- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok. Nincs valakinek chansort exportja véletlenül? Párocskám elnyomott valamit, most minden csatorna látszik... Mire kigyomlálom megőszülök..
-
frankstork
aktív tag
Magyarország...
Lejárt a hűségidőm, erre megnövelték a havidíjat 1200 ft-al.
Indoklás, az eszközökre járt a kedvezmény, mostmár bérelnem kell őket, 1000 ft a 2 beltéri, 200 ft a cammodul.
Kérdeztem én, hogy ha nem akarok váltani, maradok, fizetek rendesen akkor ez most mi?
Új szerződést 3 hónapig nem köthetek, Tehát a hűségidő újraindítása nem járható út.
Ugyanarra a címre 8 nappal a felmondás után köthető más néven szerződés, és 30 nap a bekötési idő.
Azt mondja a csaj, hogy ki lehet így játszani a rendszert.
Könyörgöm, nem kijátszani akarom, csak a hűségemért cserébe áremelést adnak.
Kérdeztem, hogy miért éri meg a Diginek, hogy ha átmegyek a UPC-hez?Azt mondja, hogy megtehetem ha annyira kell az az 1200 ft. Még a lábam is ökölben volt. Nem az 1200 ft a lényeg, hanem ez elvi kérdés...
Sosem késtem, fizettem rendesen erre.... -
frankstork
aktív tag
Én ma kaptam számlát. Azt írják hogy míg tart a hűségidő addig nem emelnek.
-
frankstork
aktív tag
válasz frovery #15472 üzenetére
Azt hittem én is, hogy csak úgy le cserélem a cím modult beltérire... Mhm.
A kishölgy azt mondta nem lehetséges. Csak majd ha lejárt a 2 év beviszek mindent, leadom. Majd egy hónap múlva kötök új szerződést, és akkor 3 beltérit kérek...
Próbáltam mindenhogy megertetni vele hogy nem akarom megszüntetni, pláne nem egy hónapra, mondtam hogy akkor veszek egy kaont, itt a pénz. Nem lehet...
A chansortos mutatvány nekem nem pálya, az öreg istennek se akar összejönni sehogy. Lg42LA620s -
frankstork
aktív tag
HD boxot csak a digin keresztül lehet beszerezni? Aktív kártya van.
-
frankstork
aktív tag
válasz sztrovacsek #15338 üzenetére
Köszönöm, megnézem.
Eddig azt hittem minden keresés felül írja az előzőt. -
frankstork
aktív tag
Sziasztok.
Azon nem akadok fel hogy el, feltűnnek csatornák, vagy ilyesmi, hál istennek nem vagyunk tvb**ik, de hogy a tvbe dugott kártyás megoldással nekem már tele van... Az összes csatornát látom függetlenül attól hogy van e csomagban vagy nincs (norvég, türkmén,...), kedvenceléssel szoktam szűkíteni, de nem egyszerű, mert ahol tudom állítani, nincs betekintési nézet...
A beltérikkel semmi gondom. Változott valami, befrissít aztjónapot...
Hogy tudok venni beltérit?
Melyik a legjobb?[ Szerkesztve ]
-
frankstork
aktív tag
válasz frankstork #14508 üzenetére
Megoldódott! Köszi mindenkinek!
-
frankstork
aktív tag
válasz foxymaci #14496 üzenetére
Na ez már valami! A chansort-ot tvre kell letölteni?
Én úgy csináltam, hogy a "favourite a" csoporthoz hozzaadtam az elofizetett caatornakat. Majd a tv-n beállítottam hogy csak azt a csoportot lássam. Tök sok macera, ráadásul nincs sorban, sorba rendezni viszont csak az összes csatorna listán lehet, amitől el ment a kedvem.
A box előnye, hogy ha van csatorna váltás, csatorna lista frissítés, automatice lefrissíti, így akkor is látom az új csatornákat ha egyébként nem tudok róla hogy lesz változás.[ Szerkesztve ]
-
frankstork
aktív tag
válasz Anonymus23 #14494 üzenetére
Gyaníthatóan ugyanaz lesz a probléma mint a tv-n. Gondolom a digis beltéri a kártya alapján tudja mi jár, és mi nem, nem nekem kell kivalogatni a több mint ezer csatorna közül a számomra elofizetett programokat.
Ezt leszámítva jól működik a tv-vel. -
frankstork
aktív tag
Sziasztok.
Kérdés: LG 42LA620s tv, kártya modul, digi.
A másik 2 tvhez HD box van. Nem adtak 3 boxot..
A gond az hogy a tv nem szűri le az elofizetett csatornákat, mint a box.
3 órámba került mire ki válogattam, el kedvenceltem a csatornákat. Sorba rakni már nincs idegrendszerem.
Jobb lenne egy 3. box.
Ha csatorna lista frissül, vagy változik, ott semmi gond, míg a tv-n böngészhetem megint a műhold összes programját, hogy kikeressem ami nézhető, amiben az a legjobb, hogy nincs betekintés, el kell menteni, kilépni a beállításokból, csatonalistából kikeresni, és vagy eltaláltam, vagy vissza az egész... Tele a t*K*m...
Lehet venni boxot? Vagy kell a digi is hozzá? (gondolok itt arra hogy össze van párosítva?)
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kutya topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest