- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
gery14
senior tag
válasz
gery14 #110446 üzenetére
Optikta csati megtépve a modemben amint hozzaerek h osszerakjam a modemet los connect igazi bravur. Hozhatnak uj modemet.. De a balfasz tudta h elkurta mert gyorskotozovel feszitette meg a kotest h legyen kontakt.. vicc amit ezek muvelnek.. Elbaxtam oke adok uj modemet mindenki boldog.
-
MadMancs
veterán
Készülék vásárlással van valakinek tapasztalata? Ma jött az email hogy átadták postának. Majd posta értesít hogy mikor. Tőlük meg nem jött semmi. Mennyi lehet az átfutási idő?
-
gery14
senior tag
Ma kijottek ujrakellet húzni a fő oszloptol az optikát a házig nem volt jel
csodás amit megmondtam az volt.. nekem is a zte zxa10 modem van de hibátlan igy szerintem maguktol nem csereltek le.azt meg nem kerdeztem asszonytól azt cserélték e.
-
-
Gézengúz
addikt
válasz
HoryThePooh #110443 üzenetére
Van plussz két saját router de AP-ben mennek, a digis router után.
Akkor azt mondod most ilyet adnak?
-
Gézengúz
addikt
válasz
HoryThePooh #110433 üzenetére
Erről jut eszembe, manapság milyen eszközöket osztogatnak?
Egy ilyet csippantanék én is!!
ZTE ZXHN F6600R8 éve megy hiba nélkül a HG8247H, de egy komolyabb wifit, ingyen el tudnék viselni.
-
Lackooo84
nagyúr
-
garga01
őstag
Sok oka lehet. Íróasztalnál én is lecsapom az elosztót, így a PC, laptop, hangszóró, ott lévő switch stb. nincs áram alatt.
Én full sötétben alszok, ne világítson semmi led a szobában (és jelenleg ott az íróasztalom is). A tv-t csak távval kapcsolom le, de az LG-n ki lehet kapcsolni a piros LED-et
Mondjuk a routert, modemet nem kapcsolom le éjjelre. -
gery14
senior tag
válasz
Jim74 #110431 üzenetére
Igen én is tudom mit jelent errol nem is volt szó hogy nem.
Írtunk mailt nekik. Meg meg megy a hivogatas majd.. 1x felvették a hiba bejelentőt hívtam mondom mizu áh kapcsol a kolegahoz azt 8p varakozas uttan szetment a kapcsolat... családi ház szemmél nezve nem látni szakadást az oszlopig tudom kovetni végig. -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
HoryThePooh #110406 üzenetére
UPDATE
Ma 2x levélváltás után amiben kértem, hogy egyeztessünk telefonon időpontot, nem jött hívás.
Ellenben egyszercsak megállt egy DIGIs autó a ház előtt és duddantott egyet.
Ez volt a hívás nélküli task force
Szerelő csak azt kapta ukázként jöjjön mert ezen a címen is van gond.
Elmondom neki a kocsinál mit tapasztalok, meg mikori (2012) a modem,
nyitja szó nélkül a csomagtartót és húz elő egy új modemet. ZTE ZXHN F6600R
Kb 3 perc alatt kicserélte, megbeszéltük a beállításokat és el, ment még vagy 20 címre.
Volt egy kis molyolás mert alapban routerként volt a modem beállítva nekem meg saját router kell port forwarding miatt, emiatt bridge módba kellett rakatnom a ZTE modemet (info: kiderült ügyfélkapun belépve én is tudom állítani).
3x beszéltem ügyfélszolgálattal, de le a kalappalnagyon kézségesek és türelmesek voltak.
Még egy fontos info
bridge módban a ZTE modemek csak a LAN1 aljzaton kommunikálnak!!
Szerelő uram a LAN4-be dugta a router és a ZTE modem közötti UTP kábelt ez okozott némi zavart,de üfsz simán vette ezt az akadályt is -
válasz
gery14 #110430 üzenetére
Loss of Signal
Nem jön be jel az optikán. Telefonon jobb lenne bejelenteni, mert rá tudnak nézni távolról a modemre és rögtön fogják látni, hogy nem érik el a modemet, felveszik hibára és rögtön ketyeg a 72 óra.
Esetleg nézd meg az épületbe bejövő kábelt, hogy nem tépte-e le a vihar. -
gery14
senior tag
-
adika4444
addikt
válasz
poirot #110426 üzenetére
A HWNAT (aminek a tisztességesebb neve amúgy inkább HW offload) hardverrel segíti a routing és NAT-olási feladatokat. Optimális esetben még IPv6-on is könnyít, ahol alap esetben NAT sincs (például MT7621 OpenWRT alatt). Ennek kikapcsolása a teljesítmény-veszteségen túl más problémát nem okoz.
A NAT vagy is a címfordítás kikapcsolása viszont már bajosabb, ilyenkor valóban nem lesz forgalom. Ezt nem szabad piszkálni, ugyanis így köti az 1 darab WAN IPv4 címet a router a belső hálón lévő kliensekhez, hogy osztozni tudjanak rajta.
-
BITBOYS
addikt
válasz
konci79 #110421 üzenetére
Annyira én sem, csak próbálom megtalálni a csomagvesztés miértjét.
Most visszakapcsoltam routerben a nat-ot:Letöltési sebesség 942,67 Mbit/s
Feltöltési sebesség 330,29 Mbit/s
Késleltetés:1,9 ms
Elveszett csomagok:4,66% (elvileg 2% felett már nagyon gáz)
Késleltetés ingadozás:0,1 ms -
-
geridon81
csendes tag
e-től tartok én is
-
geridon81
csendes tag
üdv!
Tudja valaki esetleg,hogy ezen a településeken mikor lesz FTTH Tarnaméra, Tarnaörs,Tarnazsadány ?
2017 mikor át vette a digi a greemcom hálózatát azt ígérték,hogy hamarosan át építi optikai hálózatra na már most azóta 6 év telt el és még mindig semmi!! -
BITBOYS
addikt
válasz
BITBOYS #110410 üzenetére
Azt már kiderítettem, hogy nálam van a hiba, mégpedig lan-on keresztül.
Routerben ha kikapcsolom a nat-gyorsítást akkor 0.50%, azaz teljesen megfelelő.
Viszont ebben az esetben 300/300Mbps lesz a le/feltöltési sebesség.
Telefonon, wifin keresztül 0.14% volt, de itt még be volt kapcsolva a nat-gyorsítás.
Valami hibázik, mert minél nagyobb a sebesség annál nagyobb a csomagveszteség, legalább is nekem ez jön le.#110416Dragon3000
Nálam is ez a helyzet, ont elöregedett a szolgáltató szerint és cserélni szeretnék. Pedig működik rendesen, semmi hibája nincs. -
gery14
senior tag
Sziasztok !
Tudja valaki Sülysápon mi a tosz van a digivel tegnap reggel óta se net se tv a tv... ?! Ugyfelszolgalat baszta felvenni. Haveromnak kb 4-5 házzal aréb van . Modemen Pos led világít. -
Achar
tag
Sziasztok, bocsi ha off,
diginél eszközcsere hogy működik, ingyenes? Ha meghibásodik a router vagy elavult pl. -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
HoryThePooh #110394 üzenetére
UPDATE
Úgy néz ki , hogy a DIGI-s modem is megmakkant félig meddig.
Ez egy ősrégi ZTE ZXA10F625A (11 éves) és itt a fórumon visszaolvasva, csak a LAN1 aljzat 1Gigabites a LAN2-3-4 csak 100Mbps.
Na most a villámtevékenység után csak a LAN3-ról hajlandó felcsatlakozni a DIGI hálózatra.. többinél az új router internet visszjelző LED-je narancssárga marad és nem kapcsol.
Írtam DIGI-seknek, várom a bevizsgálást... -
gabro0
őstag
Az NMHH mérőoldalán (szelessav.net) nektek mekkora a packet loss?
Itt mostanában elég gyalázat az FTTH internetszolgáltatás és azt látom, hogy 2-3% körül áll be a csomagvesztés.
-
DJosef
őstag
Üdv!
Urak aki még emlékszik rá régen volt @hdsnet.hu email fiók illetve ennek volt egy webes felülete amit vagy megszűntettek vagy csak én nem találom. Ötlet?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Epic30
csendes tag
válasz
CharlieDrop #110393 üzenetére
Igen, 13:39-kor jött az sms és tényleg megcsinálták. Minden működik (net, tv, tel).
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest