Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Becenick
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Én már korábban érdeklődtem a csomag iránt és én is ugyanezt a választ kaptam annyival kiegészítve, hogy nem csak hogy azt ellenőrzi a kolléga, hogy elérhető e a csomag, hanem azt is, hogy adott hardver megfelel e a csomag "követelményeinek".....
Valahol értem is. Mert ha ezt nem tennék meg, akkor tömegesen mennének reklamálni az ügyfélszolgálatra, hogy nincs meg a garantált sebesség, holott lehet nincs meg a technikai feltétele ....
De csak kérdés. Nem lett volna egyszerű beleírni az ászf-be, hogy bár a garantált sávszélesség ennyi.... az ügyfél számítástechnikai eszközeinek teljesítményére nem vállal garanciát ? -
válasz
Flashget
üzenetére
más szolgáltatóknál működik azért úgy is, hogy telefonon megrendeli az előfizető, és elég a rögzített hívás is, vagy esetleg kiküldik a szerződést - ha első szerződés, és nem hosszabbítás vagy módosítás, akkor jellemzően kiküldik -, amit x napon belül kell aláírva visszaküldeni.
-
-
Becenick
tag
válasz
Drenadar
üzenetére
Reklamáció (részemről) nincs is.
Rosszabb nem lett a helyzet és ilyen áron szerintem nincs hazánkban ehhez hasonló szolgáltató. Ez csak egy szimpla észrevétel volt, ami laikus halandóknak nem túlzottan érthető, hozzáértő bennfentes szakember pedig nem erősíti meg a technikai akadály meglétét. Így közülünk legtöbben inkább azt valószínűsítik, amit korábban írtál, hogy technikai akadály helyett inkább a "minek annyit vesződni vele" politikát folytatják....
Emiatt esik egy aprócska csorba az igazságérzetünkön.
De ezt is túléljük.
Más. Illetve kapcsolódik a dologhoz. Gyorsabb neten is gondolkodtam. Mivel 2 év hűséggel akkora összeget fizetnék a továbbiakban, mint amekkora a jelenlegi előfizetés.
Több routert is néztem már:
[wan-lan speed]
A linksys ea6900 ac1900 egy csöppet drága még.
A listában sajnos nem szerepel és olyan rengeteg tesztet / adatot sem taáltam róla, de a Tenda W1800R-el kapcsolatban van bárkinek tapasztalata ? Ezt úgy "emberi áron" forgalmazzák....Jelenleg nem érzem úgy, hogy tudnám használni vagy inkább másképp fogalmazva "kihasználni" az 1000-es netet. De az 500-as csomag 100-as feltöltése azért csalogató. hm
De mivel jelenleg tp link 1043nd működik. Ezzel egyelőre még nem sok értelme lenne a váltásnak.
Sakkozok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
zsolt501
üzenetére
Jó már neked, nekem anno ezt írták:
"A csomag biztosításának technikai feltételei vannak, ezért kollégáink megvizsgálják, hogy az Ön által megadott lakcímen elérhető-e a kért csomag, melynek eredményéről és a további teendőkről legkésőbb 15 napon belül e-mail-es tájékoztatást küldenek Önnek."Semmi pozitív visszajelzés Óbuda szívében.

-
zsolt501
nagyúr
Nem értek senkit, arról volt szó, hogy év végéig kell a váltásnak végbemenni, ha addig valakinél nem történik meg a váltás, akkor kell panasszal élni, sajnos addig nem lehet mit tenni.
Szóval türelem, és kitartás, én holnap megyek szerződést módosítani az ügyfélszolgálatra, mert 48 munkaórán belül kell bemennem, és akkor már többet tudok majd én is.
Mivel ezt a levelet kaptam ma.Köszönettel fogadtuk igényét a DIGINet 1000 internetes csomagunkra vonatkozóan.
Megrendelését a következő nyilvántartási számon rögzítettük: 319
Kérjük, a szerződéskötéshez 48 munkaórán belül fáradjon be az Önhöz legközelebb eső személyes ügyfélszolgálati irodánkba, mely elérhetőségét és nyitva tartását a következő címen tudja megtekinteni: http://digi.hu/lakossagi/ugyintezes/kapcsolat A szolgáltatás kiépítésének vállalt határideje: 30 nap
További információval vagy kérdéssel kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@digikabel.hu címen, vagy a 0-24 óráig elérhető 1272-es telefonszámon.
Köszönjük, hogy a DIGI szolgáltatását választotta!
Üdvözlettel,
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
Infovonal: 1272
Weboldal: www.digi.hu
-
Ksix
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Tudom, de amikorra már nem kellett felolvastatni a diák alján lévő szöveget, akkora én már áttértem a könyvekre, talán pont ez segít a jobb szövegértésben.

Kompromisszumként mondjuk a 13. és a 18. oldal között nézzük meg a 14. oldal tetejét is, ez még szorosan a te 13-ik oldalhoz kapcsolódik, pont mint a diáknál a szöveg, még ugyanaz az 1.2-es pont, magyarázat a táblázathoz, amire te hivatkozol:
"Azon Előfizetők, akik 2014. július 7. előtt StartNet szolgáltatásra kötöttek előfizetői szerződést, azok a továbbiakban DIGINet 50 néven vehetik igénybe a szolgáltatást. Azon Előfizetők, akik 2014. július 7. előtt BaseNet szolgáltatásra kötöttek előfizetői szerződést, azok a továbbiakban DIGINet 100 néven vehetik igénybe a szolgáltatást. A TopNet szolgáltatást igénybe vevő előfizetők átállítása DIGINet 200-ra folyamatosan zajlik, a műszaki fejlesztések elkészültével a Szolgáltató folyamatosan állítja át a TopNet előfizetéseket DIGINet 200-ra. A DIGINet 200-ra való átállítás átmeneti idejére a TopNettel rendelkező előfizetők sávszélességét a Szolgáltató 100/25 Mbps-ra növelte."
Ebből kiderül, hogy te olyan előfizető vagy, aki 2014. július 7. előtt BaseNet szolgáltatásra kötöttél előfizetői szerződést, így te a továbbiakban DIGINet 100 néven kapod a szolgáltatást. De ettől ez még nem érvényes a TopNET-esekre, ők nem vehetik igénybe DIGINet 200 néven az eddigi szolgáltatásukat, hanem ahogy fent írják, a TopNet szolgáltatást igénybe vevő (érted, vevő, nem vett, jelen, nem múlt, mert létező csomag) előfizetők folyamatosan lesznek átállítva DIGINet 200-ra. Nem július 7-étől, nem július 15-étől, folyamatosan. És amíg nincsenek átállítva, addig bizony továbbra is TopNet szolgáltatást vesznek igénybe, tehát a TopNet nincs még hatályon kívül helyezve, nem került ki az ÁSZF-ből (lásd 18. oldal), nincs még kivezetve, csak már nem forgalmazzák, nem lehet megvenni. Hivatkozni is lehet rá, és hivatkoznak is rá, például a következő mondatban is, azzal, hogy TopNettel rendelkező (nem rendelkezett, szintén jelen idő, létező dolog).
-
Drenadar
veterán
válasz
Gejza1981
üzenetére
szerintem meg a növeléseket meg kellett volna várni a fejlesztésekkel és akkor nem lenne szegény topnetesekkel ez a hiszti...
valószínűleg technikai okai vannak hogy nem az történt amit mi olyan nagyon logikusnak gondolnánk itt a fórumon egy DIGI-s üzleti döntéshozó sem jött ide és kérte ki a véleményünket hogy hogyan is legyen? sajnálatos...
itt üzletpolitikáról van szó, és olyan dolgokról amikbe nem látunk bele.
de senkinek sem lett rosszabb a helyzete az alap szerződéshez képest, szal reklamációnak helye nincs. -
Gejza1981
tag
válasz
Becenick
üzenetére
valóban kezelhették volna __normálisabban__ a topneteseket
lehet célszerű lett volna az alsó csomagokat addig nem piszkálni amíg nincs mindenhol eszközcserede mivel akinek topnetje van annak nem véletlenül, így úgy gondolták úgy sem fognak elvándorolni és/vagy szórakozni amíg átállnak
-
Becenick
tag
válasz
Gejza1981
üzenetére
Fantasztikus.

A szolgáltatás minőségével nem volt problémám sose, úgyhogy nem akarok túl sokat "károgni", de ha eddig a legmagasabb árat fizette az ember a korábbi csomagok között. Valahol várhatná az ember, hogy ne a fütty rossz oldalán legyek most se, ha van rá lehetőség.
(szerintem a feltöltési korlát 50-re állításának nem lett volna akadálya)
Ettől függetlenül mondjuk tény, hogy még így sem drága a szolgáltatás. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
laciiiiiii
üzenetére
(#20267) Becenick , (#20261) laciiiiiii: Nálam is ugyan ez a helyzet, viszont még nem emelték azért ennyi szóval várni kell, mert mindenkinek fogják úgyis (lehet még 1-2 hónap is akár).
-
Flashget
félisten
válasz
Becenick
üzenetére
személyesen üfsz-en...vagy ha meghatalmazol valakit vele akkor ő intézi el amihez le lehet tölteni forma nyomtatványt.
-
Disque
aktív tag
válasz
Flashget
üzenetére
Igen, de ez is benne van:
A TopNet szolgáltatást igénybe vevő
előfizetők átállítása DIGINet 200-ra folyamatosan zajlik, a műszaki fejlesztések elkészültével a
Szolgáltató folyamatosan állítja át a TopNet előfizetéseket DIGINet 200-ra. A DIGINet 200-ra
való átállítás átmeneti idejére a TopNettel rendelkező előfizetők sávszélességét a Szolgáltató
100/25 Mbps-ra növelte.Jah már írták, le vagyok maradva

-
-
Drenadar
veterán
válasz
Becenick
üzenetére
Arra szerződtél amire. Azt kapod amire szerződtél. A Digi önkényesen nem fog neked lefele váltani csomagot, hivatalos infó pedig az amit tudsz: év végéig megtörténik a 200-asra váltás.
Le lett írva (n+1)x ha téged zavar hogy egy ezressel többet fizetsz, akkor ne itt csapkodd a palávert, hanem hívd fel őket szépen és kérj csomagmódosítást egyel kisebb csomagra... és megoldódott a problémád. Ennyi.
hüp hüp hüp barba trükk! -
Becenick
tag
válasz
laciiiiiii
üzenetére
Na én is jókor posztoltam.
Detto...
Ezt stabilan tudja. Ezzel korábban elégedett voltam.

-
kabelmania27
félisten
válasz
laciiiiiii
üzenetére
Lehet a hálózat ennyit bír arrafelé.
-
Becenick
tag
Arról valakinek van információja, hogy meddig tarthat a 200-as csomagra való átállás ?
Én eddig nem tapasztaltam problémákat a szolgáltatással kapcsolatban, szinte mindig a maximum környékén tudtam használni, de most topnetesként egy kicsit csalódott vagyok.
Függetlenül attól, hogy most sem lassú a net, nem igazán értem, hogy a korábban legnagyobb csomagban lévő ügyfeleknél "átmeneti megoldásként", miért a 100/25 korlát került beállításra és miért nem 100/50?!
Nem hiszem, hogy technikai akadálya lenne a dolognak, miközben még az ezer Ft-al olcsóbb, 1-el kisebb csomag is képes az 50 körüli feltöltésre...
Jelenleg az át nem állított digi200-as (vagy átmenetileg topnet-es) csomagnak semmi létjogosultsága nincs.
Ennyi erővel az árát is igazíthatnák a kisebb csomaghoz.
Ez az "így jártál, de majd lesz valami egyszer csak" hozzáállás nem túl szimpatikus. -
zoltan6
addikt
válasz
laciiiiiii
üzenetére
mert a lépcsőházi 100-as svitch nem bír el 150-et?

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
laciiiiiii
üzenetére
Hogy jobban örülj amikor kicserélik a lépcsőházi eszközöd.
-
Drenadar
veterán
válasz
laciiiiiii
üzenetére
hogy kevesebbet kelljen dolgozniuk.... feleslegesen.
-
laciiiiiii
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy a 80/25-ből miért nem 100/50 lett egyből? Miért maradt a feltöltés 25?
-
Flashget
félisten
-
Ksix
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Hát akkor értelmezzünk közösen, ha már az olvasás helyett diákat néztél hétfőnként.

Az ÁSZF nem szól már nem létező csomagokról, mert ami senkinek sincs/lehet, arra nem csinálnak ÁSZF-et. A nem igényelhető azt jelenti, hogy ha bemegy egy új ügyfél, vagy egy régi, és szeretne TopNET csomagot rendelni, már nem teheti, meg, mert nem igényelhető. De attól még élő, létező csomagok, nyugodtan meg lehet nézni az online felületen, a számlán, hogy a TopNET csomag után kérik el a havidíjat, nem DIGINet 200 után, amihez oda is van csillagozva, hogy "* A jelenlegi TopNet csomaggal rendelkező ügyfelek szolgáltatásának fejlesztése folyamatban van DIGINet 200-as csomagra." Tehát nem történt meg, tehát nem szűnt meg, folyamatban van, még létezik a TopNet csomag.
Remélem így már érthető.
-
Calogero
addikt
válasz
Flashget
üzenetére
TOPNET nem szűnt meg, csak már nem igényelhető.
Aki még nem került át a Digi200-ba mert nem kábelezték újra, nem cseréltek switchet, arra még mindig az eredeti garantált sebesség vonatkozik. (Még én is Topnetes vagyok)
Amúgy gondolkodok 500-ason, csak félek hogy nem bírná a gépem (inkább a HDD-re gondolok hiszen arra menne a töltögetés (le/fel) -
Flashget
félisten
A DIGI Kft. 2014.07.22-től hatályos Általános Szerződési Feltételeit (Kábel TV, Műholdas TV, internet, telefon ÁSZF-et) itt találja.
13. oldal a mérvadó.
Te amire hivatkozol abban ők leírják már nem igényelhető csomagok.
2.1 Nem igényelhető díjcsomagok 2014. július 15-tőlGyakorló szülőként tudom, hogy a NAT 1995-ös bevezetése óta a gyerekek amit olvasnak nem tudják értelmezni. Ezt igazolják azok a tesztek amiket írogatnak velük országosan. Nekünk hétfőnként nem volt tv maradt a dia vetítő esti programként

-
pandras
csendes tag
Milyen routert érdemes beszerezni a Digi 1000 mbps sebeséghez, hogy ne kelljen hamar cserélni, bár az 500mb is elég most, de a malőröket valamivel kompenzálni kell ( egy másik szolgáltatóval nem tudtam megállapodni, hogy a 8mb az nem 15! el is váltunk! soha többet )
-
karoka01
csendes tag
Sziasztok! Volt ma valamilyen karbantartás megint? Mert nálam reggel 8 óta nem volt net,és csak egy órája jött vissza. Valamint nálam még semmilyen sebességnövekedés nem volt,ugyanúgy maradt a top netes sebesség (Kecskemét).
-
Ksix
tag
Oh, úgy látom sikerült vitát kirobbantanom, pedig nem volt szándékomban.
Igaza is van gre3nwarnak, egy dologgal nem lehet az 1000 Mbps-t kihasználni, 80 MB/s volt egyelőre a maximum ami torrenttel nagy nehezen kijött belőle, ami csak egy kicsivel több, mint az 500, de nem is ez a lényeg. Mert ahogy zsolt501 is mondta, az internetet általában nem egy ember és nem egy dologra használja egyszerre, pont az a gigabit előnye, hogy mehet sok minden párhuzamosan, és nem zavarják egymást. Előtte TopNetesként figyelni kellett arra, hogy pl. multiplayerezéshez le kellett korlátozni a torrentet, vagy hogy egy elindított nagyobb letöltés miatt esetleg szakadozik a voip vagy a netflix, és így tovább (pedig annak idején amikor bejött a TopNet, ott is ez volt a kérdés, hogy minek az, ki tudná azt kihasználni
). Ezt meg egyelőre nem használja ki semmi teljesen, így gond nélkül elfér minden egymás mellett. És az 500-as csomaghoz képest csak 1000 forinttal több, havonta, abból egy esti sörözés vagy 3 liter benzin nem jön ki, nem arról van szó, hogy kétszer annyit fizetek a kétszeres sebességért, akkor tényleg nem érné meg.
De egyébként én azért is rendeltem, hogy kipróbáljam mit lehet kihozni belőle, nem kizárt, hogy hosszútávon csak 500-as lesz belőle, mert a speedtest is csak reggel ilyen fürge, napközben inkább csak a 700-as tartományban mozog, és a gyakorlatban sosem lesz kétszer gyorsabb, mint az 500-as csomag. A letöltésnél meg tényleg tök mindegy, hogy most másfél, vagy két perc alatt jön le valami. Feltöltésnél viszont jól jön a 100, azért nem is maradtam a 200-as csomagban, és spórolok meg 2 év alatt 50eFt-t, ahogy B-L-A-C-K írta, én benne vagyok az 5%-ban.
És amire még nagyon jó volt a gigabit, hogy az 500-as csomagot vitte volna a régi router/konfig is, ahhoz semmit nem kellett volna csinálnom, ehhez meg annyi dolognak kellett utánajárnom/megtanulnom/megcsinálnom, mert nem triviális a dolog, hogy már ezért is megérte.
-
TeeJay
félisten
válasz
zsolt501
üzenetére
nyugi ez valami sablon levél mert én is ezt kaptam holott szimplán csak írtam nekik egy levelet hogy érdeklődnék technikailag rendelhető-e
már 2x küldtek levelet hogy megrendelés esetén itt ott jelentkezzek pedig semmi féle rendelést nem tettem.
ma meg a tulaj küldte át email-ben hogy azt kapta hogy sajnos technikailag még nem rendelhető így egyelőre várni kell és 30napon belül majd megkeresik ha már elérhető lesz.
nem mintha 100/50 nem lenne elég
gre3nwar
mag-on tudod hány top feltöltőnek volt betéve 200+ MB-os (megabájt) utorrent fotó?
annyit láttam hogy ihaj szóval bőven ki lehet hajtani csak legyen alá vas meg legyen olyan a hálózat -
válasz
jozsef8
üzenetére
Felesleges azokkal foglalkozni, akik szerint felesleges.
Önmagukat próbálják meggyőzni, hogy semmi értelme a gigabites kapcsolatnak, mert úgyse lehet kihasználni, miközben nyilvánvalóan ki lehet. De erről én nem nyitok vitát, mert engem senki nem tud meggyőzni arról, hogy "felesleges". 

-
jozsef8
aktív tag
válasz
Zsolteecah
üzenetére
Miért lenne felesleges? Attól hogy te nem tudod kihasználni más még ki tudja. Nem kötelező megrendelni még mindig...
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Igen igen, rengeteg hír kerekedett ebből a témából, de igazából - ugyebár - csak az "eladható" IPv4 címek fogytak el a RIPE-nél, ami azért nem azt jelenti, hogy "elfogytak az IPv4 címek". De persze a média ezt előszeretettel fújta fel, és nyomta róla a híreket úgy, mintha a világvége közeledne. (Persze előbb utóbb muszáj lesz lépnie a cégeknek. Tippem szerint elsősorban a mobilszolgáltatóknak, mert a mobilnetre csatlakozó eszközök száma egyre nő, így az ő hálózatukon muszáj lesz IPv6-ra váltani hamarosan. A Digi meg szerintem bőven rendelkezik elegendő IPv4 címmel, amivel a kábeles ügyfeleket ki tudja szolgálni, így neki nem sürgős a dolog.)

-
maoAAC
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem már kezd elegem lenni a DIGI-ből. Elvileg TOP netem van, gyakorlatban sose kapom meg a full sávszélt, hanem annak a felét. Ha router nélkül használom elvileg egy kicsit gyorsabb, de akkor se megy 70 MBit fölé. Írtam a diginek, de kitérnek a válasz alól vagy pénzért hívhatok szerelők aki teszteli a netem, mert a garantált minimum az adott. (8/4) Ja és mérjem router nélkül a netet. (nem akartam visszaírni, hogy....)
Router: Linksys EA2700
Gép: Gigabites hálókártyaVan valakinek valami ötlete? Vagy csak engem szivat a digi, vagy ha elvileg 200-asra emelik és esetleg kicserélik a routerüket a lépcsőházban, akkor helyrejön?
[URL=http://www.speedtest.net/my-result/3643102448][IMG]http://www.speedtest.net/result/3643102448.png[/URL]
-
Zsolteecah
tag
válasz
Gabor901127
üzenetére
Felesleges szerintem a gigabit,erős cpu kell hozzá és azért végtelen tárhely is kb ha jól ki akarod használni.
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Én már használom egy ideje, Digi-s SixXS PoP-on keresztül, AICCU-val. Hátránya nincs, előnye sem nagyon, de megcsináltam, "miért ne" alapon.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben ennél jobban bele fog merülni Digi az IPv6-ba, tekintve azt, hogy nem sok site ill. szolgáltatás van, ami használja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Na igen, gigabites csomagban ez jó lenne, feltéve ha magasabbra is állítanák.

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Azt nem tudom.

De talán a protokoll is újabb.
-
zsolt501
nagyúr
No ez jó most meg ezt a levelet kaptam a Digitől...
Köszönettel fogadtuk igényét a DIGINet 1000 internetes csomagunkra vonatkozóan.
Megrendelését a következő nyilvántartási számon rögzítettük: 319
Kérjük, a szerződéskötéshez 48 munkaórán belül fáradjon be az Önhöz legközelebb eső személyes ügyfélszolgálati irodánkba, mely elérhetőségét és nyitva tartását a következő címen tudja megtekinteni: http://digi.hu/lakossagi/ugyintezes/kapcsolat A szolgáltatás kiépítésének vállalt határideje: 30 nap
További információval vagy kérdéssel kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@digikabel.hu címen, vagy a 0-24 óráig elérhető 1272-es telefonszámon.
Köszönjük, hogy a DIGI szolgáltatását választotta!
Üdvözlettel,
DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.
Infovonal: 1272
Weboldal: www.digi.hu
A poén az, hogy az 500-ast és nem az ezrest kértem...

-
Mr Bond 007
őstag
válasz
radi8tor
üzenetére
Ahogy nézem még nincs.
Van ennek bármi előnye a több kiosztható címen kívül? -
radi8tor
MODERÁTOR
DIGI vajon mikor vezeti be az IPv6-ot?
-
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster
üzenetére
gomdolom minden csatlakozásnál uj ip t oszt ki a rendszer

PPPoE kapcsolat egyik ismert jelensége
ADSL korszakomban a free tárhelyről való letöltésnél óránként engedett 1x letölteni...kapcsolat bont majd újra vissza és lehetett tölteni megint. Chellosok ezt szívták meg anno.
-
ZoleeHU
tag
Tiszta rendes szerelők vannak a DIGInél.
3x hívtam fel őket, net módosítás és az sd box hibája miatt.
A netre semmit se mondtak (nem lehet, lehet, talán), a box-ra kiküldtek egy embert.
Ez az ember nem beszélt mellé, mondta, sd box rossz, hd box lesz helyette (ugyanannyiba kerül
).
Ráadásul a netet is elintézi.
Hát mi ez ha nem rendesség?
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj Istenem már vicc ami ezzel a témával megy. Kezdjük ott senkinek se akarom megmondani mit vegyen, hiszen lesz@rom ki mire költi a pénzét, csak elmondtam a vélemény amit szerintem csak szabad, nem? A másik meg már vártám hogy valaki sportkocsi hasonlatokkal jön ezzel kapcsolatban ami szintén vicces. Érdekes elmondtam a véleményem egyből az jön biztos irigykedem, mennyire zavar engem ha más megveszi, közben meg szerintem ha értelmesen elolvasnád tudnád miről is beszélek.
De itt a témát le is zárom, már bánom felhoztam.
-
so_ha
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
"ennek ellenére megrendelik. Prohardverezni meg nem fognak tőle gyorsabban"
Szerintem nem kell más fejével gondolkodni, elég mindenkinek a sajátjával!
Ne akarja senki másnak megmondani, hogy mi lenne a tuti, pláne, ha nem is kérték meg rá.Aki tudatos vásárló (mindegy, hogy terméket, vagy szolgáltatást vesz meg), el tudja dönteni, hogy neki mi, és mennyiért éri meg. Bizonyára sokan vesznek az életük során olyan dolgokat, amik késöbb feleslegesnek, kihasználatlannak bizonyulnak. De én sem azért hajtok sportautót/motort, hogy állandóan 300-al menjek, ... de ha akarok, akkor megtehetem ... talán érthető.
-
válasz
TeeJay
üzenetére
tőlem négy szomszéd is maximumon vihetné wifi útján a 100-as netet, ha van megfelelő 5 GHz képes ellenoldaluk, 2.4 GHz esetén pedig valamivel alacsonyabb sebességen, már ha nem lenne védve minden létező módon, de némi galiba, rendőrségi ügy elindításához nem kell gyors sebesség, elég csak az idegen net, ráadásul az is bukná a dolgot részint, aki nem hajlandó levédeni a hálózatát...
-
TeeJay
félisten
válasz
unravel
üzenetére
addig míg gyerekpornót nem fogyaszt valaki rajta és nem csönget majd a rendőrség házkutatás címszóval

mondjuk wifin mennyi mehet át az is egy érdekes kérdésettől már csak az lehet jobb mikor egy emeletre megrendelik az 1000-es csomagot és 3 lakásra routerrel szétosztják kábellel a havi díjat meg szétdobják. harmad áron gigabit

Mr Bond 007
ncore-on láttam olyan top feltöltőt akinek 250MB (megabájt) összejött egy cucc feltöltésére is
valszeg 10G linken volt vagy több gigabitessel tolta egyszerre
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
LSL1337
üzenetére
Tudod a világon nem csak a digiseknek van lehetősége gigabiten torrentezni
Sok seedbox szolgáltató 1gbit/1gbit-et is tud. Tény hogy bizony kihajtja rendesen azokat is. 10gbit-es emberkét is láttam már 1gbit feletti töltési sebességgel. Ott már persze nem vitte a maximumon -érthető okokból.
Szóval jó lenne ha rájönnél hogy a torrent röhögve kihajtja a digi bármelyik csomagját.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diopapa
üzenetére
Most komolyan miért kell ezen veszekedni már nem tudom mióta? Mit nem értettél meg azon amit már huszonharmadjára írok le?
Aki egész nap tölt persze hogy megéri neki, de aki egy héten letölt vagy 10-20 filmet annak tök felesleges, értelmetlen, viszont sokan ennek ellenére megrendelik. Prohardverezni meg nem fognak tőle gyorsabban.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Robotporszívók
- Windows 10
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iOS alkalmazások
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ennyinek kéne lennie és sok szolgáltatónál ennyi is.

).