- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
szili.tamas1
senior tag
Lehet most izzitjak a meroeszkozoket
-
Nkboy
senior tag
válasz
szili.tamas1 #25696 üzenetére
Akkor nem csak nálam van gond, szintén Kanizsa.
-
100/50 net megy maximumon - illetve csak 94/54 amíg a digi nem cseréli gigásra az eszközeit a lépcsőházban -, és a digitális tv is okés. (budapest)
Flashget; a mai világban érdemes túlméretezni mindent, én januárban 40/20 digi netet rendeltem, de szerencsére nem elégedtem meg egy 100-as routerrel, hanem tl-wdr3600 lett, erre a nyáron jól (2.5x) megemelték a sebességet, vehettem volna új routert, de a fentiek miatt nem kellett, arról nem is beszélve, hogy dual band okán a teljes netes sávszélesség átmegy 5 GHz hálón, csak 2.4 GHz képes routeren ez sem lenne okés.
-
Flashget
félisten
nálam 94 mega volt a max amíg nem cseréltem le V2-re, de a digis switch is csak 100-as volt még.
digi lanra nem éri megvenni a V1-t csak annak aki 100%-ban biztos, hogy nem lesz 100-as netnél erősebb nála. de a mai világban semmi sem biztos
viszont 100-as netig teljesen jó, de én is eladtam így nem tudom megnézni mit tud 500-as neten. -
válasz
Flashget #25687 üzenetére
sok embernél kifullad az utolsó gyári firmware alatt 108 megabit/sec sebességnél, neked is írták régebben; link
azért írtam, hogy határeset, mert több helyen is tapasztaltam jómagam is, hogy a legjobb gyártói firmware verzióval is pont, vagy néhány megabit/sec híján viszi csak át a 100-as digi pppoe netet, már ha gigás hálózatról van szó, és adott a 108 - 110 megabit/sec. -
spammer
veterán
Nálatok is gebasz van? 50 helyett 18 Mbit, és a TV adás is döglődik, folyamatosan szétesik a kép.
-
mester6
tag
Nem voltam elég precíz. A korábbi tipus alatt a V 1-es verziókra gondoltam. Digi internethez- még csak folyamatban - szeretnék jó routert vásárolni. Tudnék vásárolni használtan V 1-est , vagy Újonnan jelenleg TP-LINK TL-Wr 1043 V2.1-es routert.
Ezért fordultam hozzátok tanácsért, amit köszönök. -
mester6
tag
Ismeri valaki a TP-LINK TL-WR1043ND V2.1-et? Jobb mint a korábbi verzió? Ez is ajánlott , vagy csak a korábbi típus?
(Kösz minden infót, vásárlás előtt állok.) -
Billu
aktív tag
Csömörön hajnal óta nincs internet, telefon.
Van itt valaki a környékről?
-
PeterPH
senior tag
válasz
< CyberBob > #25666 üzenetére
Nem, az egy router, amit a társasházakban (FTTB terület) adnak a 100 Mbit feletti sebességek és telefon együttes előfizetése esetén.
Az ONT típusa általában ZTE ZXA10 F625G. Bár valaki nemrégiben a huawei ONT képét tette be, illetve emlegettek Huawei HG8242-B típusú ONT-ot is.
-
TeeJay
félisten
ó mi lesz veled DIGI az 50-100-200-500-1000megabites csomagokkal ha bevezetik a .... ?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Intenetadó-témával ide fáradjatok: [link]
Ne spamoljuk szét az összes fórumot.
-
mester6
tag
válasz
ludsimon #25616 üzenetére
Én csak az üzletkötőtől tudom, hogy a routert nekem kell beszerezni. Az üzletkötő nem mondott típust, hogy mit adnak , amihez a telefonnal a, a tv-vel és a routerrel, lehet csatlakozni. Én is szeretnék egy ilyen készüléket már látni. Jó lenne, ha valaki tudna képet fel tenni.
-
HZoli87
veterán
ZTE mögé lehet valahogyan kötni a saját routert, hogy arról menjen a WLAN? De csak a WLAN-t, a ZTE-ben pedig kikapcsolnám ezt a részt.
-
HZoli87
veterán
válasz
hackeeeee #25610 üzenetére
Sehol sem írtam, hogy húztak be kábelt. Voltak nálunk az igényfelmérők, megnézték a lépcsőházi eszközt és a korábbi kábelezést. Mindent rendben találtak, az igényfelmérő lapra ráírta (nem biztos hogy így hívják, ezt adta le utána a központban), hogy létra és minimum 60 méter kábel kell a szereléskor. Természetesen ezt meg is beszéltük. Hétvégén már előre készültem, korábbi koax kábelt eltávolítottam, elpakoltam amit kellett, díszléceket felszedtem, plusz megrendeltem az új routert, mert a régi kevés lett volna. Tegnap pedig beállított két "műszaki", és hozták ezt a sz@rt. Most már bánom, hogy engedtem beszerelniük. Tegnap óta nincs telefon, süket (bejelentve, egyelőre nem tudták megoldani). Wi-Fi-je is egy kalap szar.
Most jöttem a központból, nem sok kellett volna, hogy csúnyát mondjak a kedves, de nem túl értelmes hölgynek. Hiba javítása folyamatban van.
-
MDanny
senior tag
Rákoscsaba-Újtelepen is dolgoznak a hálózaton, errefelé már régen láttam mozgolódást.
-
PeterPH
senior tag
válasz
< CyberBob > #25614 üzenetére
Az ONT-ot nem tudod konfigurálni, vagy 1 db. gépet kötsz rá, vagy 1 db routert.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
mester6 #25612 üzenetére
Amennyire én láttam (pontos típus nélkül bármi lehet) négy lan csatlakozó és wifi is van a dobozon, így router nélkül is menne és nem kell a win-ben kapcsolatot létrehozni.
Viszont akinek ilyen van az mutatna egy képet, hogy hol nyit portot pl. utorrent-nek illetve le lehet-e tiltani a wifi-t? -
Young92
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni, hogyan is lehetek aktív feltöltés során, Digi 50/30 netem van. Utorrent beállítások rendben vannak. ZyXEL NBG-418N routeremet szeretném beállítani.
Előre is köszönöm. -
mester6
tag
válasz
< CyberBob > #25596 üzenetére
Szerintem, csak csatlakozó pontot adnak, amihez kötheted az eszközeidet. tv, router, telefon.
Egy set top box , ha kéred a digitális tv-hez. (300Ft/hó). -
lajos0001
tag
válasz
HZoli87 #25602 üzenetére
Akkor, miután a központban regisztrálták a zte mac címét. Ezzel (is?) ellenőrzik a hívási jogosultságot. A szerelő is beszólhatott volna ezért a központba. Nálam így csinálták. Nem titok, meg lehet kérdezni, megtörtént-e.
Ha ez biztosan megtörtént, és mégsem OK a telefon, jelentsd hibára.
-
HZoli87
veterán
Tiszteletem!
Csak nem úsztam meg ezt a ZTE csodát (DIGINet 200 és telefon), hiába egyeztem meg az igényfelmérőkkel a kábelezéssel.
Végigmentem a ZTE beállításain, Wi-Fi egész korrekt (érzésre nem rosszabb mint a WR941ND), torrent megy (upnp bekapcs, portnyitás).
Egy problémám van, az pedig a telefon. Phone1 / Unregistered. Vajon mikorra javul meg? Kb. 1 órája mentek el a szerelők.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!