár százalékkal, a többinél már jelentősebben.Sok helyen beltéren használhatatlan a szolgáltatás.
A másik háromnál is kisebb a beltéri lefedettség. Itt is jelentősebben a magasabb frekiknél. A DIGINÉL ez a különbség biztos nagyobb. De ...
Meg kell különböztetni a műszaki szintet (objektív) a tapasztalati, használhatósági szinttől (szubjektív). Példaként: én Észak-Pesten létezem az év 90 %-ában. Ahol beltéren megfordulok (üzletek is) sehol sincs gondom a beltéri lefedettséggel. Senkit sem az érdekel, hogy megegyezik-e a beltéri és a kültéri szint, hanem az, hogy ő használni tudja-e ott, ahol jellemzően tartózkodik. Ehhez vedd hozzá, hogy a DIGI ezerrel támogatja beltéren a wifi-vel kombinált használatot. A tesztidőszakban mindenki kipróbálhatja, neki használható-e így a DIGI.Sokan kihozták a megengedhető 4 sim/háztartás, előfizetés mennyiséget. ... Ha havidíjjat fognak kérni, ezekben az esetekben jó, ha egy meg fog maradni a lefedetlenség miatt.
Azért van itt egy kis ellentmondás. Ha most a tesztelők többségénél a DIGI szinte csak kültéren használható, akkor sim-et felesleges a mobilban tartani. Csak a helyet foglalná el, sok telefonnál az sd-től. Elég lenne havi 1-2 napig tesztelni a változást.
Műszakilag biztos lehet mérni, hogy adott pillanatban és átlagosan a sim-ek hány százaléka csatlakozik a hálóra (beleértve a wifit is). Ha ez a szám pl. 20-30 %, akkor a háló használhatatlan. Viszont, ha eléri 70-80 %-ot, akkor ezt azt jelenti, hogy a tesztelők ekkora százalékának a tapasztalata, gyakorlata alapján használható a DIGI. És nem fog a 4-ből 3 kártyát visszaadni.
Írtam már, a DIGI "fapadosként" fog indulni. Még évekig lesznek korlátai a többihez képest, de a gyakorlatban jól használható lesz - nem 50-100 ezer embernek, nagyságrenddel többnek.
Az ár is ehhez mérten "fapados" lesz. Bár inkább úgy mondanám: digis lesz.Szerintem az árat a múltkor jól lőttem be. Lehetne elemezve indokolni, de az hosszú lenne.
-
Prien
addikt
válasz
rothfb #22584 üzenetére
Bár számot nem lehetett választani, de így is elég jó számot kaptam, nem szívesen adnám vissza.
Más kérdés, hogy a Telekom flottámmal még sokáig nem tud versenyezni szerintem, max.internet forgalomban...Szerettem volna egy Digi Net Aktív 50 kártyát is, de abból ki voltak fogyva...
-
DarkByte
addikt
válasz
rothfb #22584 üzenetére
Csak nehogy pofára esés legyen, mint a Revolut-nál
Egy szavunk se lehetett volna ha ez a szolgáltatás indulástól kezdve mondjuk ezer forint havidíjért megy (én így is készültem, és gondot se okozott volna). Akinek nem kell, nem fizet előre rá, ilyen egyszerű.
Semmi sincs ingyen. -
Watt25
veterán
válasz
rothfb #22340 üzenetére
Tudom, egy teszt nem teszt, de ma munkába jövet kipróbáltam: YouTube-ot 720p-re állítottam. Eddig így nem tudta akadásmentesen játszani a videókat, most tudta.
Persze, lehet, hogy éppen kevesebben voltak a cellákban (ugyanakkor járok mindig dolgozni), de azért ez biztató. -
anglergab
addikt
válasz
rothfb #22350 üzenetére
Elérhetőek ezek a számok speciális esetben a valóságban is az IP rétegben.
A fizikai rétegben nagyobb a max. sebesség. Abból lejön a MAC/RLC/PDCP és IP payload szinten mérhető a megadott max (pl. Windows Feladatkezelőben). A Speedtest nem ezt mutatja természetesen a TCP miatt (az egy alkalmazás, TCP/IP alatt mér). Illetve az MTU is beleszól az eredménybe.
Viszont a mobiltechnológia technikai sajátosságai miatt ezt sokkal kisebb eséllyel lehet elérni mint vezetékes netnél. Ismétlem, Speedtest nem ezt mutatja.
Megy sok adat is ami neked nem hasznos, viszont szükséges az adatávitel működéséhez.
Ezeket is át kell vinni és kis mértékben csökkentik a megadott max. sebességet.
Viszont ez a hatás nem jelentős, ugyanis a fizikai réteg eleve magasabb bitsebességen működik mint a megadott elméleti max. sebesség.
Vezetékesnél átalában sokkal jobban túl van lőve a max sebesség, így könnyedén kijöhet az elméleti sebesség Speedtesten is. Illetve azért is, mert vezetékes a kapcsolat. -
dchard
veterán
válasz
rothfb #22347 üzenetére
A torony alatt lófütty sebesség nincsen, mert az állomás saját szektorainak az interferenciáját méred. AZ ideális eset 3-400 méterre, valamelyik szektor főnyalábjában van, teljes rálátással, és úgy ahogy írod: amikor egyedül vagy (vagy legalább is abban az időpontabn amikor mérsz, más nem használja). Természetesen nulla szomszéd állomás mellett, mert azok is rontják az interferencia viszonyokat. Nagyon ritkán, de elérhető ez az állapot.
"Azt amit elsőre közöltek, azt elfogadom, mert olyat láttam itt a fórumban."
Nyilván a 64/16QAM-on egyszerűbb az elméleti maximumhoz közelítő (ám azt el nem érő) mérést produkálni, mint 256/64QAM-on. Ettől még a dolog működik (ahogyan az általam linkelt képen is látszik).
-
-
4Grider
félisten
válasz
rothfb #22348 üzenetére
Valamit csak kell írjanak. Leírja mindegyik szolgáltató az elérhető maximumot (itt is), és a garantáltat is (ami mobiltechnológiáknál pont 0/0 Mbps).
Mit szeretnél? Cellánként ábrázolják neked valami online térképen, hogy a kiosztható maximumból épp mennyit használnak összesen vagy lebontva személyekre a felhasználók? -
trec12
addikt
válasz
rothfb #22340 üzenetére
Türelem mást nagyon nem tudunk tenni, majd lesz frekijük még (nagyon remélem). Nekem ősöknél vidéki kisvárosban családi házban 17/6 szinte mindig megvan. Igaz a torony kb. 300 m-re van no meg abban a celléban szerintem többnyire én vagyok egyedül. (Nem Digi vezetékes terület, Invitel viszont van de keveseknek van mert fos xdsl.)
-
dchard
veterán
-
DevKiller
senior tag
-
ablack
senior tag
válasz
rothfb #21791 üzenetére
Akkor is érdemes lehet bemenni ha már jött e-mailben visszaigazolás december 20-án?
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a www.digi.hu oldalon leadott megrendelési igényét elfogadtuk, adatait rögzítettük adatbázisunkban.
Online jelentkezés időpontja: 2019.12.13 Megrendelési azonosító: *****
Kollégáink hamarosan keresni fogják Önt a megadott elérhetőségein, hogy a szolgáltatás kiépítésének pontos idejét egyeztessék. A szolgáltatás kiépítésének legkésőbbi időpontja a megrendelés visszaigazolásától számított 15. nap. A szolgáltatás kiépítésével egy időben kerül sor a szerződés aláírására."Mikor múlt hét pénteken hívtam őket azt mondták 45 nap is lehet, de nem tudnak időpontot adni még a bekötésre
-
trooper44
csendes tag
válasz
rothfb #21768 üzenetére
Igen, van 2G háló, független volt a készülék már a kezdetektől, úgy adta a Telekom. Sőt ha Telekomos simet teszek bele, jön 4G-n a mobilnet.
Ezért gyanakodtam, hogy elrontottam valamit az APN beállításoknál, de mivel nem először csináltam, a családban kb 6 telót állítottam be, így valami más gond lehet.
-
törölt tag
válasz
rothfb #21474 üzenetére
Miért erőlteted hogy megszűnt ha a tányéros részről beszélünk ott van. http://digi.hu/uj-igeny-muholdas-konstrukciora
-
törölt tag
válasz
rothfb #21399 üzenetére
Hetente többször utazok a Dunántúlon, 90%-ban az M7-esen.
Dual simes a telefonom, de a Telekom simet még nem kellett használnom azért, mert a Digi nem működött volna (úgyhogy abból veszem meg januárban az autópálya matricákat. Én fizetek az adat simért, azzal váltottam ki a Telenor Hellodatát: na, annál stabilabb a Digi, és sebességben sem sokban különbözik, ugyanott, vidéken, és nem 6000, hanem 1000 forint.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- gerner1
- Spórolós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- PlayStation 1 / 2
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!