- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz Tizedes1 #18228 üzenetére
Te tapasztáltál bármilyen problémát?
Ha nem és ennek ellenére visszaadtad a kártyát annak ellenére, hogy meg voltál vele elégedve, akkor szerinted ez kinek a hibája?...költői kérdés, de sajnos sokszor a saját tapasztalatot felülír a "mit mondott a "semmihezsemértő felolvasó" ügyintézőread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #18159 üzenetére
Nálam így néz ki és lehet állítani a hangerőt minden csatornán
Menü - Rendszer beállítások - AV beállítás
Hangtípus -> Digital
SPDIF hang -> Digital
HDMI Audio -> Auto[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Másnál is tűnt el csatorna okt. 1re fordulással?
Pl. AXN CE, Viasat Film, Viasat2read-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18084 üzenetére
Kedvencekhez rakd ami kell, ott sorrendezheted is
-
AtHoS
nagyúr
válasz gregory91 #18022 üzenetére
Csak azt kellene eldönteni, hogy mennyi is az infláció....most kaptam nyugdíjbiztosítási indexáló levelet és KSH által közzétett inflációra hivatkozva 25,4%-kal emelkedik majd a fizetendő díj...én már csak kapkodom a fejem, hogy 9,39...14,5...25,4...és ki tudja még mi jön a jövőben infláció címszó alatt
-
AtHoS
nagyúr
Gyári visszaállítást próbáld meg. Én nem tapasztaltam, hogy tűt volna el, de nem is lapozgatom állandóan az összes csatornakínálatot, mert Kedvenc csoportot használok, de abból a kb. 30-ból nem tűnt el egy sem.
Mondjuk faterom se panaszkodott, hogy valami hiányozna neki, pedig Ő több csatornát szokott használni, mint énWinnie The P
Hmmm...tényleg, ez a helyi érdeklődős kérdés erősen arra utal, hogy eltévedt a topikok között
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18006 üzenetére
Aha, megvan: Magyar Mozi TV
A műholdas csatilistában nem szerepel [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #18004 üzenetére
Ha hányat, akkor én nem kérem
Amúgy milyen új csatorna, amit említesz?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Anita23 #17998 üzenetére
Mondjuk átfáradni a megfelelő topikba, mert ez a MŰHOLDAS topik, ahogy a címe is mutatja [DIGI kábel TV]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Panthera #17953 üzenetére
Én csak pár mérkőzést láttam műholdas vételen keresztül, de azokon a meccseken nem emlékszem problémára. Faterom viszont szinte minden meccset látott, de benne sem maradt meg, hogy ilyen jelenséget tapasztalt volna. Ha gyakran jelentkezett volna, akkor az elég feltűnő és megmarad az emberben
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #17940 üzenetére
Nem használok applikációt (van diginek APP-ja? ) arról nem tudok nyilatkozni.
Eddig email-ben küldték nekem, gondolom ezután is ugyanígy fogom megkapniread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #17924 üzenetére
Eddig ez így volt, de ugye idén olyan módosítást végzett az összes szolgáltató az ÁSZF-en, hogy hűségidőn belül a ... infláció mértékével úgy emelhet árat egyoldalúan, hogy az nem okozza a szerződés felhasználói oldalról történő szabad felmondhatóságát.
Szóval a lehetőség megvan rá, aztán élnek-e vele az majd kiderül. Voda, Telekom topikban is napirenden van ez a téma. Volt aki most szerződött és "elfelejtették" tájékoztatni a várható januári emelés mértékéről.
Nálam a múlt havi Voda számlán szerepelnek az összegek, az emelés mértéke (9,39%) és természetesen az is, hogy "Jelen díjkorrekció felmondási jogot nem keletkeztet."
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz slice14 #17918 üzenetére
No meg is volt a telefonos kommunikáció.
A régi és az új szerződés össze vannak rendelve és együtt érvényesek és csak a réginél él a kedvezményes lehetőség kiválasztása.
A tegnap este régi szerződésnél végrehajtott e-pack+hűség hosszabbítást bevette a rendszer és él is majd a kedvezmény januártól, tehát a telefonos ÜF-nak nem volt további teendője. Végül aktualizálva lett freemail-ről gmail címre a kapcsolattartási e-mail cím a régi szerződésnél.Közben a hívás végén míg én normálisan hallottam az ügyfélszolgálatost, addig Ő engem egyáltalán nem hallott, de lényegében minden elintézendő megoldásra került és a hiba miatt bontania kellett a vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Panthera #17916 üzenetére
Hát figyelj, ezt még én sem tudom, ugyanis....
....mikor elkezdték a mobil tesztüzemet, kihoztam egy SIM kártyát (2019 november magassága), de mivel műholdas előfizura nem lehetett vagy technikailag nem tudták megvalósítani (akkor ez engem éppen nem érdekelt mi volt az akadálya) módosították a műholdas előfizumat "valamilyen" módon, így lett egy teljesen új szerződésszámon nyilvántartott műholdas tartalmú előfizetésem és ehhez csapták hozzá a mobilszolgáltatást.
Azóta is ezen előfizetési számon fizetem az érkező számlákat, de......de az ügyfélkapun belépve 2 db (a régi és az előbbiekben említett új előfizetést is) látom, tudom nézegetni a tartalmát, stb...
A régi előfizetést választva megjelent a kedvezmény igénybevételének lehetősége, amit tegnap minden mindegy alapon végig vittem és küldték is a szerződésmódosítást. Viszont ennél az előfizetési számnál a Meglévő szolgáltatások részen listáz Filmbox Extra tételt is, ami nincs is nálam ill. a DigiTV-t december 31-ig 3700 Ft-on, január 1-től 4700 Ft-on mutatja. Kétszer szerepel a BOX bérleti díja (2db BOX van, de ugye a nyári helyrerakástól az első BOX már nekem is 0 Ft-ért kerül számlázásra és csak a másodikért kell fizetnem, ahogy előzőleg több éven keresztül is kellett volna, hogy történjen)
A 2019 novemberében kapott új előfizetésnél viszont azt írja, hogy: A hűség-kedvezmény az adott szerződéshez nem elérhető!
Szóval regisztráltam, de fogalmam nincs, hogyan zongorázzák le és mi lesz a végeredmény
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Panthera #17905 üzenetére
3700 + 2x500 beltérinként - 500 mert 1 beltéri bérletet elengednek = 4200 Ft és elvileg, ha bevállalsz mindent, akkor nem fog változni.
csucsu54
2 havi díj egyszerre? Melyik 2 hónapra vonatkoznak?
Előző számla mikor volt neked és abban meddig volt fizetve a havi díj?Nálam nov 30-ig ki van fizetve az előfizetési díjak előző számla alapján.
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz bnorci71 #17902 üzenetére
Nálam sincs számla + érdekes, hogy weboldalon a jövő évre érvényesíthető kedvezmények beállítására dec. 5. van megadva [link]
Én ezért várnám, hogy idejében tudjak lépni, de ugye meg kell várni az aktuális számlát és az abban foglaltak szerint eljárni, viszont az nem igazán akar megérkezni...Lassan 2 hónapja érkezett az előző (10.09)
-
AtHoS
nagyúr
válasz Winnie The P #17892 üzenetére
1 év Hűség - 500 Ft kedvezmény
ePack - 500 Ft kedvezményEzek összeadódnak, így lesz 1000 Ft kedvezmény. [link]
Nekem "csak" hűséget kell újra vállalni és 1 évig marad változatlan az előfizu díj. Már csak a köv. számlalevelet kell megvárni, hogy megküldjék, mert azt írták onnantól lehet ténykedni az ügyben.
-
AtHoS
nagyúr
Szerintem meg PCM-ről kell Digitalra átrakni és akkor ordítani fog, ráadásul a BOX távirányítója nem fogja tudni állítani a hangerőt. (csak a TV-n lehet állítani ilyenkor)
Most kipróbáltam (AV részen a HDMI hang: PCM -> Digital) és pont az játszódott le amit előbb írtam....
szerk:
NatGeo Hd-n nálam sincs jel[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz rosszcsont88 #17828 üzenetére
Kinek szánod ezt az ajánlást és ez mennyiben releváns bárki számra is ebben a topikban?
Tudva, hogy a beltéri + kártya össze van rendelve. Ezzel a készülékkel ezt meg lehet kerülni (kétlem)
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz slice14 #17780 üzenetére
Nekem ma reggel 7h00-kor érkezett a számla 7.31-es befizetési határidővel. Viszont az eddigi 4600 helyett most már csak 4500-at kell fizessek, mert az eszközbérlet módosítással a második beltérire kaptam 500 Ft kedvezményt (eddig 2x500-at fizettem HD Kaon bérleti díj címen).
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Jó kérdés, nálam sem jött még, de úgyis következő hónap végi befizetésű volt eddig, így e hónap végéig ugye ráérnek küldeni.
Lehet nálam elakadtak a számlaátalakítással, mert én eddig is minden beltérire fizettem 500 Ft-ot, így aztán lehet nem tudják az emelés után miért nem változik ez a tétel vagy lehet nem győzik összeszámolni mennyit kell visszafizessenek visszamenőleg
-
AtHoS
nagyúr
válasz draco31 #17760 üzenetére
Nálam TV 100-as skálán 25-re van téve, BOX-on a 25ös skálán M4HD 13...15-ön hozza más csatornák 6...8 beállítási hangerejét. A nem HD-s M4 hangja viszont rendben van, csak azt nem szoktam kapcsolni, nincs a kedvencek közé rakva
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Engem a DigiSport-ok érzékenyen érintenek, a többi viszont nem. Arena4-nek örülök, hogy lesz - "kabjákbe", hogy nem volt korábban - Match4-re kíváncsi vagyok mi kerül rá a DigiSport-okról. Viszont erősen elgondolkodtató, hogy ezután nem lesz szükségem a Digi nyújtotta műholdszolgáltatásra. (Van mellette Voda vezetékes előfizum is, bár eddig azt nem használtuk )
Mondjuk Fateromnak kényelmesebb a Digis eszköz használata, így lehet mégis marad, holott semmi extrát nem fog tudni felmutatni a kábeles Voda TV-vel szemben ezután.
[ Szerkesztve ]
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz draco31 #17714 üzenetére
Ja emelnek. Olvasom az árakat: társbeltéri bérleti díj emelkedik 0, 200, 300 Ft-ról 500 Ft-ra. Nézem a számlám: eddig is fizettem 500Ft/beltéri díjat mindkét beltérire, nem csak a társra....nem vágom ezt a részét, de beltéri bérlet nálam ezek szerint nem fog emelkedni.
-
AtHoS
nagyúr
válasz #72806656 #17656 üzenetére
Szerződésben van a titok nyitja, ha hűség nélküli, akkor semmi probléma.
Viszont csináljatok egy gyári visszaállítást a beltérin, nehogy hamarabb cselekedjetek, mint gondolkodtok
[link] Több, mint 2 hete megoldódott a linkelt probléma és elérhető mindkét csatorna most is. Esetleg gyári visszaállítás szükséges lehet a csatornák újra kereséséhez[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Predator2 #17648 üzenetére
Igen, 2db kaon1000HD működik nálunk. Mindkettő csak kikapcsoláskor frissíti a csatikat, ilyenkor auto az 1-es csatornával indul utána
Nem tudom mit művel kikapcsoláskor, ugyanis anno mikor Kaon-okra lett lecserélve a korábbi kétkártyás Hunyadi, akkor bekapcsoláskor majd 1 perc kellett mire képet dobott a TV-re. Pár éve egy FW frissítés után ez az idő kb. 2 másodpercre csökkent -> ergo tuti nem kapcsol ki, valami alvó módba válthat ilyenkor.
De ezt meg is nézheted, ha áramtalanítod és onnan kapcsolod be mennyi idő múlva lesz kép a TV-nA kikapcsolás funkció aktiválásakor gondolom lefut egy rutin ami ellenőrzi van-e változás a beltérin lévő adatokhoz képest és ha észlel változást, akkor frissít.
De mondom évek óta nem találkoztam "bekapcsolt" állapotban történő frissítéssel (de lehet ám, hogy sosem, mert valahogy nincs ilyen az emlékeimben). Kikapcsoláskor, mikor frissít villog a piros ledecske
Hőfokokat nem vizslattam sosem, ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom
Szerk.
Egyébként nálad a Kaon elejébe vagy a hátuljába kell a kártyát dugni? Ami nálunk van annak az elején van a kártyanyílás
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz Predator2 #17642 üzenetére
1. nem igen van rá beállítás, de "kikapcsolást" követő frissítés után jelentkezik ez a kényelmetlenség
2. nálam elég régóta csak kikapcsoláskor frissít, "bekapcsolás"kori frissítéssel nem is emlékszem mikor találkoztam utoljára
3. teljesen felesleges, mivel egy régebbi frissítést követően már nem kapcsol ki a Kaon NA1000HD (emiatt van 2 másodperc múlva kép a TV-n "bekapcsolást" követően), legfeljebb a ledeket váltja. Fogyasztása semmit nem változik ki/bekapcsolt állapotban
-
AtHoS
nagyúr
JockyTV másnál is eltűnt a programkínálatból?
Édesapám napi szinten ezen a csatornán sorozatozott, ami mindkét beltérin eltűnt a csatornakínálatból és gyári alaphelyzetbe állítás után sem került vissza a csatornakeresést követőenszerk.
Weboldalon viszont hozza a csatornakínálatban [link]
szerk.2
Áhá, akkor ezért
Jelentős díjtartozásra hivatkozva megvonta a TV2 Média Csoport az Izaura TV és a Jocky TV terjesztésének jogát a DIGI-től. Emiatt a DIGI előfizetői most nem láthatják a két szappanopera-csatornát. A Media1 úgy tudja, a DIGI más szolgáltatók felé is tartozik. [link]
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz puhos363 #17628 üzenetére
Egész gyorsak voltak...bár ugye nem 24/7 az email-ek kezelése
Első levél:
"Levelét továbbítottuk illetékes kollégáink részére a muholdas.hibabejelento@digi.hu e-mail címre."Még jó, hogy webes felületen ilyen címmel nem is találkoztam, írhattam volna ide is egyből
Második levél:
"Az e-mailben jelzett hiányzó csatornákat gyári beállítás segítségével állíthatja be."Ehhe, ezt szerettem volna elkerülni a kedvencek szerkesztgetése miatt, de hát inkább rászántam a saját szabadidőmből erre is
Ami még érdekes volt a levélben:
"Szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy a műholdas előfizetői boxokat a DIGI kínálatában megtalálható műsorcsatornák, illetve a szolgáltató által továbbított csatornák vételére biztosítjuk."Hát nem is a kertben sétáló macskákat akarom vele dobálni
-
AtHoS
nagyúr
válasz bohoc71 #17626 üzenetére
Ellenőrizve másik beltérit, ott nem tűnt el egy csatorna sem, így nyomtam egy gyári visszaállítást és szerkeszthettem újra a kedvenceket.
Azért egy levelet elengedtem az ügyfélszolgálat részére a sok hiányzó csatornáról. Legalább kiderül milyen intenzíven válaszolgatnak a hibabejelentésekre
-
AtHoS
nagyúr
A csatornalista szerkesztés menüben egyértelműen jól azonosíthatóak a hiányzó csatornák korábbi sorszámai, mivel ezek teljesen hiányoznak:
4, 6, 8, 9, 10, 11, 13, 19, 24, 26, 28, 30, 31, 32, 33, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 53, 55, 66, 71, 72, 82, 86, 88, 89, 90, 91, 93, 94, 95, 96, 97, 102, 107, 108, 121, 122
-
AtHoS
nagyúr
válasz bohoc71 #17623 üzenetére
Ez jó kérdés, nálam eltűnt a kedvencekbe rendezettek közül:
m4HD
Sport1HD
Spíler 2
RTL II
M5
Duna
RTL Klub
Film+
AMC
FilmCafe
RTL Gold
Moziverzum
Prime
Sorozat+
TV2 Comedy
RTL+
TV4
Story4
JockyTVAmiből volt HD verzió abból az volt a kedvencekbe rendezve és az tűnt el
Délután megvoltak (legalábbis a Prime, de az m4HD már nem adott képet 15h-kor az F1 szabadedzést a sima m4-en kellett nézni) de most este, hogy hazaértem ezzel szembesültem.
Gyári visszaállítást még nem ügyködtem
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz nagysandor79 #17504 üzenetére
TV-n nincs antenna kimenet, azon bemenetek vannak!
Kártya módszer működik, csak az az érzésem fordítva akarsz a lovon ülni.
Van Digi SMART kártyád a vele összepárosított DIGI Smart CAM modullal? [link]
Mivel kérdeztél, így 100%-hogy nincs ilyen kártyád és hozzá párosított CAM modulod, tehát fordítva akarsz felülni a lóra
Nem, nem lehet ilyet rendelni, évekkel ezelőtt megszüntette a Digi ezt a fajta választást (aki anno ezt választotta azoknál még ott vannak, mindenki másnál csak Digi BOX)
-
AtHoS
nagyúr
Nálam műholdas TV volt, míg tavaly novemberben kihoztam egy teszt SIM-et. Akkor a korábbi műholdas előfizut megszüntették és helyette egy másik előfizut aktiváltak. Onnantól van Digi Online a Digi fiókba belépve és tudom is használni. Előtte nem volt
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Természetesen, hogy hasonuljon a szobátokra előirányzott tevékenységhez: átrendelkező csatlakozóval
Amúgy meg bemégy egy híradástechnikai boltba, elmondod az eladónak mit is szeretnél és kábellel együtt megkapod a szükséges toldót is hozzá.
De Google is barátod: koax toldó vagy F toldó kulcsszavakkal megtalálod képileg összehasonlítva mire van szükséged
-
AtHoS
nagyúr
Tegnap érkezett a következő havi számla és elektronikus fizetés kedvezmény néven 200 Ft-al kevesebbet kell fizetnem. ÁSZF-ben nem találtam erre vonatkozó újítást, bár lehet korábban rakták ezt bele
-
AtHoS
nagyúr
Lehet, hogy nyomásgyakorlás, de elsősorban a legrosszabb esetben (nem történik megállapodás) fennálló körülményeknél érvényes jogszabályi előírások betartása.
Hogy ez másodsorban gyakorol-e nyomást a másik félre, mindenki döntse el maga. Én pl. nem ismerem egyik fél tárgyalási szokásait sem...
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
[HOGYAN LEHET LEMONDANI A SZOLGÁLTATÁST?]
Első körben meglépheted az aláírt + szkennelt lemondást email-ben elküldve
-
AtHoS
nagyúr
válasz Jester01 #17112 üzenetére
Nekem műhold mellett nincs digis net, így nincs nethez kötött menüpont az ügyfélkapu felületen, tehát nem is lehetséges digionline-ra belépést generálnom.
Ha normálisan működik a rendszer, akkor nem fogod tudni használni a online-t.....viszont, ha hiba van a "gépezetben", akkor menni fog ezt követően is, de hátha jön valaki, aki hasonlót már végigjátszott és tud írni személyes tapasztalatotread-only mode on the forum
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz The Goth #17049 üzenetére
ÁSZF-ben listaárakat írnak, azokból valamilyen szempontok szerint kedvezményt biztosítanak, de hogy mi alapján mennyit azt nem tudom.
Bő 10 éve tizenpárezerből megvolt 2 TV-re a szerelés nulláról aktiválással mindennel, borravalóval együtt és 2 szaki volt szerelni (bedolgozók voltak, nem Digi saját szerelői)....na mondjuk árbóc volt már, azt nem kellett szerelniükSzerk.
Na Santino végre saját tapasztalatot tudott írni mostanából
[ Szerkesztve ]
-
-
AtHoS
nagyúr
Másnál is kockásodnak ezerrel a csatornák?
twin fej, mindkét kanon HD-n tapasztalható
Szerk
Galaxy4-en régi Poirot adnak 4:3-as képpel, na azon nincs kockásodás...érdekes, Filmnow szintén nem kockásodik, Moziverzum megint nemkockásodik + paramount sem
kockásodik: m4HD, Film+, Mozi+, TV4, Story4, AMC
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz lszlogal #17032 üzenetére
Igen, plusz kábel, csatlakozók, stb..szerelési dolgok, amire szükség van (gondolom, ha tányér van és tudják használni: értsd: nem 60cm-es tányér, akkor azt talán nem kell szerelni és így nem emeli a költséget sem ). A BOX és tartozékai maradnak a szolgáltató tulajdonában, ha bérléses a konstrukció
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Aha a SmartCAM megoldással lehetett, míg volt kínálatban, de jó ideje beszüntették ezt a lehetőséget (akik igényeltek korábban és megkapták használhatják jelenleg is, de újat nem lehet igényelni). A CI+ csak előfeltétele a használatának a készülékben.
Én ajánlom, hogy a régi analóg rendszerű STB-t cseréltessék le digitálisra, így elérhetőek lesznek a HD adások is. Én nem problémázom sokat a távirányítóval, mindössze a Be- és Kikapcsoláshoz használom a TV-ét (no meg, ha váltok másik bemenetre), többit rendezem a beltériével
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
PREMIER LEAGUE ÚJRA A DIGI SPORTON! [link]
-
AtHoS
nagyúr
válasz gabor9991 #16874 üzenetére
febr. 1-től érvényes ÁSZF-ben nincs szó áremelésről, mondjuk spíler sincs a csatorna listában, így értelem szerűen extra csomag sincs még hozzárendelve
Szerk
Külön csomagba a spíler tulajnak is bele kellene mennie, de nyáron valahol talán azt írták, hogy a külön csomagos megoldást nagyon nem akarják (nyilván jóval kevesebb lenne amit kapnának lóvét)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Aztán a spílerek külön csomagot fognak kapni vagy megy alapcsomagba és így lesz indok áremelésre is?
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
-
AtHoS
nagyúr
válasz Hunter3060 #16826 üzenetére
Ha Digi-s cuccal vetted fel, akkor nagy a valószínűsége, hogy csak azon az eszközön lehet lejátszani, amin a felvétel készült.
Amúgy meg rossz topikban vagy, mert ez a műholdasok "társasága". A kábeles topikban többen vannak, akik ugyanazt a szolgáltatást használják, mint Te [link], így adja magát, hogy saját tapasztalataik is lehetnek a témában
Új hozzászólás Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Egészséges életmód
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest