Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
doberman
senior tag
Urak.
Ilyen beltérim van. (ez van, tudom már vannak sokkal modernebbek is, de az elmúlt kb 12-13 évben megfelelt - a tv-m is analóg.)
pár hónapja már írtam ide, hogy el-el tünnek a csatornák. Kábel átnézve, 50 centi levágva, új f csatik, miatyánk...stb. nem javult meg. ma vettem egy új fejet -hátha.. de nem lett jó. de annyira nem hogy az új fejjel
semmi jel nincs. a régit visszarakva volt jel. egy párszor cserélgettem oda vissza de már a régivel sincs jel.
(antenna pozíció rendben), megmérve a fejre kiérkezik a 18,5 volt.
(míg írok közben a vételi szint felugrott 80%-ra a minőség 79%-ra, és egy kockákkal terhelt kép meg is jelenik szakadozott hanggal. persze ez kevés az üdvösséghez...)
felül a régi (7éves) fej alul az új fej.
a beállításokban univerzális LNB van beállítva.
a tápegység kb 5 éve volt cserélve, púpos kondit nem látni benne.
hol a manóban lehet a hiba?
esetleg döglődik a beltéri?[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Clever0
senior tag
válasz m.zmrzlina #16095 üzenetére
Nincs rajta gyári visszaállítás?
-
Fuvaros
senior tag
válasz m.zmrzlina #16095 üzenetére
nem kéne ezt újabbra cserélni?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
m.zmrzlina
senior tag
Adott egy ilyen beltéri
A probléma az, hogy automatikus hangolással nem tölti le 11957-es frekvencia csatornáit, ha kézzel hozzáadom akkor meg csak ennek a frekinek a csatornáit menti el és törli az összes többit.
A menüben nem találom, hogy hol lehet egyetlen transzpondert hozzáadni a listához. A box firmware verzióját per pillanat nem tudom (nem nálam van a box).
-
gabor9991
őstag
válasz frovery #16070 üzenetére
Nálam a kaon hd 1000 box több mint 4 éve működik rendesen.Én is megvettem.Nálam már pluszban van az egyenleg akkor is, ha ma tönkremegy.
”Minden mai kínában legyártott termék igencsak hulladék”
Ez így nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
-
Fuvaros
senior tag
Nem jelent meg a jelzett transzporderen a Film+2 adó:
11957 V 28000
ötlet?
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
afecto
csendes tag
Sziasztok ,
légyszi segítsetek abban ,hogy ha Smart cam-mal rákeresek a 11,958 -ra (,polarizáció V , 28000 ,DVB-s )nem találok új adókat.
Se M3 se RTLII semmi.
Izaura TV is nagyon hiányzik....
TP-t már töröltem ,majd újra létrehoztam ,de semmi..Smart cam-mal valaki megnézné ,hogy mennek-e neki ezek a csatornák?
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz Watt25 #16078 üzenetére
Ez igaz, viszont ott már bejátszhat 190 Ft-ért a jobb minőség.
Ennek kapcsán én is meglestem már, hogy ha emelne nekem is a Digi, akkor mit tudnék csinálni, és meglepve láttam, hogy a kábelszolgáltatóm (ahol most a net és a telefon is van) 27 HD csatornával + 87 digitális adással is 4790 Ft ami már nincs messze az emelt díjas Digitől, főleg ha azt veszem, hogy ezt annyi TV-re kötöm be, amennyire akarom, plusz nincs box sem, igaz én anno megvettem a Kaont még a legelején, amikor elkezdték forgalmazni, igaz nekem most már nincs húzó cím, mivel az angol labdarúgás kikerült a Digisportról...
Mondjuk az Invitel is hülye, csak kíváncsiságból megnéztem, ha új előfizetőként kötnék 100 Mb netre plusz a családi TV-re, akkor az akciósan 11.490 Ft/hó.
Ha külön bekötöm a TV-t az 4790 Ft
Ha külön beköttetem a netet az 4990 Ft.
Azaz összesen 9780 Ft, azaz 1710 Ft/hó-val kevesebb, mintha csomagban "nagy" előfizetőként kérném;) - The Power of the Light Side
-
frovery
senior tag
válasz DFlash #16074 üzenetére
Azért akart szereltetni, mert ma már nem adják ki a kezedbe a csre boxot. Viszont ha ott megrendelted volna, a szerelő × időn belül kimegy a Kaonnal, és ő látja, hogy nem kell semmit szerelni. Kifizetsz neki asszem 4000Ft kiszállási díjat és ennyi.
Ma már így megy, sajna. Próbáld meg és meglátod, vagy kérdezz rá.
-
frovery
senior tag
válasz DFlash #16072 üzenetére
Nem tudom, hogy ti hol érdeklődtök de valami nagyon nem stimmel.
Mi az, hogy nem vállalhatsz hűséget???
Hívd fel még 1× vagy menj be egy forgalmazóhoz.
A boxokra mindenhol kell fizetni bérleti díjat, vagy megveszed. Pár 100Ft-ért még a Diginél a legolcsóbb a havidíj. Azért ma már lapos tv-n gagyi SD boxal tv-t nézni, hát.....[ Szerkesztve ]
-
DFlash
tag
válasz frankstork #16066 üzenetére
Én meg szerettem volna a hűség nélküli szerződésemre hűséget vállalni, azt sem hagyták, a Kaon-ra külön kell havidíjat fizetni, egyelőre maradt az SD beltéri..
-
Prien
addikt
válasz frovery #16070 üzenetére
Én értem a dolgot és igazad is van.
Egyik Kaon már 2016. Február óta megy nálam, elég stabilan működik. persze ,mint minden, ez is elromolhat és akkor borul a bili, ez is igaz.
Mondjuk akkor sem lennénk beljebb,ha a szolgáltatásba építenék be az eszközök bérleti díját, de talán jobban emészthetőbb lenne. Mert lassan kikopnak a régi SD beltérik mindenhonnan.A kevés is több a semminél.
-
frovery
senior tag
Rossz ügyfélszolgát fogtál ki, vagy rossz napja volt.
Ilyenlor 1-2 órával, vagy akár 1 mappal is de ismét felhívod és elmondod mi a problémád. Hidd el, hogy ha te is higgadtan beszélsz, akkor simán kialkudod ugyanazt az összeget, ami eddig is volt.
Olvass körbe más szolgáltatók topikjában, tök ugyanezt fogod elolvasni, akár Invitel, akár UPC, akár Tarr.
Mindenhol az új ügyfél a lényeg, nem a meglévő.Prien@
Valahogy ezt a havi 500Ft "bérleti díjat" nekem is nehéz megemésztenem. Nem azért, mert olyan hatalmas összeg, de 2 beltérinél már a havidíj 30%-a körül mozog csak a bérlet!
Szerintem én meg fogom vásárolni előbb-utóbb. 2.5 év alatt megtérül. Ha bérled, 5 év alatt kifizetsz 2 db Kaon készüléket a szolgáltatónak (30e Ft) és még mindig nem a tiéd a beltéri.
Én nem gondolnám,hogy ezek a a Kaonok olyan sűrűn elromlanának, de ennyi kockázatot érdemes vállalni, főleg, aki nem tervez szolgáltató váltást.Gondolom te sem voltál más szolgáltatónál. Invitelnél alapból 1000Ft/hó egy box bérlése. Ahány box, annyi 1000Ft.
Megvásárolni is érdemes lehet, viszont ha elromlik, neked kell fizetned a kiszállásért, javításért, cseréért és ha cerélik, már nem a tiéd lesz abox, hiába vetted meg. Azért nem olyan jók azok a Kaonok sem, hogy ne romolnának el 1 éven belül. Minden mai kínában legyártott termék igencsak hulladék.
Ha meg lemondod 2 év múlva a hűség lejárta után a szerződésedet, vagy akár hamarabb ha kipakolnak neked értékes csatornákat, mit csinálsz azzal a kaon boxal???
Max ajtókitámasztónak lesz jó.[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Valahogy ezt a havi 500Ft "bérleti díjat" nekem is nehéz megemésztenem. Nem azért, mert olyan hatalmas összeg, de 2 beltérinél már a havidíj 30%-a körül mozog csak a bérlet!
Szerintem én meg fogom vásárolni előbb-utóbb. 2.5 év alatt megtérül. Ha bérled, 5 év alatt kifizetsz 2 db Kaon készüléket a szolgáltatónak (30e Ft) és még mindig nem a tiéd a beltéri.
Én nem gondolnám,hogy ezek a a Kaonok olyan sűrűn elromlanának, de ennyi kockázatot érdemes vállalni, főleg, aki nem tervez szolgáltató váltást.[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk ez a kommunikáció felháborító.
Mi az már, hogy ha ennyire kell az az 1200 Ft. Mit képzel ez a nő? Egyrészt milyen jogon kotorászik a pénztárcádban, és a Diginek miért kell "ennyire" az az 1200 Ft????Kihasználják, hogy még mindig az egyik legolcsóbb megoldás műholdas TV-nél...
;) - The Power of the Light Side
-
frankstork
aktív tag
Magyarország...
Lejárt a hűségidőm, erre megnövelték a havidíjat 1200 ft-al.
Indoklás, az eszközökre járt a kedvezmény, mostmár bérelnem kell őket, 1000 ft a 2 beltéri, 200 ft a cammodul.
Kérdeztem én, hogy ha nem akarok váltani, maradok, fizetek rendesen akkor ez most mi?
Új szerződést 3 hónapig nem köthetek, Tehát a hűségidő újraindítása nem járható út.
Ugyanarra a címre 8 nappal a felmondás után köthető más néven szerződés, és 30 nap a bekötési idő.
Azt mondja a csaj, hogy ki lehet így játszani a rendszert.
Könyörgöm, nem kijátszani akarom, csak a hűségemért cserébe áremelést adnak.
Kérdeztem, hogy miért éri meg a Diginek, hogy ha átmegyek a UPC-hez?Azt mondja, hogy megtehetem ha annyira kell az az 1200 ft. Még a lábam is ökölben volt. Nem az 1200 ft a lényeg, hanem ez elvi kérdés...
Sosem késtem, fizettem rendesen erre.... -
-
jegenye77
addikt
válasz frovery #16060 üzenetére
hát nem éppen
De ilyen problémáknál az lehet, hogy a csatornák 90%-a teljesen tisztán bejön és pár csatorna meg egyáltalán nem?
Úgy értem ha a vezetékkel van a baj akkor a többi, hogy jó? HD csatornák bejönnek de a sima meg nem.
Ja és nem is mindig van ez a probléma![ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
frovery
senior tag
válasz jegenye77 #16059 üzenetére
Akkor gondolom nem a telepített helyen használod.
Viszont akkor át kellene nézni minden kontakt problémát. Lehet csak egy kontakt probléma az F csatlakozóknál, akár kábel megtörés, éles kanyar a koax kábelben.
Sajnso ezt csak tesztelgetéssel lehet kideríteni, így távlatból. -
jegenye77
addikt
Ezt nem értem már.
Megint nincsen pár csatorna. TV2 se.
A jel 80% os vagy kicsit felette.
HD csatik is bejönnek. Digi sport HD k is.
Mitől lehet, hogy megint nincs pár csatorna? Azt írja ki, hogy nincs jel.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Pazolini
senior tag
válasz frovery #16054 üzenetére
Én egy Oppoval kerülöm ki, pontosabban egy specális firmware-rel; az Oppo akár felkonvertál 1080p-re és 36bitre (Marvell Qdeo procival); és egy Avermedia HD capture kártya figyel az egyik HTPC-mben, az viszont belenyúl az adatfolyamba, sima streamet nem tud felvenni sajnos. Az eredmény viszont nagyon jó.
Amúgy a protection kikerülése - egy jóval olcsóbb - HDMI-Component (1080p) átalakítóval is megoldható, nem kell hozzá CFW-s Oppo BD-játszó. Ezt a Conradtól rendeltem jó pár éve...A te megoldásod viszont zseniális. Grat!
-
jegenye77
addikt
Azért lett új fej vásárolva mert 2 felé osztottuk a szomszéddal. 6 ezer körül lett véve.
De ma reggelre már lett minden csatorna. Gondolom frissített egyet vagy nem tudom. A lényeg hogy müxik most már rendesen.
Köszönöm a segítséget!Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
frovery
senior tag
válasz Pazolini #16046 üzenetére
Régebben volt egy TP-Link routerem, amin volt egy külső merevlemez. Sajna ez jó pár éves volt, megadta magát. Most egy egyszerű, kis fogyasztású pc van erre a célra a padláson. 2 db 1tera merevlemez. Ezeket osztottam meg minden kütyüre, így bárki eléri, akár kívülről is.
Erre megy a rögzítés egy linuxos/enigmás és egy androidos beltériről, amin LibreElec fut. A rögzítés sd és hd is. Epg-be állítom be előre, amit rögzíteni akarok. TS vagy mpg formátumban rögzítenek, semmilyen kódolás nincsen az adatfolyamban. Rögzíti ha van több audio, felirat is az anyagban.
Ezeket utána pc-n megvágom a VideoRedoval és átnyomom mkvtoolnixal.
Mehet feltöltésre torrentre, vagy archiválásra.
Ide jönnek le a torrentek is és a seed is non-stop megy.
Router most egy TP-Link 941ND van, ez elbírja ezt a forgalmat bőven. Persze ddwrt van rajta, nem gyári firmware.Hogy kerülöd ki a HDCP-t vagy a Cinavia protectiont?
Ez mi, nem is ismerem?Milyen saját boxaid vannak? Gondolom azok minősége és/vagy tudása a döntő a rögzítés kérédésében..
Igen, a boxokon sok múlik. A ma kapható egyszerű boxokon egy védelem van gyárilag(valami jogi procedúra végett). A kódolt adókról rögzített anyagot csak abban a készülékben tudod visszanézni, amivel rögzítetted.
Ezért kell androidos vagy linuxos/enigma készüléket venni. Ezek kicsit húzósabbak, de kínából elég olcsón beszerezhetőek.
Van egy bő 10 éves sd Nokia Dbox 2 enigma1-es kütyü.
1 Cloud Ibox 1-es (Vu+ Uno) kínai klón, Enigma2-es. Majd 4 éve vettem aliexpresszről, azóta szinte non-stop megy.
K1 Plus amit 4 hónapja szintén kínából vettem. Ez androidos de dual bootal jelenleg LibreElec fut rajta. Műholdas/Földi digitális tunerekkel. -
frovery
senior tag
válasz jegenye77 #16051 üzenetére
M1HD-ra finomítsd be. 11823 H 30000 5/6
A fej elforgatása nagyon fontos. Szemben állva a tányérral az óramutató járásával ellentétesen forgasd el, kb: 17fokot. Tehát a fejtől kivezető koax kábel jobbra álljon a 6 órától
A tányért pedig mögötte állva próbáld meg a két szélén megfogni és jobbra, illetve balra csak megfeszíteni, hogy a jelszinteket közben figyelve változik e. Ugyanezt le-fel irányba is. Csavarokat ne lazítsd meg addig. Ha látod, hogy valamelyik feszítés irányába növekszik a jel, akkor meglazítot finoman a csavart és arra mozdított. Figyelj, mert 1mm-er is sokat számít.
-
jegenye77
addikt
válasz Punisher15 #16050 üzenetére
" Most lett cserélve egy újra"
Majd próbálok rajta fordítani kicsit.
Csak az az érdekes, hogy a többi csatornánál most már háromnegyedig is felmegy a csík, ami nem jön be ott meg nulla.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Most se jó sajnos
Ami nem jön be azoknál azt írja ki, hogy nincs jel. A többinél ami meg bejön ott meg van. Majdnem háromnegyedig felmegy a csík.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Pazolini
senior tag
válasz frovery #16033 üzenetére
Üdv, frovery! Üdv mindenkinek!
Bármelyik készülék 1 helyre rögzít és bármelyik készülékkel elérhetőek a rögzített anyagok, sőt, a pc-ről, ami non-stop megy, a letöltött anyagok, zenék, filmek is bármikor elérhetőek.
Hova rögzítesz (boxba épített/helyezhető saját HDD-re, pendrive-ra, NAS-ba) és milyen formátumban/minőségben (kódolt/HD mpeg4 vagy csak SD)?
Hogy kerülöd ki a HDCP-t vagy a Cinavia protectiont?
Hogy éred el PC-ről? Hálózaton?Bocs a sok kérdésért! Milyen saját boxaid vannak? Gondolom azok minősége és/vagy tudása a döntő a rögzítés kérédésében...
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Megvolt az újra indítás. Sikerült is.
Most annyi a probléma, hogy nem minden csatorna jön be. Pl. : RTL csak a HD jön be a sima nem. De ez mellett viasat 6 és tv2 se jön be. TV2 nél a HD se.
Ez miért lehet?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Beüzemeltem újra a digi t.
Január óta nem volt használva. Most költöztünk és összedugtam de azt írja, hogy : hozzáférést megtagadva ( 10 )
Ilyenkor mi a hiba?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Punisher15
tag
Nem kell semmit állítani,egy holdon van a 2-ő.Nekem most megy egy Digis beltéri meg egy UPC a tányérol.Legjobban ugy jarnal hogy ha lenne valamelyik ismerősödnek UPC-je,es akkor o kérne meg egy belterét,ha akarnál.Nekem csak a Splier miatt van.
Origin/Psn ID.: HU_Bunyec ....Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van!
-
jegenye77
addikt
Elvileg nem kell semmit állítani mert ugyan azon a műholdon van.
Ezt írták nekem is korábban.
Holnap kipróbálom, hogy így van e. Egy működő upc-re beállított antennára kötöm a digimet.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyáméknál még a régi Hunyadi beltérik vannak. Az egyik reggel összesen 6 csatornát jelenített meg. Újra lekerestem őket, de újra csak 6 csati az eredmény. Ezután csináltam egy gyári beállítást, ez visszahozta az összes csatornát, de most csak a Duna World képe sima szinte az összes többi kép "szalad". Scart-tal van régi képcsöves tv-hez csatlakozatatva.
Köszönöm válaszaitokat.
"No brain, no problem"
-
tomic
addikt
válasz frovery #16033 üzenetére
Akkor ezek szerint ha nem tudom ezt tolerálni akkor annyi lehetőségem van,hogy átmegyek a UPC-hez.
Bár nem tudom ahhoz az antennát is át kellene állítanom vagy sem? Ha nem akkor a másikk kérdés,hogy milyen ott a minőség,és melyik sport csatornákat lehet befogni és mennyiért.
Az antenna nálam egy ablak párkányra szerelt lap antenna. Mást ide nem lehet felrakni(Ausztria).
Szolgáltatómnál nincs hűségnyilatkozat tehát gond nélkül mehetek.UPC-nél kell-e aláírnom vagy sem?Ha igen felejtős.
Kérdés megéri-e a sok utánna járás a 3mp váltás miatt.[ Szerkesztve ]
-
frovery
senior tag
Sajnos a digitális adásoknál nem meglepő a 2-3mp-es csativáltás. Kell kis idő, mire összerakja a használható képet/hangot.
Vannak gyors készülékek de azok nem az olcsó kategóris, főleg nem a szolgáltatói boxoknál.
Egyébként a Diginál a legelső Kaon széria gyorsabb volt de egy firmware frissítés óta sokkal lassabb a csativáltás.
UPC-nél a Humax UD-HD Fox elég gyors kis készülék de ott is van ami lassúcska.
Én régóta kizárólag saját készülékeket használok(vagy 6-7 éve), így olyan szolgáltató ahol nem lehet sajátot használni, szóba sem jöhet. 6 éve UPC Directem van, 1 kártyával 4 helyre tudom osztani az adást teljesen függetlenül, nem beszélve a rögzítés lehetőségéről. Bármelyik készülék 1 helyre rögzít és bármelyik készülékkel elérhetőek a rögzített anyagok, sőt, a pc-ről, ami non-stop megy, a letöltött anyagok, zenék, filmek is bármikor elérhetőek.
Ezt egyik szolgáltató sem kínálja, ha meg kínálná jó kis összegbe kerülen/hónap. -
tomic
addikt
válasz Fuvaros #16031 üzenetére
Igen lehetne,bár engem annyira nem zavar mert nem igazán sokat tv-zem.Ha igen akkor azok a csatornák amiket nézek azon van hd is.
De ez a 3mp várakozás mire van kép és hang váltásnál ez gatya nagyon.
Ha esetleg valaki átmegy UPC-re akkor ott is ugyan ez a helyzet a beltérivel? -
-
frovery
senior tag
-
tomic
addikt
válasz frovery #16023 üzenetére
Tehát akkor csak a kapott beltérit tudom a műholdas vételhez használni? Azért kérdem mert nemrég szüleimnél,igaz az (kábeles) a szolgáltatás és ott be lett kötve egy Amiko dekodoló egység.DVB-C a tv miatt.
Ezen felbuzdulva gondolkodtam,hogy nincs-e véletlen valami hasonló készülék a műholdashoz is, ami egy kicsit gyorsabban vált csatornát? De ezek szerint felejtős ugye? -
Prien
addikt
válasz frovery #16023 üzenetére
Örülök, mert végre már csak Kaon beltérik vannak itthon twin fejjel és mint kiderült, a régi antenna fej már nem is húzta volna sokáig,mert repedezett volt a burkolata... 2007-ben szerelték fel még. Remélhetőleg ez a fej is kibír 10 évet minimum.
-
-
frovery
senior tag
A lényeg, hátha másnak is jól jön.
Amit a szerelők kivisznek boxot, bármelyiket is, lehet az 2006-os régi Hunyadi is, meg az új Kaon is. A beltérinek van sorozat száma, a kártyának is van. Ezt már úgy kapja a szerelő, hogy össze van passzintva, csak aktiválja a helyszínen az adott névhez/lakcímhez. A papíron a beltérit a kártyát is már az adott címhez adják ki előre.
Ott a helyszínen nem lehet a kártyákat össze-vissza cserélgetni, mert nem is párosodna. Sok ilyen volt már, főleg kezdő szerelőknél. Szegényke elbaszott az életéből 1-2 órát, jó pár telefonálgatást, mire rájöttek, hogy a dual beltériben megcserélte a kártyát.
Volt, hogy a szerelő ott hagyta, hogy majd párosodik. Aztán mégsem. Ilyet nem szabad csinálni, mert az előfizető bosszankodik, hogy 1-2 napja nem megy, pedig fizet érte és egy másik szerelőnek kikell mennie újból.
Akinél nem megy a szolgáltatás, ne engedje el a szerelőt addig! -
AtHoS
nagyúr
válasz Tibi1977 #16020 üzenetére
Csak a KAON-ok vannak párosítva vagy az analóg hunyadik is?
Mikor még kétkártyás hunyadi volt nálunk kétszer is cserélték helyszínen a második kártyához tartozó "belet" és szintén "csak" telefonos móka volt a szerelő részéről, másik kártyát nem hozott magával
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
frovery
senior tag
Tehát, akkor tisztázzuk.
Vettél egy Digis beltérit valakitől és neked hozott a szerelő egy kártyát, amit a te készülékedben a szemed láttára beaktivált egy idegen beltéribe?
A szerződésre, amit alá kellett írnod melyik beltéri sorozat számát írta rá? Mert ugye a kódkártyához tartozó beltéri sorozatszámának stimmelnie kell. -
jegenye77
addikt
A digi és a Upc ugyan azon a műholdon van?
-
frovery
senior tag
válasz Anonymus23 #16012 üzenetére
Persze, igazad van de aki neten adja el, annak a 99%-a nem fizette ki. Nézz körül az apróhirdetés oldalakon, 2-3ezerért adogatják.
Egyébként sem érsz vele semmit, mert az új szoftverrel, amit pár éve ráfrissítettek, semmire nem jó, csak a Digire.
A Digi meg nem fogja párosítani, csak a sajátjával. Egyébként a beltéri alján lévő sorozat számból visszanézik kié is volt a box, aztán mehet a kötbér+a kamatok.
Ezt tapasztalatból írom, 4 évig szereltem a Diginek mint alvállalkozó.
Amit te meg kifizettél, lemondod a szolgáltatást, mit csinálsz vele? Max ajtókitámasztónak jó. Ezért prferálom 6 éve a saját box használatát, mert ha nem a Digire, akkor a UPC-re is jó lesz. -
Anonymus23
veterán
-
Prien
addikt
válasz Atomantiii #16009 üzenetére
Ha eleve Digis beltérit viszek hozzájuk, akkor sem párosítják?
-
Prien
addikt
Sziasztok!
Két kérdésre keresnék választ. Érdemes lehet használtan venni beltéri egységet? Bent a Diginél párosítanak hozzá kártyát,ha kérem?A másik, hogy miért van Kaon 1000 HD néven két féle beltéri... Egyikbe hátul, másikban előlről lehet a kártyát tenni és van kis kijelzője, ezen kívül miben különböznek?
-
draco31
veterán
válasz #94529552 #16006 üzenetére
Gyakorlatilag minden nap járok a postára, plusz ez egy kis 800 lelkes falu, így sorban állás sem nagyon van. Így nem nyűg a dolog.
Közben már kértem új csekket.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Inhouse
őstag
válasz p@gabi #15996 üzenetére
Két fajta létezik, a koraiak (az enyém is ilyen) sima SCART-al voltak, az újabbak (ugyanaz az 1000-es típusszám!) már ezzel a MiniDin dugóval. Nem akárhol lehet kapni ezt a fajta dugót, nekem Kínából jött egy átalakító, ami nem pont olyan volt, aztán vettem egy dugót és megépítettem faternak. Sokan írták, hogy van a Digi szerelőknek, és kettővel beszéltem, akik a körzetünkben dolgoznak és nem tudtak róla.
Itt a bekötés, amit kiderítettem. Működik.[ Szerkesztve ]
Üdv Inhouse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali notebookos kérdések órája