- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sajog159 #77876 üzenetére
Milyen kábelek vannak a rendszerben? Hálókártya tudja a gigabitet? a 95mbit az a 100 mbites csatlakozásnál szokott lenni, ami a Digi oldaláról kizárt, mert Wifin többet mértél. Valami gubanc nálad lesz. Wifid menne többet szerintem ha az eszköz tudna többet, szerintem ott az iPhone 6S lesz a gyenge láncszem.
-
sajog159
aktív tag
válasz
sajog159 #77873 üzenetére
A wifi sebességgel ki vagyok békülve, bár 5 GHz-en nagyobb sebességre számítottam.
De ennél nagyobb bajom van a LAN-al. Eddig nem is néztem, de Speedtest by Ookla-al 95MBs mértem most (AZ ONT-al ez 600 körül volt). Ez nagyon meglepett. A routernek elvileg nem lenne ehhez köze, nem?
A Windowsban valami nem jól van beállítva?
Örülnék egy kis segítségnek…
l -
sajog159
aktív tag
válasz
sfdrakex #77158 üzenetére
Szia,
Végül is vettem egy ASUS TR-AC57U V2 routert, 2 napja beraktam ONT után. 2 szintes családi ház. A router fent van az emeleten, ott mértem, iPhone6S, 5 GHz-en 170-190 letöltésre és 190-200 a fel, míg 2,4-en 30/60. Speckó szerint 300/800 kéne tudni a routernek, persze, ha egész közel vagyok az Asushoz, kissé gyorsabb, de speckónak kb. a felét, ha tud.
Nem állítottam be a legjobban vagy ez a szokásos elvárható wifi sebesség? -
törölt tag
Sziasztok!
A bridge módba való átállítást csak telefonos ügyfélszolgálaton keresztül lehet kérni? Vagy lehet személyes ügyfél szolgálaton is? Az átállításhoz milyen adatok szükségesek, mit fognak kérni?
-
-
mpo
veterán
válasz
bitpork #77855 üzenetére
Ezt te is és prisz is (#77856) nagyon félreértettétek, pedig szerintem érthető volt.
neked nem kell elmagyaráznom, ki és miért nyer egy tenderen vagy közbeszerzésen.
Nekem sem kell elmagyaráznotok, én is tudom, ki és miért nyer, mert nincs olyan csatornám a kedvencekben, ahol híradó, időjárásjelentés van. -
lapartman
tag
Ezen a ZTE F668 Routeren ki lehet kapcsolni a ledeket hogy ne világítsanak? (miközben a router be van kapcsolva persze)
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Van egy 1000/300 FTTH optikám. Ide van rakva egy Digis modem, egészen pontosan egy ZTE ZXHN F668 típusú. Nincs rajta router, LAN kábellel be van kötve az asztali gépbe, és használok néhány wifis eszközt. A probléma az, hogy bizonyos mobil eszközökkel nem tudom elérni wifin a megfelelő sebességet. Ha laptopról mérek wifit, akkor minden rendben tudja a modem maximumát, kb. 80Mbit letöltést. Viszont ha tableten, telefonon csatlakozom, akkor csak töredékét tudom a sebességnek elérni, 15-20Mbit letöltést. A telefon, amiről próbálom, egy ma kibontott és beüzemelt iPhone 11 Pro. Kábelen mérve tökéletes értékeket kapok.
Mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
-
Borisz76
nagyúr
válasz
#08094976 #77862 üzenetére
Ha amúgy megfelel a Digis cucc, akkor is van megoldás.
Egy dedikált AP-t ( Acces Point - Hozzáférési Pont ) vagy egy routert kell beszerezned. Ha routert szerzel be , akkor azt pedig át kell állítani AP módba.Az újabb routerekben, a menüben van AP mód ....majd restart és meg is vagy.
Ha régebbi routert tudsz szerezni vagy van elfekvőben, akkor pedig így kell beállítani.Kábellel kell összekötni őket.
A Digis cuccon akár ki is kapcsolhatod a wifi-t....
De esetleg jobb az, ha a ház/lakás másik végébe teszed az AP-t és akkor az is szórja a netet.
A Wifiknek érdemes eltérő nevet ( eltérő SSID ) és jelszót adni.
Csak , hogy tudd éppen melyikre csatlakozol. -
törölt tag
Sziasztok!
Digi 1000-es netem van. A router a digi által adott ZTE FV66......
A net sebességével meg vagyok elégedve, PC-n a maximumot kapom. A router álal sugárzott wifivel viszont nem. A telón és a laptopon is nagyon gyenge a wifi. Arra gondtam saját, jobb routert kötnék be. Muszáj a digis eszközt bridge módba tenni? Ez miért kell? Ha nem rakom át, akkor nem tudom a saját routeremet használni? -
wolf88
aktív tag
válasz
sfdrakex #77860 üzenetére
Igen, a bridge módot értettem.Korábban a router intézte a pppoe-t, ott volt megadva a jelszó meg a felh.név.Nálam csak a bridge módot változtatták és utána az én gépem is mérte a jó értéket.Routert ezután állítottuk be. De ez már itt nagyon off lesz, meg végre frankó minden
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- Fotók, videók mobillal
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Vezetékes FEJhallgatók
- Synology NAS
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest