- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Diopapa
addikt
válasz
B-L-A-C-K #20192 üzenetére
Abszolút nem piszkálásként, de én pl tényleg nem értem miért írtad. Eleve írd már le kérlek, mi a "kihasználás"? Kis takony koromban (18 évesen) lett mobiltelefonom, akkor is az volt a duma "minek, HOGYAN HASZNÁLOD KI?". Tényleg érdekelne. Nem elég, hogy röccenésmentesen intézni a netes dolgait?
-
zsolt501
nagyúr
Azt látom, hogy sokaknak a torrentig terjed a tudása, illetve egy gépig, az viszont eszükbe sem jut, hogy egy előfizetéssel egy családon belül bizony több gép is lehet.
Bizony több olyan helyen is jártam már, ahol egy családon belül 4 számítógép is volt (nagy család) és bizony ott jól jön a nagy sávszélesség, mikor mindenki mást akar nézni pl online film...
Szóval egy ilyen 500-as vagy 1000-es előfizetés esetén ne csak az 1 gépes rendszerben gondolkozzatok. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
TeeJay #20189 üzenetére
"miért fáj ha valaki megrendeli a gigabitet amiből 900megabit meg lesz neki és azt szénné hajtja megfelelő géppel meg routerrel?"
Úgy látom kár volt felhoznom ezt, mert már megint ott tartunk hogy engem zavar, fáj, irigykedem stb...Írjam le ötödjére hogy nem erről van szó? Szerintem ha elolvasod még1x tudod mire értettem.
-
LSL1337
őstag
válasz
Mr Bond 007 #20185 üzenetére
igen ha 120mbit-et kiakasztja, akkor LOGIKUs hogy az 1000-et is. igazad van
torrent is a végtelenségig tökéletesen skálázódik, mint minden az informatikában.
te leírod az elképzelt dolgaid, és én vagyok a hülye, mert nem nyelem be. OKÉ FŐNŐKegy srác már linkelt 900Mbit-es speedtest-et, ezért TŐLE kérdeztem hogy van valami igazi is, ami kiakasztja a netet, hogy igazam volt-e azzal hogy 500Mbit-et rendeltem, vagy nem, mert van ami tud fölé menni.
szóval akinek ezrese van linkeljen,[moderálva] köszi!
[ Módosította: radi8tor ]
-
TeeJay
félisten
válasz
B-L-A-C-K #20186 üzenetére
ha azt nézzük az emberek többségénének a 40/20-as csomag is tök értelmetlen volt mert jóformán alig használták ki... a 80/25 meg aztán főleg
most kapott mindenki 50/30, 100/50 meg 200/50-et
szerinted ezt az egyszerű facebook/youtube/gmail harcosok ki fogják használni? nem
miért fáj ha valaki megrendeli a gigabitet amiből 900megabit meg lesz neki és azt szénné hajtja megfelelő géppel meg routerrel?az 500 és 1000 csomagnak pl lehet valaki a 100megás feltöltés miatt látja értelmét amit szintén nem igen lehet kihasználni de azott helyzetben fele annyi idő alatt el lehet vele érni a célt.
mióta 100/50-em van a letöltést alig tudom kihasználni, a feltöltést is csak torrenten
és ott is csak azért mert folyamatosan tolom be a cuccokat és van kinek tolni
hajnalban esélyed nincs 15-20megabittől többet kicsiholni több száz seedelt torrent és 300+ GB adat mellett sem. egyszerűen nem kell a feltöltésem mert van rajtam kívül 200 másik DIGI-s most már minimum 30megabit feltöltéssel és kvázi minden anyag olyan mintha szerveresek tucatjával lenne tápolva. -
-
mlinus
őstag
válasz
LSL1337 #20183 üzenetére
neked ilyen képmániád van? szerintem direkt hazudik miondenki?
nem fogok tudni képet mutatni, itthon csak 250mbit van. Ettől függetlenűl a steam és a torrent biztosan kihasználja az 1gbitet, sőt, akár többet is, ha bírja a háttértárad. De ha nem hiszed, akkor az a te bajod.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Diopapa #20178 üzenetére
Látom amit írtam a lényegét nagyon nem érted. Most jössz itt egy proci hasonlattal, jó hogy nem azt mondod akkor ilyen alapon mind1 hogy Trabant vagy Ferarri...
Egy átlagos felhasználó mit ér el az ezress nettel? Kb annyit hogy egy 10 gigás film 6-7 perc helyett 2 perc alatt jön le...Ez kb annyi idő hogy szerintem abszolút nem éri meg, internetes oldalak meg semmivel sem lesznek gyorsabbak.
-
Diopapa
addikt
válasz
B-L-A-C-K #20177 üzenetére
Hjah, a szgép időm 95%-ban nem "használom ki" az i5-ömet, hiszen csak netezek, max programozgatok. Még is, amikor kell kell. Én spec tökéletesen el vagyok a kicsi csomagommal, de nem zavar, hogy másnak örömet okoz a gigabites netje. Téged miért? "Nem használja ki".. Amúgy is 640kbyte mindenre elég...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LSL1337 #20175 üzenetére
Persze tisztában vagyok vele a PC kitudja használni, sőt még az újabb notik lan portja is tud 1000-et, de gondolom nem azért veszi meg valaki hogy csak 1 eszközön használja. Nem írtam + 5 ezret, én a 200-as nethez viszonyítottam az 1000-est, saccra mennyivel fizetsz többet 2 éves hűséggel. De most pontosan megnézve nem is 50 ezer, hanem 33 600 Ft. Szerintem még így is teljesen felesleges az emberek 90%-ának jelenleg...
Diopapa: Zavarni nem zavar, csak látom mindenki be van zsongva, közbe meg a ha belegondolunk a 90-95% ki sem fogja használni.
-
LSL1337
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem nagyon az jön át ezzel az 500-as 1000-es nettel hogy teljesen feleslegesen rendelik. Jó kb 5% lehet kihasználja valóban, de a nagy többség csak azért vette meg hogy lássa a Speedtest eredményt, na meg elmondja hogy ú neki ilyen van. Kezdjük ott egy átlagos otthoni környezetben az eszközök wifi vevője ki se tudja használni. Egy 200-as nethez viszonyítva meg nem mind1 10GB ~7 perc alatt jön le vagy ~2? Illetve 2 év alatt vagy 50 ezerrel többet kifizetsz érte, jaj de megéri...
-
El Rey
aktív tag
"Az eddigi 40/20-as csomagomat elvileg megemelték 100/50-re, ebből viszont a valós 40/50.
Ezt most akkor bejelenthetem hibára? Ha nem javítják (gondolom fejlesztés is kellene) határidőn belül (72 óra?) akkor lehet őket kötbérre kötelezni?
Szerk.: routerrel Tp-link TL-WDR4300 és router nélkül is ennyi 2 géppel is mérve a speedtesten"Nálam is ez volt a helyzet. Routerrel is és router nélkül is kicsi letöltési sebességet mértem. A feltöltés viszont mindig megvolt. Két géppel is teszteltem.
Felhívtam őket múlt hét pénteken. A telefonos manus azt mondta, hogy csináljak méréseket azokat küldjem be a hibabejelento@digikabel.hu címre és csatoljam a mérési eredményeket. Ezt meg is tettem 18-ik án az az múlthét pénteken. 19-ik én jött a válasz, hogy csináljak új méréseket router nélkül és teljes képernyős printscreent küldjek nekik. Még aznap visszaküldtem nekik a mérési eredményeket. Vasárnap jött a válasz mail + fel is hívtak telefonon. Hétfőre megbeszéltünk egy időpontot kijöttek és rámértek a szakik. Egy 30/30 as méréssel nyitottak. Kint voltak egy óra hosszát és kiderítették, hogy a switch a hibás a lépcsőházban. Ideiglenesen áttetettek az OMT re amíg nem cserélik a switch et. Szóval most süvít a net.
Akik azt mondták, hogy a TP-LINK TLWR1043ND nem bírja a 100 as netet és az a baj azok tévedtek mert simán viszi. Igaz közben frissítettem openwrt re. -
Gabor901127
tag
válasz
LSL1337 #20168 üzenetére
Egy bizonyos meg nem nevezett kollégium ahol már több éve Gigabites net van az emberek ki tudják használni, nekem ha jól emlékszem 1 hónap alatt telt be a Terás vinyó
Leülsz a gép elé és kitalálod melyik filmet szeretnéd megnézni, berakod full hdban elmész wc-re és ha még van hátra 1 perc mire visszaérsz akkor szomorú vagy
-
Gejza1981
tag
válasz
Gabor901127 #20167 üzenetére
szerintem senki nem olyan fontos ember, hogy 1 filmre ne tudjon 10 percet várni
-
LSL1337
őstag
válasz
Gabor901127 #20167 üzenetére
de nem érted, hogy az utorrent nem fog 70MB/sec fölé menni?
a steam meg origin egy szálon pláne nemvárom a 100MB/sec-es utorrent képet srácok, aztán csendben maradok
-
LSL1337
őstag
válasz
proradeon #20162 üzenetére
épp ezaz, hogy NEM, nem vagyok irigy, nekem 500Mbit-es lesz, mert nem tudtam olyan felhasználást mutatni, ahol havonta akár 1 másodpercre 500Mbit fölé menne a letöltés
szóval várom a képet
utorrent steam origin nem fogja kiakasztani
pláne hogy a router otthagyot kapásból 100Mbit-et
-
Gejza1981
tag
Megrendelését a következő nyilvántartási számon rögzítettük: 717
a sorszám az tuti országos, de ezen kívül bármi jelentősége van-e?
-
válasz
LSL1337 #20156 üzenetére
Ennyire zavar, hogy neki gigabites kapcsolata van? Ennyiért akkor is megéri, ha csak ritkán használja ki a 500 mbps felett a sávszélességet. De egyébként kihasználható 500 mbps felett torrent-tel, steam-mel, Origin-nal, Google drive-val, meg minden nagyobb, nevesebb szolgáltatással.
De teljesen mindegy, mert mint mondtam, ennyiért akkor is megéri, ha csak nagyon ritkán használja ki.
-
ZoleeHU
tag
Nekem is növekedett (TopNET)
-
NyuszyCaster
senior tag
Szerintem ez igy már rendben van
nem szóltam nekik csak be kapcsoltam a gépet és mértem eggyet
és jó
az ip a ruter nélküliekre is hatással van? olvastam itt hogy van ip ami nem jó? gomdolom minden csatlakozásnál uj ip t oszt ki a rendszer -
jansky1
senior tag
nálunk sem emelték még a topnetet, pedig a lépcsőházi dobozban cseréltek eszközt pár hete + a múlt héten újrahúzták a kábelt az emeletig, meg mókoltak egy csomót a szekrényben
-
mlinus
őstag
felejtsük már el a speedtestes pinget..
-
Ksix
tag
Nincs itt gond a sebességgel, főleg ilyen nyugis időszakban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem tudom hányan használtok Dropboxot, de eddig azt szidtam, amíg nem próbáltam használni T-hálózatból.
Digi-n 60-80k-val jönnek le a cuccok, T hálózatán 2 megával. -
jovás
senior tag
Amióta 200/50-es lett a net, azóta pár progi olyan lassan jön be, mintha 486-os gépem lenne, de ha kihúzom, akkor meg hasít. Csak azok a progik jönnek be lassan (PowerDVD, JetAudio, WinFast TV tuner), de közben minden más normális sebességgel megy, tehát nem a gép fagy le. Már volt vírusirtás, ujrahúzás, kiiktattam a routert is és semmi :-( Valami ötlet?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Zsolteecah #20137 üzenetére
Ezt törölték az ÁSZF-ből: [link]
Arra utalhat, hogy aki "üzletszerűen" akarta használni a netet azt korlátozták volna 3 hónap után a lakossági felhasználók védelmében.
-
Zsolteecah
tag
Ez mire utal?
"A korlátozások tervezett bevezetésével a magáncélú felhasználás védelme volt a cél, azonban ügyfeleink visszajelzései alapján töröltük a kifogásolt rendelkezést a DIGI Általános Szerződési Feltételeiből is."
?
-
Keksz
senior tag
Rakjatok fel vmi alkalmazást, ami méri az aktuális sávot aztán kezdjetek el letölteni vmi nagyot, pl ftp.fsn.hu -ról. a testfiles mappából.
Ott látjátok majd a rendes sebességet, nagy fájl, hosszú távon.
Most az hogy egy speedtest mit mutata lehet nem mindig megbízható.
(Meg azt hiszem vki írta is itt hogyha nem a digi féle mérés oldalt nézed akkor nem is fogadják el.) -
Dot
őstag
válasz
Flashget #20132 üzenetére
Itt Fehérváron nálam mindig is a 92.249-el volt ilyen. a tvnetes, meg új 178, 188, 212-esek tökéletesek.
Mint ha még régről az ip-k le lettek volna korlátozva 10/10-re mondjuk egy üzleti ügyfélnek. Gondolom elfelejtették feloldani. Lehet be kéne jelentgetni, nem kapásból cserélni! -
zsolt501
nagyúr
válasz
NyuszyCaster #20128 üzenetére
Jelentsd be, és majd az ottani infósok majd megnézik, hogy milyen a sebességed, nekem is már sokat javítottak így, ki sem jöttek, mert központi volt a gond.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Flashget #20126 üzenetére
Pont rosszból tesztelsz, FF-bug-os erre a tesztre, pár napja már volt itt róla szó, hogy pontatlanul mér.
Letöltés tesztre ftp://ftp.fsn.hu/ ezt javaslom, de ne böngészőből indíts letöltést, hanem FTP programból pl FlashFXP, a FileZilla sajnos pontatlan az utolsó frissítés óta, és nálam majdnem a felével tölt.
-
zsolt501
nagyúr
-
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster #20123 üzenetére
nálam rendbe van a sebesség most, de holnap utánajárok, hogy router vagy ip cím volt a gond, csak már nincs kedvem kábellel szarakodni este.
-
Flashget
félisten
válasz
NyuszyCaster #20121 üzenetére
ez csak akkor digi sara, ha az ip amit kaptam amiatt a rossz eredmény, de nem hiszem, hogy ők a hunyók.
most ez van:
-
Flashget
félisten
válasz
kozi71 #20103 üzenetére
T-nél mindig volt kétféle árazás, itt csak egyfélét látok.
iginél is 2 féle ár van!
1. a listás ár
2. az okos csomagos ár. -
zoltan6
addikt
válasz
lugosi #20115 üzenetére
nekünk top neteseknek egyelőre 100/25-re emelték,amig ki nem cserélik mindenhol a lépcsőházban levő svitch-eket.
digi ászf.
A DIGINet 200-ra való átállítás átmeneti idejére a TopNettel
rendelkező előfizetők sávszélességét a Szolgáltató 100/25 Mbps-ra növelte. -
válasz
Flitter #20114 üzenetére
Mivel olvastam arról, hogy a csomagokban emelték a sebességet, az előbb én is csináltam mérést, és ugyanezt a 92/26 körüli sebességet mértem. Az én havidíjam jelenleg a 4700 Ft-os, azaz a "volt" 80 megabites sebesség, de ha jól látom, akkor elvileg most már a 200-asnak kellene jönnie.
Az lenne a kérdésem, hogy kell valamit csinálnom, hogy 200-as legyen, vagy automatikusan átkapcsolnak? Optikai hálózat van nálunk a lépcsőházban már egy ideje az biztos.
-
Flitter
tag
-
Mangerd
aktív tag
-
Gabcsi84
újonc
Remélem hogy minden csomagnál eltörölték a korlátozást, mert a cikkben csak nagysebességű gigabites netről van szó. Én meg DIGINET 200as csomagba vagyok.
-
TeeJay
félisten
válasz
Flitter #20105 üzenetére
tessék DIGI saját mérője : [link]
vagy speedtest.net és ott a DUNAÚJVÁROSI szerver esetleg BP. Telenor, GTS, Vodafone azok napközben is kihajtották nálam a 100megabitet, persze nem tudom 500-nál mit mutatnak
magyar DIGI hálózatán kívüli mérővel full felesleges mérni mert nem biztos hogy az RDS felé is van közvetlen kapcsolata-e a DIGI-nek és ha igen hány gigabit, be van-e dugulva és ha igen mikor stb...
a DIGI amúgy is csak a saját hálózatán belül adja ezeket a sebességeket, onnantól már senkit se érdekel mennyi az annyi -
kabelmania27
félisten
válasz
Mangerd #20108 üzenetére
Igen, már nem alkalmazzák a korlátozást, jobb lett az ár érték arány, 240/20 lett a max. árban kicsit drágább, de ha nem Digivel hasonlítjuk a UPC árakat akkor nem vészes, volt aki médiacard miatt visszaváltott, érthető hogy sokan a kedvezőbb havidíjú szolgáltatást választják.
-
Mangerd
aktív tag
válasz
Flitter #20097 üzenetére
UPC-nél annak idején bepalizták a családot, hogy legyen telefonunk is és akkor ócsó minden 2 év hűséggel (mint most a digi okos csomag csak dupla annyiért és sokkal kevesebb szolgáltatással). Akkor már évek óta szenvedtem a UPC-vel (25 gigás korlát, MAC csere, UPC-s címek szűrése, hóvégi nem korlátos napok bejegyzése a naptárba, chellobay stb) de nem volt jobb elérhető akkor. Erre félévvel később bekötötték a digit a lépcsőházba...
Pár halk szitok szó után elkezdtem nyálazni a UPC ÁSZF-et, hogy mikor változtatnak vmit (veszik ki pl a Mezzo-t vagy hasonló fontos csatornát) hogy lecsaphassak és felmondhassam a hűséget. Alig egy hónap múlva jött az ÁSZF változás, hogy digitál átállás miatt az addigi silver csomag analógon megszűnik és bronzba tesznek (nem szobornak) Rögtön rohantam be, de mondták, hogy majd ha 30 nap múlva életbe lép akkor mondhatom le...
Április 11-én mentem is be és mondtam le, hogy nem kell a bronz, sőt semmi tőlük az egészet felmondom, kivéve a telefont (anyukám mint a veréb lógott rajta és nem akart új számot). Még aznap mentem a digihez megrendeltem mindent, a telefonra meg kértem hogy indítsák el a számhordozást. Április 12-én digis lettem, 2 hét múlva már a telefon is.
Viszont májusban jött a számla és kiszámlázták a 8nap felmondási időt internet meg a tévére (telefont meg addig, amíg nem váltottam). Netet és tv-t nem használtam, de felmondási idő jogos a netre, viszont a tv-nél én nem fizettem elő a bronzra, sőt már előre kijelentettem, hogy nem kell! Bementem reklamálni, elzavartak... Írtam emailt ügyfélszolgálatnak, pár nap múlva jött a sablon, hogy megszűnt a silver helyette tettek át, szóval kuss van!
"2009.04.11-én központilag megszűntetésre került az Ön által is igénybe vett kábeltelevízió silver csomag, a digitális szolgáltatás bevezetése miatt. Azon előfizetőink akik nem tértek át digitális szolgáltatásra automatikusan a kábeltelevízió bronze csomagra kerültek átállításra. Szolgáltatása 8 nap felmondási idővel 2009.04.20-án került kikötésre, és a fent említett csomag megszűnés miatt nem áll módunkban a kérelmét elfogadni."
Írtam nekik szépen választ is!
"Köszönöm megtisztelő félrebeszélő válaszát, legalább ezúttal valaki válaszolt...
Tudom, hogy a silver csomag megszűnt. A problémám az, hogy Önök kérésem ellenére (ahogy Ön is írta) automatikusan átállítottak egy másik csomagra. Majd a nem kívánt szolgáltatás díját kiszámlázták. Ennek a díját kérem visszatéríteni, hiszen én nem kértem, hogy átállítsanak és szerződést sem kötöttünk a bronze csomagra, tehát teljesen jogtalan a díjtétel kiszámlázása!Még egyszer idézném a jogszabályt:
"A gazdálkodó szervezet nem követelhet a fogyasztótól ellenszolgáltatást, ha olyan árut értékesít, illetve olyan szolgáltatást nyújt,amelyet korábban a fogyasztó nem rendelt meg.
A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztása esetén sem lehet vélelmezni a gazdálkodó szervezet ajánlatának - hallgatólagos - elfogadását."Továbbra is azt kérem, hogy a bronze kábeltelevíziós csomag 2009.04.11. - 2009.04.20. közötti időszakra kiszámlázott összegét írják jóvá számomra!
Hálás lennék, ha ezúttal nem mellé beszélnének (azt már az ügyfélszolgálati irodában is megtették és küldtek ide)"
Majd egy bő héttel később május 22-én (tehát egy hónappal a kérdéses időszak után) jött egy újabb válasz:
"Köszönettel vettük a UPC Magyarország Kft.-hez érkezett megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni Önt.
Mindenekelőtt szíves elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért. Panaszát mindenre kiterjedő alapossággal kivizsgáltuk, melynek eredményeképp a 2009.04.11-től 2009.04.20-ig tartó időszakra kiszámlázott havidíjat egyenlegén jóváírtuk. A korrekciót követően 879 Ft túlfizetés keletkezett, melynek visszautalásáról, kérjük, rendelkezni szíveskedjék."Tehát igazam volt és nem kevés harc árán visszautaltak 879 Ft-ot. Szóval sok szép emlékem nincs róluk és még ezt a 900 forintot is lenyúlták volna... Lehet, hogy már nem korlátoz és sokkal jobb a UPC mint volt, de akkor is SOHA TÖBBÉ!
Aztán tavaly-tavalyelőtt aggitálni akart egy UPC-s ügynök, hogy fogadjunk jobb ajánlata van, mint a meglévő. Mókás kedvemben voltam végig hallgattam... "2 tv van a lakásban, 10 megabites netem van és kb 10ezer forintot fizetek ezért" Ekkor közöltem, hogy tippmixet ne töltsön ki, mert 1 tv van, 80 megabites net és 7100 forint mobilnettel együtt. De ha tud olcsóbban jobb netet és olyan TV csomagot, amin megy a Digisport, de elég ha csak a BL és a Premier League akkor hallgatom. Zavart mosollyal elköszönt
-
front3r
őstag
válasz
Flitter #20102 üzenetére
Nálam nem mér jól:
speedtest1.rcs-rds.ro:
Download Speed: 42804 kbps (5350.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 27142 kbps (3392.8 KB/sec transfer rate)
Latency: 20 ms
Jitter: 0 msDigi.hu:
Download Speed: 93793 kbps (11724.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 26916 kbps (3364.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 1 ms
Jitter: 1 ms -
Flitter
tag
Nekem kb 2 hete ennyit mér.
oké mi ez a 10%.., de ha belegondolsz ez az elveszett ~32Mbit mondjuk egy falun lakó T-s emberkének maga lenne a kánaán!
Igen
(#20106) Dot válasza Flitter (#20105) üzenetére
Dot
(senior tag)Akkor csak az 500Mbitet nem bírja
Még nincs 500 am se 1000rem -
Dot
őstag
válasz
Flitter #20102 üzenetére
Azért érződik, hogy egy kicsit messze van!
Download Speed: 487943 kbps (60992.9 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107572 kbps (13446.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 16 ms
Jitter: 1 ms
mo-i digi:
Download Speed: 520444 kbps (65055.5 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 107716 kbps (13464.5 KB/sec transfer rate)
Latency: 2 ms
Jitter: 1 ms
2014. július 22. 17:31:27oké mi ez a 10%.., de ha belegondolsz ez az elveszett ~32Mbit mondjuk egy falun lakó T-s emberkének maga lenne a kánaán!
-
-
Flitter
tag
Ez a teszt nekem mindig pontosan mért.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vallás
- További aktív témák...
- ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD, Win11 Pro SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Apple Watch 7 45mm
- Ryzen 5 5500/16GB RAM/240GB SSD/GTX 1660S konfig - INGYENES CSOMAGKÜLDÉS
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest